Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
My lampkę mamy Rabbit&Friends połączoną razem z pozytywką 🤍 to jest takie piękne 🤍 ale nie testowałam czy to światło będzie wystarczające w nocy
Anakin trzymam kciuki za twój negatywny wynik i żeby wszystko ostatecznie poukładało się po twojej myśli ♥️Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Wypróbowałam tą lampkę Rabbit&Friends i daje nawet za jasne światło ale ma dwa tryby że jest właśnie to jasne i takie przygaszone i to przygaszone już jest okej na nocne karmienia
Kasiastaraczka, Linka2019 lubią tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
kropeczek wrote:Wypróbowałam tą lampkę Rabbit&Friends i daje nawet za jasne światło ale ma dwa tryby że jest właśnie to jasne i takie przygaszone i to przygaszone już jest okej na nocne karmienia
Test na covid (+), po wizycie u gina (wlasnie czekam) bede dzwonic do szpitala i ustalać co dalej… więc 01.12 nie urodzę, a taka piękna data🤪pewnie będzie przyszły tydzień jakośLipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:3:45 w nocy to dobra pora by postować na forum ah bezsenność ciążowa
Test na covid (+), po wizycie u gina (wlasnie czekam) bede dzwonic do szpitala i ustalać co dalej… więc 01.12 nie urodzę, a taka piękna data🤪pewnie będzie przyszły tydzień jakoś👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Moj prywatny swissmed po zrobieniu ktg kazala mi jechac do UCK (gdańsk). Objawowy covid, z temp, ktg przez to slabeLipiec 2018 - synek ♥️
-
Anakin wrote:3:45 w nocy to dobra pora by postować na forum ah bezsenność ciążowa
Test na covid (+), po wizycie u gina (wlasnie czekam) bede dzwonic do szpitala i ustalać co dalej… więc 01.12 nie urodzę, a taka piękna data🤪pewnie będzie przyszły tydzień jakoś
Jak się czujesz?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Anakin wrote:Moj prywatny swissmed po zrobieniu ktg kazala mi jechac do UCK (gdańsk). Objawowy covid, z temp, ktg przez to slabe👪🐶🌲
Invimed Poznań
Ja właśnie po wizycie. Basia przykoksila na 3.5 kg i jest 65 centylu. 6 grudnia na czczo mam się stawić i jak będą moce przerobowe to cc a jak nie to 7 rano. Jeszcze tydzien!
Linka2019, Wiewioora, kropeczek, _Hope, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
O kurcze Anakin, ale się u Ciebie narobiło na koniec. Daj znać co tam ustalilas na wizycie. W UCK wprowadzili jakieś obostrzenia? A jak się czujesz?
Lukaszkowa super! Już za tydzień będziesz trzymać swoje maleństwo!! Powodzenia!! ♥️ -
Anakin, współczuję zamieszania na koniec.. Miałaś w piątek tulić swoje maleństwo, a tu takie nieprzyjemności. 😞 Trzymaj się i życzę zdrowia! 🍀✊
Lukaszkowa, super, że już za tydzień będziesz przytulać swoją Basię. 🥰 Trzymam kciuki. Powodzenia!2021 H🩷
2023 W🩵 -
Witam przyszłe mamusie .Mam prośbę o wypełnienie mojej ankiety ,która pomoże mi w napisaniu pracy magisterskiej .Z góry dziękuję za poświęcony czas i ogromną https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefblw0ufn8yB7WHydgf4UX_SJ3dElgJx6SZ18tzXLOeCCfnQ/viewform?usp=sf_link.
-
lukaszkowa wrote:Ja właśnie po wizycie. Basia przykoksila na 3.5 kg i jest 65 centylu. 6 grudnia na czczo mam się stawić i jak będą moce przerobowe to cc a jak nie to 7 rano. Jeszcze tydzien!
Już niedługo się zobaczycie, suuuper 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hej w poniedziałek miałam wizytę. Klarcia waży już 2600 . Pani dr miała sprawdzić dopplerem główkę ale słaby sprzęt miała na to więc dała mi skierowanie. No ale wszędzie gdzie dzwonię okazuje się że nie robią tego badania. 11 .12 mam wizytę i mam mieć już wyniki badania. Nie wiem jak ja to zrobię
Tylko że ja nadal mam infekcję. Już miesiąc 😱😱😱. Czuje się strasznie. Osłuchowo czysto combo robiłam wszystko negatywne. Crp lekko podwyższone. Kaszel mnie strasznie męczy.
Wgl albo od kaszlu albo od ciąży zaczęłam wymiotować. No tyle co przez ten miesiąc to przez całe 2 ciążę nie wymiotowałam.
Wczoraj jak chłopców odprowadzałam do przedszkola do się poślizgnęłam na śniegu i chcąc uniknąć upadku ponapinałam się cała więc cały dzień ruszać się nie mogłam tak mnie krocze bolało. Dziś też jeszcze mocno boli ale już troszkę lepiej. No kaleka,😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2023, 03:50
-
W UCK mnie przebadali (ktg, usg, badanie szyjki). Na plus jest to, ze w miare sprawnie to poszlo. Stwierdzili, ze wszystko ok a zawirowania widoczne na ktg wczesniej to skutek infekcji. Zaproponowali, ze moge zostac na noc w ich izolatce, ale nie zrobią mi ani cc ani indukcji, bo do zadnej z tych rzeczy nie mam wskazan. Wrocilam wiec do domu, bo po co mialam tam noc spedzac. Biore paracetamol na goraczke, bo niestety czuje sie paskudnie.
