Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzella19 wrote:Kasiastaraczka co to za badania genetyczne gdzie się je robi i jak ?
Emilka nawet nie wiem bo mąż ustalam z moim bratem bo oni nas zaprosili żebyśmy pojechali z nimi i ja tylko miałam dać znać czy dam radę a jutro rano mam wizytę i mam dać znać o której wyjedziemy ze względu na to ze jak rano wstaje to zawsze czuje się tragicznie serio jeżeli nie wstanę min o 11 to dzień jest mocno średni lub wymiotuje 😂 chore
A i co do ubranek u mnie jest zakaz kupowania weluru czy czegoś podobnego mam wstręt do tego materiału od małego nie moge go dotknąć nawet nic w domu nie mam z tego materiału często widze piękne dresy i patrze a tu ten materiał aż mam ciary a moja teściowa kocha ten materiał i kupowała dużo ciuszków z niego swoim wnukom wiec jej przypomnę o tym zakazie 😂
Co do weluru mam to samo no nie lubię tego nawet w dotyku 😅 -
Kasia co do wizyt,to wpiszesz mnie też ? Na 17.07. i potem 09.08.
Dzella udanych połowów:) kiedy się kończą promki?
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizytę 27.07 i ustalone 2 prenatalne na 29.08
Ja lubię welur na zimę, miałam dresy i bluzę do pracy z tego ale ja w maluchach więc wiecznie usyfiły mnie czymś te małe kmiotki to ubierałam coś, czego nie było szkodaKasiastaraczka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny jakie maluchy mają tętno ? Martwi mnie mój. Na początku miał 180, potem 170, ostatnio 158, potem 146, a teraz na detektorze 135 . To wiecie tak od początku spada i niby wiem że w ciąży spada powoli z mijającym i tyg się martwię się, że to mało . Dziś 16+6
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
KarmeLoVe wrote:Dziewczyny jakie maluchy mają tętno ? Martwi mnie mój. Na początku miał 180, potem 170, ostatnio 158, potem 146, a teraz na detektorze 135 . To wiecie tak od początku spada i niby wiem że w ciąży spada powoli z mijającym i tyg się martwię się, że to mało . Dziś 16+6
To normalne, że z biegiem czasu tętno spada. U mnie w dniu 16+4 miał 148 i lekarz powiedział, że wszystko jest w normie ☺️
Co prawda nie mam detektora i nie wiem, jak dokładne są te pomiary, ale bardziej sugerowałabym się pomiarem w trakcie USG, bo tam masz pewność, że jest dobrze zmierzone ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2023, 10:56
-
Szczerze? My szliśmy na ilość, a nie na firmę przy takim maluchu to wiecznie wszystko obrobione po pachy. Dużo mam z primarka bo mi siostra w Londynie kupowała. Z Lidla bardzo dużo Lupilu, często były promki na wielopaki, nic się z tym w praniu nie działo itd. i troche ze smyka. Dzieci tak szybko rosną że chwila i trzeba było odkładać i wymieniać na większy rozmiar.
_Hope lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A co zakładaliście dziecku na spacerki? Wózek ma ocieplany śpiworek, do fotelika na podróże samochodem mam ocieplany otulacz. Natomiast nie wiem co jeszcze założyć pod? Wiem, że to zależy od temperatury, ale skoro rodzimy w grudniu, to powiedzmy że na taką temperaturę ok. 5 st i mniej ☺️
-
Nattttal wrote:A jeszcze tak odnośnie ubranek - jakie są Wasze ulubione strony, z których kupujecie? ☺️
Ja nowe kupiłam body i spodenki z hm - bo bardzo mi się podobały takie kolory ziemi
Reszta to ciuszek i pozostałości po chłopakach brata_Hope, Nattttal lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Nattttal wrote:A co zakładaliście dziecku na spacerki? Wózek ma ocieplany śpiworek, do fotelika na podróże samochodem mam ocieplany otulacz. Natomiast nie wiem co jeszcze założyć pod? Wiem, że to zależy od temperatury, ale skoro rodzimy w grudniu, to powiedzmy że na taką temperaturę ok. 5 st i mniej ☺️
Nattttal lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
KarmeLoVe wrote:Dziewczyny jakie maluchy mają tętno ? Martwi mnie mój. Na początku miał 180, potem 170, ostatnio 158, potem 146, a teraz na detektorze 135 . To wiecie tak od początku spada i niby wiem że w ciąży spada powoli z mijającym i tyg się martwię się, że to mało . Dziś 16+6
-
Nattttal wrote:A jeszcze tak odnośnie ubranek - jakie są Wasze ulubione strony, z których kupujecie? ☺️
-
Ja zwykle tak jak w domu plus kombinezon. Jak miała kombi i był mróz to kocyk do tego. Ewentualnie samo kombi i ta narzutka na wózek jak wiało. Dlatego nie użyłam w ogóle praktycznie tego śpiwora bo miała kombinezony takie ocieplane, że byłoby jej za gorąco. Do spiworka ubiera się tak jak w domu, ewentualnie jakaś bluza czy coś jak jest zimniej. No trzeba przetestować.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ubranka kupuje głównie w H&M, Zara, Pepco, Next. Teraz też zamierzam w Cocodrillo swoje młodsze zaopatrzyć
Ja do wózka będę mieć śpiworek la millou, on wydaje się być bardzo ciepły, pod spód cienki kombinezon, body długi rękaw, spodenki, skarpetki i czapeczkaNattttal lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Kasiastaraczka, Giosiek, Madeline , SamiDe lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
-
Nattttal wrote:A masz jakieś objawy? U mnie ogólne moczu o posiew czysty, czekam na wyniki wymazow. Natomiast od poprzedniej soboty mam objawy zapalenia pęcherza. Wzięłam już jedną dawkę monuralu, dziś biorę druga - ostatnia. Zaczynam świrować, bo mnie piecze cały czas i mam parcie na pęcherz. Zastanawiam się czy to może być od luteiny? Chociaż przed ciążą też brałam i nie miałam takich objawów.♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