Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyniki moczu mi poleciały ostro. W ogólnym dużo bakterii i stan zapalny. Czekam na posiew, ale obstawiam e.coli. Baaaardzo się boję o maleństwo. W poprzedniej ciąży też tak miałam i zakończyło się poronieniem w 8tc. Mam nadzieję że dzidzia jest silna i nie da się tym bakteriom 😔😔
Linka2019 lubi tę wiadomość
-
Anu5ia wrote:Wyniki moczu mi poleciały ostro. W ogólnym dużo bakterii i stan zapalny. Czekam na posiew, ale obstawiam e.coli. Baaaardzo się boję o maleństwo. W poprzedniej ciąży też tak miałam i zakończyło się poronieniem w 8tc. Mam nadzieję że dzidzia jest silna i nie da się tym bakteriom 😔😔Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
kropeczek wrote:Natttal piękne 😍
My z moim partnerem jeszcze nie rozmawiamy o imionach dla dzidzi chociaż mi się marzy nazwać Lila albo Nela. Ale pewnie na żadne się nie zgodzi 😅
Mi się też bardzo Nela podoba, ale jak powiedziałam swojemu to kręci głową 🤣 lubię też imię Nadia. Mam córkę z imieniem na N i chciałabym drugą też nazwać imieniem na literkę N 😆 Natalia też jest pięknym imieniem, ale mamy już w rodzinie jedną 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2023, 07:17
Nattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Anu5ia wrote:Wyniki moczu mi poleciały ostro. W ogólnym dużo bakterii i stan zapalny. Czekam na posiew, ale obstawiam e.coli. Baaaardzo się boję o maleństwo. W poprzedniej ciąży też tak miałam i zakończyło się poronieniem w 8tc. Mam nadzieję że dzidzia jest silna i nie da się tym bakteriom 😔😔
Mam nadzieję, że szybko sobie z tym poradzicie. A masz jakieś objawy wynikajace ze zlych wynikow? -
Hej dziewczyny,super że ryzyka u was niskie i znacie płeć,ja miałam wczoraj pobierana krew,nie wiem kiedy będą wyniki,będę musiała zadzwonić do położnej no i miałam USG prenatalne,boziu dziewczyny jestem taka zawiedziona ,prawie nic nie było widać tak się dzidziuś schowal 😒,najpierw się wysikalam,nie pomogło,potem próbowała dopochwowo i dalej lipa,serduszka i kręgosłupa nie dała rady skontrolować ,reszta na by ok,ale powiedziała że niby na połówkowym też wszystko sprawdzają więc mam się nie martwić ....taa łatwo powiedzieć,
Ja płeć poznam za dwa tyg na kolejnym USG,znaczy pozna znajoma a potem robimy przyjęcie z niespodzianką 😏
Chce tylko by było zdrowe,płeć mi obojętna,mam już chłopca i dziewczynkę,choć córka i moj m chcieliby dziewczynke
Imiona mamy już wybrane od początku,chłopak Gabriel a dziewczynka Inna,wiem trochę orginalne ale obojgu nam się podoba,mieszkamy w Holandii więc nie będzie sensacji,mój m to holender 😏 moje dzieci mają na imię Aryan i Vyana
Kasiastaraczka, Madeline lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:He he a jakie on ma typy?
Może akurat się zgodzi 😁 zacznijcie o tym rozmawiaćNattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Po oddaniu moczu tylko lekkie pieczenie. Ale mój urolog powiedział że zakażenie nie jest groźne dla mnie tylko dla dziecka. Na razie będę starała się domowymi sposobami wyleczyć zakażenie a jak będę miała wyniki posiewu to dostanę antybiotyk. Ale muszę na usg wcześniej się umówić bo nie dam rady inaczej. W poniedziałek będę dzwonić i się umawiać gdziekolwiek żeby zobaczyć czy jest wszystko okej bo deugi raz nie wiem jak to zniosę zwłaszcza na tym etapie. 😞
-
Kataja szkoda, że dzieciaciek tak się chował i nie wszystko udało się sprawdzić
Ale na pewno wszystko jest dobrze ❤️już się nie mogę doczekać tej Twojej imprezy 😁
Mam nadzieję, że nam zrelacjonujesz
Będziecie kręcić jakiś filmik?
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Morelka456 wrote:Kasiu na pierwszej stronie brakuje kogoś jeszcze 🤔 tylko nie mogę znaleźć kogo
A jeszcze kogoś?
Jeśli któraś jeszcze chce to chętnie wpiszę
Ale nic na siłę 😁Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
kropeczek wrote:Właśnie nie chce o tym rozmawiać jeszcze bo mówi że mamy czas. Ale jak tylko 10 lipca po wizycie się płeć potwierdzi to będę cisnąć żeby już wybrać imię bo fajnie do brzuszka tak mówić po imieniu
Nattttal, Morelka456 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87