A z ciekawostek, to widzialam na twarzy przyjmujacej mnie lekarki taki „niesmak”, ze swissmed podrzuca im zgniłe jajeczka😀takie wrażenie „pogardy” dla swissmedu.
Plan mam taki, że dzis sie ostro lecze w domu (tj leze, pije soki, herbatki) a jutro zaczynam tarabanić do swiasmed, że w przyszlym tyg maja mnie przyjąć i zrobic cc. Nie poddam sie, choc raz w zyciu bede upierdliwa.
Wg usg synek waży 3600.Asixxx, Linka2019, Wiewioora lubią tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
-
Anakin wrote:W UCK mnie przebadali (ktg, usg, badanie szyjki). Na plus jest to, ze w miare sprawnie to poszlo. Stwierdzili, ze wszystko ok a zawirowania widoczne na ktg wczesniej to skutek infekcji. Zaproponowali, ze moge zostac na noc w ich izolatce, ale nie zrobią mi ani cc ani indukcji, bo do zadnej z tych rzeczy nie mam wskazan. Wrocilam wiec do domu, bo po co mialam tam noc spedzac. Biore paracetamol na goraczke, bo niestety czuje sie paskudnie.
A z ciekawostek, to widzialam na twarzy przyjmujacej mnie lekarki taki „niesmak”, ze swissmed podrzuca im zgniłe jajeczka😀takie wrażenie „pogardy” dla swissmedu.
Plan mam taki, że dzis sie ostro lecze w domu (tj leze, pije soki, herbatki) a jutro zaczynam tarabanić do swiasmed, że w przyszlym tyg maja mnie przyjąć i zrobic cc. Nie poddam sie, choc raz w zyciu bede upierdliwa.
Wg usg synek waży 3600.
Trzymam kciuki aby udało ci się dojść do siebie 😍 -
Asixxx wrote:Hej w poniedziałek miałam wizytę. Klarcia waży już 2600 . Pani dr miała sprawdzić dopplerem główkę ale słaby sprzęt miała na to więc dała mi skierowanie. No ale wszędzie gdzie dzwonię okazuje się że nie robią tego badania. 11 .12 mam wizytę i mam mieć już wyniki badania. Nie wiem jak ja to zrobię
Tylko że ja nadal mam infekcję. Już miesiąc 😱😱😱. Czuje się strasznie. Osłuchowo czysto combo robiłam wszystko negatywne. Crp lekko podwyższone. Kaszel mnie strasznie męczy.
Wgl albo od kaszlu albo od ciąży zaczęłam wymiotować. No tyle co przez ten miesiąc to przez całe 2 ciążę nie wymiotowałam.
Wczoraj jak chłopców odprowadzałam do przedszkola do się poślizgnęłam na śniegu i chcąc uniknąć upadku ponapinałam się cała więc cały dzień ruszać się nie mogłam tak mnie krocze bolało. Dziś też jeszcze mocno boli ale już troszkę lepiej. No kaleka,😂
Kurcze, współczuję tak przeciągającej się infekcji
Heh,ja też któregoś dnia poślizgnęłam się na wycieraczce i nie przewróciłam się,ale to spięcie!... Krocze....kaleka...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Anakin wrote:W UCK mnie przebadali (ktg, usg, badanie szyjki). Na plus jest to, ze w miare sprawnie to poszlo. Stwierdzili, ze wszystko ok a zawirowania widoczne na ktg wczesniej to skutek infekcji. Zaproponowali, ze moge zostac na noc w ich izolatce, ale nie zrobią mi ani cc ani indukcji, bo do zadnej z tych rzeczy nie mam wskazan. Wrocilam wiec do domu, bo po co mialam tam noc spedzac. Biore paracetamol na goraczke, bo niestety czuje sie paskudnie.
Wg usg synek waży 3600.
Kuruj się i będzie dobrze ❤️
Bierz duże dawki Wit c,D i cynku
Duża gorączka?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Z tymi pomiarami wagi jestem sceptyczna. Przez 2 tygodnie aż 700 g wg pomiarów. Nie wiem.
Z pierwszym synkiem 2godzinyborzed porodem robiła pani dr pomiary i powiedziała że będzie takie 3300 max a urodził się 4125😂
Mam tylko nadzieję że będzie poniżej 4kg 😁Kasiastaraczka, Wiewioora lubią tę wiadomość
-
Asixxx wrote:Z tymi pomiarami wagi jestem sceptyczna. Przez 2 tygodnie aż 700 g wg pomiarów. Nie wiem.
Z pierwszym synkiem 2godzinyborzed porodem robiła pani dr pomiary i powiedziała że będzie takie 3300 max a urodził się 4125😂
Mam tylko nadzieję że będzie poniżej 4kg 😁Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87