Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia Ty to masz te przygody....
Ta sytuacja ze sklepu...ech..przykre tooo
Cieszę się, że Bobasek rośnie,to bardzo ważne,i że szyjka się trzyma 🥰
O matko i jeszcze ta kontrola...RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
A my mamy dziś 4 rocznicę ślubu ❤️
Pójdziemy sobie popołudniu na obiadek,ale z synkiem,bo nie mamy z kim zostawić
O 14 mam wizytę u fizjo
A jutro zaplanowalysmy z koleżanką wyjście z dziećmi do zoo 😁Morelka456, Madeline , alex0806, lukaszkowa, _Hope, Wiewioora, Dudka1997, RedTail_Rudzia, Malgo_93, Giosiek lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasia dużo miłości na kolejne lata
Ja mam wizytę dopiero o 14. Na razie chilli, ostatni dzień przed weekendem bo jutro mam córkę w domu. Na 9.30 idziemy do alergologa to taka godzina że zanim wrócimy to już jej nie zaprowadzę
Byle dzisiaj się okazało że jest wszystko dobrze, że szyjka się wcale nie rozwiera. To dużo mi da na głowę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2023, 08:20
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rudzia, a z tym zdjęciem USG to nie jest tak, że już się dziecko nie mieści na jednym obrazie po prostu?
Ja ostatnio jak po połówkowych dostałam tylko głowę, to trochę fajnie,a trochę było mi szkoda,ale jak wczoraj na szkołę rodzenia zauważyłam też takie fragmentaryczne (nawet trochę przypominało moje😉),to mi się miło zrobiło. No chyba,że faktycznie masz mózg sam,a nie główkę,to trochę dziwniej 🤔
Super, że pozostałe rzeczy się u Ciebie normują ☺️RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka,
Słodkiej rocznicy i pięknego rozwijania relacji, dużo czasu dla Was 🧡🧡🧡🥰
Zaraz lecę na jogę dla ciężarnych -pierwsze zajęcia 😁 więc napiszę krótko.
Szkoła rodzenia - spoko, cieszę się,że mówią te same rzeczy,które słyszałam jako najbardziej aktualne,więc mam spójność ☺️
Spotkałam dziewczynę, którą poznałam przy zapisach i się zagadalysmy, a cała reszta to uciekła od razu,ale zobaczę,może z czasem się zintegruje grupa (?) . Już jest bardzo pomocny kontakt z nią, więc super ☺️
U fizjo sprawdzasz jakiś konkretny temat,czy ogólnie?
Pięknego dnia wszystkim i udanych wizyt 🧡Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Kasia dużo miłości na kolejne lata
Ja mam wizytę dopiero o 14. Na razie chilli, ostatni dzień przed weekendem bo jutro mam córkę w domu. Na 9.30 idziemy do alergologa to taka godzina że zanim wrócimy to już jej nie zaprowadzę
Byle dzisiaj się okazało że jest wszystko dobrze, że szyjka się wcale nie rozwiera. To dużo mi da na głowę..
Ja jutro mam wizytę dopiero na 20,chyba jajooo zniosę,ale dzień mi szybko zleci,bo jedziemy na wycieczkę
Tak,oby tylko wszystko było dobrze 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Madeline wrote:Kasiastaraczka,
Słodkiej rocznicy i pięknego rozwijania relacji, dużo czasu dla Was 🧡🧡🧡🥰
Zaraz lecę na jogę dla ciężarnych -pierwsze zajęcia 😁 więc napiszę krótko.
Szkoła rodzenia - spoko, cieszę się,że mówią te same rzeczy,które słyszałam jako najbardziej aktualne,więc mam spójność ☺️
Spotkałam dziewczynę, którą poznałam przy zapisach i się zagadalysmy, a cała reszta to uciekła od razu,ale zobaczę,może z czasem się zintegruje grupa (?) . Już jest bardzo pomocny kontakt z nią, więc super ☺️
U fizjo sprawdzasz jakiś konkretny temat,czy ogólnie?
Pięknego dnia wszystkim i udanych wizyt 🧡
U nas na szkole też raczej każdy się rozchodzi do domów
Ale wystarczy jedna taka koleżanka 🥰
Ooo nowe zajęcia czy już chodziłaś?
Ja idę z moimi mięśniami gruszkowatymi przede wszystkim,a ogólnie to może już zacznie przygotowywać mnie do porodu
Miłego dnia 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja wczoraj tez byłam na szkole i dotarło do mnie jak obuchem w twarz, ze niewiele nam zostało…
Kasiu kolejnych lat pięknego małżeństwa
Cieszę się dziewczyny, ze u wszystkich do przodu - na razie wszystko oki u wszystkich, żadna nie leży w szpitalu, gitKasiastaraczka, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Kasiastaraczka wrote:Hmm,a co mówią wyniki badań i USG,masz jakieś podejrzenia? Chyba sobie coś dobijasz do głowy...
