Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Super pomysł z wpisaniem imion 💗 My też jeszcze nie do końca mamy wybrane ale te które mają to niech piszą, a może się zainspirujemy! 💗
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Jesteśmy w czeskich Karkonoszach, więc powrót do miejsca gdzie się dzidzi zagnieździł w kwietniu 😄
Po przebojach tego roku potrzebowaliśmy gdzieś się wyhasać w górach mimo wszystko, zaległy urlop, póki dzidzi na rękach nie trzeba nosić na 🫣
Dziś niestety drobny error, mąż dostał krętu szyji, więc nie wiem,czy uda nam się wyjść. A szkoda, bo prognoza na dziś jest lepsza,bo zamiast ulew tylko mżawki, ech, zobaczymy.
Wczoraj relaks w Aquaparku dla rozluźnienia ciała. Zamierzamy być tu aż 16dni:)
Anakin, trzymam kciuki za wizytę!Kasiastaraczka, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Madeline wrote:Jesteśmy w czeskich Karkonoszach, więc powrót do miejsca gdzie się dzidzi zagnieździł w kwietniu 😄
Po przebojach tego roku potrzebowaliśmy gdzieś się wyhasać w górach mimo wszystko, zaległy urlop, póki dzidzi na rękach nie trzeba nosić na 🫣
Dziś niestety drobny error, mąż dostał krętu szyji, więc nie wiem,czy uda nam się wyjść. A szkoda, bo prognoza na dziś jest lepsza,bo zamiast ulew tylko mżawki, ech, zobaczymy.
Wczoraj relaks w Aquaparku dla rozluźnienia ciała. Zamierzamy być tu aż 16dni:)
Anakin, trzymam kciuki za wizytę!
U nas jest dziś tak zimno że zrezygnowaliśmy z eskapady i jedziemy na zwyczajne zakupy do galerii. Potem powrót do hotelu i może basen wygrzać tyłki. Córka dziś nie wyraźną właśnie zasnęła w aucie. -
Trzymajcie kciuki, u nas jutro wizyta u gina na 10:20 i połówkowe ☺️ stresuje się ale mega cieszę i mam nadzieję, że też powiedzą nam płeć na 100% bo nie mam kompletnie nic… i nadal nie wybraliśmy imienia. jak starsza pójdzie do przedszkola od września to więcej odpocznę i zajmę się zakupami 🥰
Giosiek, Dudka1997, Nattttal, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Malgo_93 wrote:Trzymajcie kciuki, u nas jutro wizyta u gina na 10:20 i połówkowe ☺️ stresuje się ale mega cieszę i mam nadzieję, że też powiedzą nam płeć na 100% bo nie mam kompletnie nic… i nadal nie wybraliśmy imienia. jak starsza pójdzie do przedszkola od września to więcej odpocznę i zajmę się zakupami 🥰
Trzymam 😊 na kiedy masz termin? Nie masz suwaczka i ciężko sprawdzić😉 -
Dzella19 wrote:Dziewczyny mam pytanie o komórki macierzyste , temat krwi pepowinowej itd jestem ciekawa waszego zdania ?!
Ta krew pobierana i tak nie jest wykorzystana dla tego twojego dziecka tylko ewentualnie dla kolejnych, rodzeństwa.Olive, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do komórek macierzystych - polecam serial radiowy Tok FM 'Ekspertlyment' - w jednym odcinku dużo wyjaśnione. Ogólnie - biznes, szanse na wykorzystanie komórek macierzystych na ten moment mgliste.
Tak jak pisze Alex - komórki dla ew.rodzenstwa, obecnie udowodnienie działanie przy minimalnej liczbie chorób czy schorzeń, i w pobranych ilościach z krwi pępowinowej - do wykorzystania do max.40kg (więc większość życia to bankowa nie krwi nie ma sensu). Za to lepiej przytrzymać pępowinę dłużej (bez odcinania do pobierania krwi pępowinowej), by natlenowana i dobrze zabezpieczona w pierwiastki krew dotarła na sam koniec do dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 20:15
RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
-
Dzella19 wrote:Dziewczyny mam pytanie o komórki macierzyste , temat krwi pepowinowej itd jestem ciekawa waszego zdania ?!
Nie warto
Natash dobrze pisze, późne odpępnienie - zapisz to do planu poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 20:44
RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87