Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie zaczelam używać a już czekam na wiosnę jak przesiądziemy się w lekki wózek. czlog moze dobrze się prowadzi ale podróże to jest udręka. Zakupy to jeszcze pół biedy, można sam stelaż i fotelik wlozyc w stelaż ale wyjazdy kilkudniowe to jest masakra, przy 1 dziecku wygladalismy jak cygany co będzie teraz
bagażnik na dach może ułatwi sprawe...przyczepka? Nawet myślałam żeby kampera kupić hehehe
-
Ja miałam wózek 3w1 i do miasta brałam tylko stelaż i wpinalam fotelik było nawet wygodniej niż przekładać dziecko z fotelika do gondoli,dziecko w aucie też często zasypiało i z fotelikiem nawet nie musiałam budzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:08
-
lilka
są gondole składane na płasko
ale tez przy innej korzystałam z fotelika+stelaz
ale i tak najbardziej kompaktowy okazał sie nasz wózek dla dwojga, wiec duzo zalezy od modelu
ja nie wyobrazam sobie funkcjonować na wózku "lekkim"
dla nas (syn duzy) model 3w1 to ideał do dziś
drugi tez 3w1 ale inaczej składany (i składana gondola)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 09:47
-
Ja też w bagażniku mieszcze tylko stelaż a gondole przewozilam z przodu. Mąż ma Zafira 7 osobową, więc cały wozek mieścił się spokojnie w bagażnikuStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
5cs po poronieniu chybionym ( w sumie 18 cs) 🍀🍀🍀 -
Dziewczyny w 5 10 15 jest Wyprzedaz a dodatkowo na weekend -10% na wszystko
właśnie poprawiam sobie humor w szpitalu zakupami
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
wyprzedazę są wszędzie
w tamtym tygodniu 2x odbierałam smyka (plus raz stacjonarnie), 5 10 15 (i tez stacjonarnie) dwa razy bo jak niektóre rzeczy zobaczyłam na żywo to dokupiłam online, c&a (ci jako jedyni dorzucili gratis) h&m oraz reservedwiem co jeszcze bym dokupiła ale wole nie wchodzić
aha
i ukochany nextWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 11:11
-
Mąż ma kombi i w pierwszej ciąży nie było problemu z wózkiem w aucie a nawet 2 wózki jeździły bo często z koleżanką jeździłam autem a ja mama mini vana i bagażnik jest duży. A myślała któraś żeby zamiast wózka 2w1 lub 3w1 kupić po prostu wygodniejsza i lepsza spacerowke i fotelik do tego. Skoro j tak rodzimy zima i nie będzie się tyle na dworze co latem a na lato i tam zmieńmy na spacerowke10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Dziewczyny, czy któraś z dziewczyn z Warszawy może polecić jakiegoś diabetologa który zajmuje się cukrzycą ciążową? Szukam na różnych forach ale odczucia mam mieszane. Byłam w "poradni" na Karowej ale to jest jakiś żart co tam się dzieje. Proszę o pomoc jeśli macie kogoś godnego polecenia
-
Z synem też wychodziłam ile się dało ale teraz przy dwójce może być ograniczenie bo jedno zachoruje i już jestem uziemiona chyba że wtedy np małe na trochę przed dom a drugie w domu lub jak mąż wróci z pracy10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
My dużo czasu na zewnątrz bez względu na pogodę. W chorobie też, chyba że samopoczucie skrajnie na to nie pozwalało lub bardzo wysoka gorączka. I my gondoli używaliśmy też około 8 miesięcy, bo mały późno zaczął sam siadać.
Wózek mamy po synku, więc nie trzeba nic kupować. Jednak myślę, że tym razem będę musiała pomyśleć też o chustonoszeniu
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Ewk@ wrote:Dziewczyny, czy któraś z dziewczyn z Warszawy może polecić jakiegoś diabetologa który zajmuje się cukrzycą ciążową? Szukam na różnych forach ale odczucia mam mieszane. Byłam w "poradni" na Karowej ale to jest jakiś żart co tam się dzieje. Proszę o pomoc jeśli macie kogoś godnego polecenia
Nie leczylam cukrzycy, ale moze w Enel med...? Zobacz jacy lekarze sa w tej specjalizacji na ich stronie lub telefonicznie i wtedy porownasz opinie na znany lekarz, w enel med jest duzo dobrych dr, a wielu z nich przyjmuje w roznych placowkach czesto tez na nfz...Ewk@ lubi tę wiadomość
19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