Dolaczylas do nas? Bo jakoś nie kojarzę CięKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Rudzia trafiłaś na jakąś chamską babę. A z tymi zdjęciami, to jest właśnie tak, jak napisała Medeline, że niż dziecko jest za duże, aby zrobić zdjęcie. Jak się urodzi, to zrobisz zdjęć ile będziesz chciała 😊 ja w pierwszej ciąży robiłam zdjęcia brzucha jak rośnie chyba co miesiąc na pamiątek. Teraz nie mam czasu. 😔
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiu, dużo dużo miłości na kolejne lata. 🥰💕
Alex, trzymam kciuki za wizytę. ✊🍀 Oby z szyjką było wszystko w porządku. ✊
Rudzia, wydaje mi się, że na tym etapie ciąży nie da się już zrobić zdjęcia, na którym będzie widać całego bobasa 🤔 ja już dawno takiego nie miałam 😉
I współczuję Ci tych niemiłych przygód.. 🤗🤗🤗
Super, że chodzicie już do szkoły rodzenia i na inne zajęcia dla kobiet w ciąży. 🥰
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Dla mnie ciąża to wielki stres, bo co chwilę coś dziwnie boli, coś ciągle niepokoi i gdzieś z tyłu głowy mam myśli oby tym razem nie było takich problemów jak w ciąży z córką... 😞
Ale po wczorajszej wizycie jestem bardzo szczęśliwa.🥰 Nie ma żadnego rozwarcia ani innych większych problemów. Mam się nie przemęczać to brzuch nie powinien twardnieć. I dostałam takie cudne zdjęcie maluszka, że nie mogę się na nie napatrzeć. 🥰🙈
Synuś jest sporo większy od córci, bo ona na tym etapie ciąży była zaledwie na 27 centylu, a Wojtuś jest na 77 😲alex0806, Madeline , Kasiastaraczka, Nattttal, RedTail_Rudzia, Giosiek lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Rudzia, ale do domu Ci nie przyszli na kontrolę? Ja się w ogóle zaczęłam zastanawiać czy na L4 możemy iść na wybory....
Kasia wszystkiego najlepszego !!❤️
Kciuki za dzisiejsze wizyty!! ❤️
Dziewczyny podsyłam listę wyprawkową - coś byście dodały, odjęły?
https://www.mamalekarz.pl/wp-content/uploads/2017/02/Wyprawka-MamaLekarz.pdf
-
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję 😚
U nas na szkole też raczej każdy się rozchodzi do domów
Ale wystarczy jedna taka koleżanka 🥰
Ooo nowe zajęcia czy już chodziłaś?
Ja idę z moimi mięśniami gruszkowatymi przede wszystkim,a ogólnie to może już zacznie przygotowywać mnie do porodu
Miłego dnia 🥰
A z tym chórem to Ci mega zazdroszczę! Ja chciałam iść na zajęcia dla kobiet z brzuszkami, gdzie miałyśmy też śpiewać,ale w dniu zajęć dowiedziałam się,że są poza miastem w takiej malutkiej miejscowości, więc zrezygnowałam. Nie byłam też mocno przekonana do jakości tych spotkań, także no... będę się karmić inaczejKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
lukaszkowa wrote:Ja wczoraj tez byłam na szkole i dotarło do mnie jak obuchem w twarz, ze niewiele nam zostało…
Kasiu kolejnych lat pięknego małżeństwa
Cieszę się dziewczyny, ze u wszystkich do przodu - na razie wszystko oki u wszystkich, żadna nie leży w szpitalu, git
dziękuję :*Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Patrycja 128 wrote:Nie. Bardziej sobie wbijam. Nie dołączyłam jestem tu nowa,ale chce dołączyć jak to zrobić?
kiedyś żonie naszego kolegi lekarz powiedział wprost, że to ona powinna zacząć się leczyć (terapia), a nie wmawiać dziecku choroby, bo wszystko było ok
przepraszam za taki przykład, ale wiadomo, że każda z nas martwi się, ważne żeby te myśli nie dominowały
już w ciąży można mieć depresję poporodową-powinnaś zwrócić się o pomoc do psychologa, po porodzie może nie być lepiej
przedstaw nam się, napisz na kiedy masz termin-chcesz żebym wpisała Cię na pierwszą stronę? zobacz sobie jak to wygląda
zapraszamyMadeline , SamiDe, RedTail_Rudzia lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Linka2019 wrote:Rudzia trafiłaś na jakąś chamską babę. A z tymi zdjęciami, to jest właśnie tak, jak napisała Medeline, że niż dziecko jest za duże, aby zrobić zdjęcie. Jak się urodzi, to zrobisz zdjęć ile będziesz chciała 😊 ja w pierwszej ciąży robiłam zdjęcia brzucha jak rośnie chyba co miesiąc na pamiątek. Teraz nie mam czasu. 😔
RedTail_Rudzia lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
_Hope wrote:Kasiu, dużo dużo miłości na kolejne lata. 🥰💕
Alex, trzymam kciuki za wizytę. ✊🍀 Oby z szyjką było wszystko w porządku. ✊
Rudzia, wydaje mi się, że na tym etapie ciąży nie da się już zrobić zdjęcia, na którym będzie widać całego bobasa 🤔 ja już dawno takiego nie miałam 😉
I współczuję Ci tych niemiłych przygód.. 🤗🤗🤗
Super, że chodzicie już do szkoły rodzenia i na inne zajęcia dla kobiet w ciąży. 🥰
a powiedz jeszcze jakie żelazo dostałaś?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
_Hope wrote:Dla mnie ciąża to wielki stres, bo co chwilę coś dziwnie boli, coś ciągle niepokoi i gdzieś z tyłu głowy mam myśli oby tym razem nie było takich problemów jak w ciąży z córką... 😞
Ale po wczorajszej wizycie jestem bardzo szczęśliwa.🥰 Nie ma żadnego rozwarcia ani innych większych problemów. Mam się nie przemęczać to brzuch nie powinien twardnieć. I dostałam takie cudne zdjęcie maluszka, że nie mogę się na nie napatrzeć. 🥰🙈
Synuś jest sporo większy od córci, bo ona na tym etapie ciąży była zaledwie na 27 centylu, a Wojtuś jest na 77 😲
boję się, że znowu zacznie się wcześniej albo tak już...czasami mam takie myśli jak mi twardnieje brzuch
na szczęście lekarz uspokaja i szyjka długa
widziałam zdjęcie Wojtusia, cudny chłopczyk
ooo to kawał chłopa z Wojciecha_Hope lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87