Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dudka1997 wrote:Jak od początku jak się nastawiałam na chlopaka to miał być Tadzio 😁 a że jednak będzie dziewczynka to będzie albo Marcelina albo Mirella 😊
Mirella to bardzo oryginalnie 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Ja mam synka Tadzia 💙
Mirella to bardzo oryginalnie 🥰Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja też co 2 tyg. To moja 6 ciąża po 4 poronieniach, także dmucham na zimne. Teraz prenatalne 30, pozniej 4 lipca wizyta i pewnie dłuższą przerwę będę mieć bo lekarz idzie na urlop
Mój lekarz ma urlop w sierpniu, ale przyjmie mnie wtedy inny lekarz z przychodni (jego ojciec 😊), także zachowam ciągłość wizyt co 2 tygodnie 😊 -
Mamy tutaj na forum przewagę chłopców. 💙 Po cichu troszkę Wam zazdroszczę, że wiecie kogo nosicie w brzuchu. 🙊🙈
Ja jeszcze muszę troche poczekać. Może na kolejnej wizycie uda się określić płeć i jak już będziemy wiedzieli na kogo czekamy to wybierzemy imię. Na razie dyskusje trwają. 🙊
Ja mam wizyty mniej więcej co 4 tygodnie.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Ja też nie nastawiam się ani na chłopca ani na dziewczynkę. Cieszę się, że maleństwo jest zdrowe, a wszelkie ryzyka małe. Po prostu chciałabym wiedzieć. 😊 I jak już płeć będzie znana, to powoli zajmę się wyprawką żeby rozłożyć wydatki.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
_Hope wrote:Mamy tutaj na forum przewagę chłopców. 💙 Po cichu troszkę Wam zazdroszczę, że wiecie kogo nosicie w brzuchu. 🙊🙈
Ja jeszcze muszę troche poczekać. Może na kolejnej wizycie uda się określić płeć i jak już będziemy wiedzieli na kogo czekamy to wybierzemy imię. Na razie dyskusje trwają. 🙊
Ja mam wizyty mniej więcej co 4 tygodnie._Hope lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Morelka456 wrote:Kasiu to za miesiąc masz połówkowe,bo pisałaś że zapisałaś się na 31 lipca 😊
Na połówkowych to już na pewno będzie wiadomo 😊.
Hope to Twoje pierwsze dzieciątko?
Wtedy to już na pewno będzie wiadomo 🙃
Z synkiem dowiedzieliśmy się właśnie na połówkowychMorelka456 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Morelka456 wrote:Jeszcze się może zmienić na chłopca 😁 Czy to raczej już pewne?
Kasiastaraczka, Nattttal lubią tę wiadomość
-
Kompletowanie wyprawki, to najprzyjemniejszy element. Ja już przepadłam i tylko mąż co chwilę chodzi do paczkomatu haha. Na ten moment przeważa u nas motyw misia.
https://zapodaj.net/plik-JzLQOB3bBV. ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2023, 21:13
Dudka1997, Morelka456, Kasiastaraczka, _Hope, Giosiek lubią tę wiadomość
-
Natttal piękne 😍
My z moim partnerem jeszcze nie rozmawiamy o imionach dla dzidzi chociaż mi się marzy nazwać Lila albo Nela. Ale pewnie na żadne się nie zgodzi 😅Nattttal, Kasiastaraczka, SamiDe lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
kropeczek wrote:Natttal piękne 😍
My z moim partnerem jeszcze nie rozmawiamy o imionach dla dzidzi chociaż mi się marzy nazwać Lila albo Nela. Ale pewnie na żadne się nie zgodzi 😅
Nela ❤️❤️❤️ mój mąż bardzo chciał to imię, jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że będzie synek. Jest przepiękne
-
U nas imiona wybrane zdradzę wam jak się dowiem co będzie 😂 my mieliśmy dla dziewczyny jednogłośnie wybrane znaczy ja powiedziałam bo ja mam wybrane od małej dziewczynki a dla chłopaka zmieniało się okropnie przez męża który zawsze mowil ze i jak się zgodził na jedno to mi się już odwidziało wiec mieliśmy problem duży ale jeszcze przed ciąża w tamtym roku wymyśliliśmy ! Mieliśmy dwa typy ale mój mąż wybrał i jest dobrze 😃 powiem tylko narazie ze krotkie, ja mam długie imię nazwisko długie to aż ręka boli od pisania hah
-
kropeczek wrote:Natttal piękne 😍
My z moim partnerem jeszcze nie rozmawiamy o imionach dla dzidzi chociaż mi się marzy nazwać Lila albo Nela. Ale pewnie na żadne się nie zgodzi 😅
Może akurat się zgodzi 😁 zacznijcie o tym rozmawiaćSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87