Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane, widzę że parę stron mnie ominęło. Wieczorem postaram się wszystko przeczytać.
My od wtorku byliśmy u moich rodziców (mama w szpitalu i dlatego), a dzisiaj wróciliśmy do domu już. Głównie przez to że rodzice się kiedyś pokłócili i tata swoją złość pokazuje w tym że ostatnie dwa dni z pracy wracał narąbany. Ja nie toleruję takiego zachowania ani moje dziecko nie będzie na takie coś patrzyć więc uznaliśmy że skoro weekend ma wolny to sobie sam poradzi dawać zwierzakom które mają jedzenie itd. W niedzielę ma moja siostra przyjechać i ona ten kolejny tydzień będzie siedziała i tam pomagała kiedy tata będzie w pracy więc na szczęście ten ciężar patrzenia na jego zachowania został ze mnie zdjęty. Jestem mega wdzięczna siostrze bo też jestem w ciąży i nie chce się każdego dnia denerwować..
Przepraszam, musiałam się wygadać troszkę♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Giosiek - witaj🤗 Miło, że do nas dołączyłaś, miło Cię tu z nami mieć!
Trochę mnie zestresowały te opowieści o poronieniach w 2trymestrze... Moja siostra też miała takie poronienie i żadnych sygnałów od ciała,że dziecku przestało serducho bić. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy tego detektora nie kupić...
Wizyty nikt mi nie narzuca jak często mieć, ja tak z grubsza bym celowała w co miesiąc. Teraz chcę po prenatalnych się spotkać z lekarzem. 3 dni po może będzie za szybko, nie wiem 🙈 Na razie mi wychodzą jakoś nieregularnie.
Morelka - gratulacje, przez wiele osób wymarzony układ - dziewczynka i chłopiec Cudownie,że wszystko w porządku ☺️
Giosiek, Morelka456 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ulga niesamowita mieć pod ręką detektor serio. Z córką nie miałam,ale jakoś teraz wolę mieć i jest o wiele lepiej jak słyszę serduszko 😊
A mi się teraz wszyło,że chłopcy są słabsi,bardziej narazeni na stres oksydacyjny, obumarcie płodu itd. Zwariuje -
Morelka456 wrote:Dziewczyny ulga niesamowita mieć pod ręką detektor serio. Z córką nie miałam,ale jakoś teraz wolę mieć i jest o wiele lepiej jak słyszę serduszko 😊
A mi się teraz wszyło,że chłopcy są słabsi,bardziej narazeni na stres oksydacyjny, obumarcie płodu itd. Zwariuje
Chłopcy są tak samo silni i niebawem będziemy mieć silnych, zdrowych i uroczych synków 🩵Morelka456 lubi tę wiadomość
-
Nattttal wrote:Chłopcy są tak samo silni i niebawem będziemy mieć silnych, zdrowych i uroczych synków 🩵
Jak się czyta te różne badania co zrobili gdzieś tam za granicą na ten temat i fora to głowa wariuje. Ale masz rację 🤗
Masz już imię? 🥰Nattttal lubi tę wiadomość
-
Enni wrote:Jakiej firmy macie detektory? Ile trzeba wydać na taki sensowny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2023, 17:56
-
Jak od początku jak się nastawiałam na chlopaka to miał być Tadzio 😁 a że jednak będzie dziewczynka to będzie albo Marcelina albo Mirella 😊
Nattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Boze jak wam zazdroszczę praktycznie wszystkie jesteście już po najwaznjszych badaniach i wiecie co się skrywa w brzuszku mi obojętnie bo to moje pierwsze dzieciątko imiona wybrane wiec zobaczymy, płeć poznamy za miesiąc w moje urodziny taka niespodzianka 😃
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dzella19 wrote:Samide gratulacje ile czekałaś dni roboczych ?