Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie,moja pani doktor ani go nie zmierzyła ani nie zważyła, ale widziałam,że wypełnia całą macicę, mówiła,że macica dobrej wielkości,więc powinien być ok.
Przede wszystkim,dostałam zwolnienie, więc uff, jutro idę po świeże owoce na targ i relaks. Trudno było mi zamknąć kompa dziś,no ale dałam radę.
Pewnie włączę jeszcze w wakacje, żeby sprawdzić ostatnie odpowiedzi pożegnalne.
Właśnie mi mąż powiedział,że mi wybił brzuszek 🥰 ochhh. Na razie motylki w tym brzuszku to tylko od jego miłości,ale czekam na ruchy dzieciowe.
Potwierdzone, że chłopak w brzuchu, że jest głową do góry i pomogła mi p.doktor poczuć gdzie jest moja macica (pod pępkiem na środku).
Następna wizyta tego samego dnia co połówkowe, 23.08.
Edit: Mówiła jeszcze, że nie daje skierowania na żelazo i ferrytyne,bo to wyjdzie w hemoglobinie, jakby coś było nie tak.
Odnośnie krostek na piersiach powiedziała,ze to normalne, też od upałów się robią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2023, 18:42
alex0806, Olive, Kasiastaraczka, _Hope, Wiewioora, Giosiek, SamiDe lubią tę wiadomość
-
Dzella19 wrote:Jest widoczna jak ją wpiszesz w wyszukiwarkę na fb♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
A kolejna rzecz. Jak już się dodasz to wpisując ją w wyszukiwarkę ty zawsze ją znajdziesz bo będziesz jej członkiem. Ale twoi znajomi nie bo grupa jest ukryta od dawna. Zmieniłam to tylko na dziesiejszy dzień dlatego że chcesz się dodać♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Dzella19 wrote:Kropeczek zobacz wiadomość
Oo dzieki kurczę z ta ciężkością się boje trochę mieszkamy w bloku bez windy 😃 prowadząc go był dla mnie super ale go nie nosiłam 😂 cybex mi się podoba i jeszcze wczoraj przypomniałam sobie o marce mima xari kojarzycie ?
To zdecydowanie wybieraj coś lekkiego. Do tego dojdzie dziecko, torba,kocyk itd. to nie jest takie łatwe. 😉 -
Dzella19 wrote:Dziewczyny jecie jajka sadzone z płynnym środkiem ?
-
A ja dołączam do grona dziewczyn,które czują ruchy 😊 To na pewno to jest to,bo takie lekkie pukanie czuje tak w połowie między kością łonową a pępkiem. Wczoraj mi mówił ginekolog,że jest właśnie w połowie macica.
Kasiastaraczka, alex0806, Olive, Madeline , SamiDe, Anu5ia lubią tę wiadomość
-
Morelka456 wrote:A ja dołączam do grona dziewczyn,które czują ruchy 😊 To na pewno to jest to,bo takie lekkie pukanie czuje tak w połowie między kością łonową a pępkiem. Wczoraj mi mówił ginekolog,że jest właśnie w połowie macica.
Moje bobo skopało mnie w nocy
Nie mogłam spać między 3,a 5,bo Synek coś wierzgał po łóżku,a Bobo w brzuchu też się do niego dołączyło 😁 dziś pierwszy raz aż tak,bo wczoraj to delikatnieSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dzella19 wrote:Dziewczyny jecie jajka sadzone z płynnym środkiem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2023, 12:16
Anu5ia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jem. Rozumiem że ryzyko samonelli ale ja jak jem tyle lat jajka to jeszcze się nie zatrulam. Bardziej obawialabym się ciast kupionych w sklepie niż swojskiego jajka na surowo.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Pytałam bo właśnie wczoraj jadłam kalafiora i jajko sadzone bo uwielbiam takie jedzonko, i zawsze gotuje sekundę żeby było jak najmocniej płynne ale teraz przez problemy z żołądkiem nie ryzykowałam i zrobiłam bardziej zbite, ale tez uważam ze należy uważać ale nie wariować, szczególnie jak mamy jedzonko ze sprawdzonych źródeł
Kasiastaraczka, e_mil_ka lubią tę wiadomość