Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam i się skasowało ..
Gratuluje wszystkim udanych wizyt ❤️
Nie pamiętam co używałam jako ochronę - ale był to tłusty krem aby zrobić taką ochronę - i by że tak powiem spływało po pupie nie przyklejało się - nie wiem jak to dobrze opisać
Myłam pupcie wodą chusteczki używałam tylko na spacerze
Chciałam dodać link - co użyłam jak się coś wydarzyło zaraz spróbuję
https://zapodaj.net/plik-KyfLXfvG76
Udało się - mi to lepiej się sprawdziło jak sudocrem
Ale co używałam na ochronę - nie pamiętam - więc też wysłucham Waszych opinni
Bo pewnie są już teraz lepsze produktyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2023, 18:18
-
kropeczek wrote:Dziewczyny 2 szybkie pytanka
- jaki krem pod pieluszke?
- jaka maść na odparzenia?
Ja niczego nie używam do dziś przy córce. Jedynie jak jest jakieś odparzenie lekko zaczerwienione to bephanten albo pudrem i tyle. -
Tak tak Kochane macie rację
Moja kiedyś dostała uczelnia po płynie Nivea i miała tak czerwona pupcie że nie działała mąka ziemniaczana
Więc to pomogło od razu
Miałam jako próbkę ale uważam że jest dobre
Troszkę się namęczyłam na początku z jej skórka - nauczyłam się ją pielęgnować metodą prób i błędów - używałam emolientow bo dla mnie to najlepsze było rozwiązanie
Ale dostałam w prezencie Nivea do kąpieli dla dzieciaczków i później swojemu dałam do mycia - bo dla Małej się nie sprawdziło 🤣🙈🤣 -
My nigdy ani pudru ani mąki ziemniaczanej bo to stara szkoła. Na odparzenia bephanten albo linomag. Każdemu co innego będzie pasowało
Do mycia mieliśmy dermedic linum przy zmianach alergicznych, a tak to hippNattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasia umówiłam wizyty właśnie to możesz mnie wpisać
4 wrzesień wizyta
26 wrzesień badania prenatalne III trymestruKasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
alex0806 wrote:My nigdy ani pudru ani mąki ziemniaczanej bo to stara szkoła. Na odparzenia bephanten albo linomag. Każdemu co innego będzie pasowało
Do mycia mieliśmy dermedic linum przy zmianach alergicznych, a tak to hippRedTail_Rudzia, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Niby stara szkoła a otarcie odbytu tylko pudrem udało nam się zagoić nic nie pomagało.
Tak jak miałam nawet biegunke to żeby mi przeszło to użyłam mąki ziemniaczanej i przeszło mi ( wypicie roztworu nie że sobie w tyłek wciskałam hmm choć może by pomogło ? 🙈🤣🙈 Żartuje)
Nie jedno krotnie mąka też uratowała i pupcie mojej córki - tylko trzeba uważać by do środka u dziewczynki nie weszło do małych jej narządów z przodu
Ale aplikacja mąki jest dość fajna i moja mała bardzo ją lubiła
Puder też sobie dobrze radzi na potówki
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Kropeczek nie uważam ze za dużo 😂 bo kosz Mojżesza może mi przyjść po miesiącu albo i po dwóch a łóżeczku chce mieć żeby sobie stało na lepsze czasy plus ten baby hug to jest moje numer jeden 😂 tak jak bujaczek 😃
Można mi wpisac 23 sierpnia badania prenatalne !
Wizyta na dniach ale przez święto moja gin nie umie się określić kiedyś będzie pracowac xd
Jutro muszę zadzwonić do szkoły rodzenia zapytać co jak…
Enni gratuluje gdybym miała chłopka był by właśnie Leon ! Przepiękne imię 😍Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:My nigdy ani pudru ani mąki ziemniaczanej bo to stara szkoła. Na odparzenia bephanten albo linomag. Każdemu co innego będzie pasowało
Do mycia mieliśmy dermedic linum przy zmianach alergicznych, a tak to hipp
Nam pasuje mąka ziemniaczana i jeszcze liście kapusty na cycki 😂RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hej Kochane:) gdyby ktoś z Was szukał wózka to posiadam w ofercie wózki wielofunkcyjne 3w1 prosto od producenta w bardzo korzystnych cenach, są to nowe wózki zostawiam link do aukcji
https://allegro.pl/uzytkownik/ShopVibe/dziecko
Pozdrawiam i życzę Wszystkim dużo zdrówka i siły! -
U nas wszystko dobrze. Jedynie muszę poprawić dietę w żelazo bo jest jeszcze nadzieja na naturalna poprawę wyników 🤞🏼
Helcia waży 390g wiec duża dziewczynka na badaniu cały czas w ruchu i ssała kciuk 🥰
Prenatalne mamy 18.08
Wizyta 30.08
Kasiastaraczka, kropeczek, Olive lubią tę wiadomość
HCG
20.04.23- 1131,9
18.04.23- 543
Pozytywny test
11.04.23
💔25.12.23
💔 14.02.22 cp laparoskopia -
Dzella19 wrote:Samide nie słyszałam o tym a co to wgl jest ?
Madeline czy to dostawka z chicco? Ja chce kupić łóżeczko do pokoju dzidzi plus dostawkę do sypialni z chicco podobno jest świetna, plus będziemy mieli kosz. Mojżesza bo jest w wyprawce jak się jest z Warszawy 😃 aaa i chce kupić z chicco takie jeżdżące na kółkach nie pamietam nazwy a jest to 4w1 podobno mega 🙂 co do krwi pepowinowej to my i tak chyba się zdecydujemy ale to każdego indywidualna decyzja.
Takiego linka dostałam od bratowej, model Timon, ale inne tego typu na pewno też są spoko. -
A co to za fajne wyprawki warszawiacy dostają? 🤩 To jakaś miejska akcja, czy kto organizuje? Co macie w zestawie?
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
RedTail_Rudzia wrote:Kasiuleczku bo nie ma nic lepszego na cycki jak kapusta hihi 🌹🌹🤣❤️❤️🤭😍🥰
RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Paulina_98 wrote:U nas wszystko dobrze. Jedynie muszę poprawić dietę w żelazo bo jest jeszcze nadzieja na naturalna poprawę wyników 🤞🏼
Helcia waży 390g wiec duża dziewczynka na badaniu cały czas w ruchu i ssała kciuk 🥰
Prenatalne mamy 18.08
Wizyta 30.08
Ci planujesz włączyć na polepszenie żelaza? Lekarz coś polecał?
Jaką masz hemoglobinę przy jakich widełkach?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87