Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie wszystkiego najlepszego 🥰 nie tylko dziś, ale przez wszystkie dni roku ❤️
Jesteście najlepsze, pamiętajcie o tym 💪😁e_mil_ka, Morelka456, Wiewioora, Nattttal, Dudka1997 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Przyszły moje wyniki pappa + wolna podjednostka beta HCG i PIGF. Nie mam pojęcia, jak czytać te wyniki, więc zostawiam je w spokoju do wtorku i nadal czekam na wynik Nifty 🤷🏻♀️
Z brzuchem jest trochę lepiej, ale jednocześnie wciąż boli podczas chodzenia. -
Nattttal wrote:Przyszły moje wyniki pappa + wolna podjednostka beta HCG i PIGF. Nie mam pojęcia, jak czytać te wyniki, więc zostawiam je w spokoju do wtorku i nadal czekam na wynik Nifty 🤷🏻♀️
Z brzuchem jest trochę lepiej, ale jednocześnie wciąż boli podczas chodzenia. -
Morelka456 wrote:Robiłaś w tym samym dniu co usg prenatalne?
Nie, USG mam we wtorek ☺️ chciałam, żeby wyniki były już na USG, żebym mogła od razu dostać wszystkie wartości. Wiem, że niektórzy lekarze zalecają robić w dniu USG, ale mój powiedział, że mogę zrobić max 5 dni przed USG i tak też zrobiłam.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Nattttal wrote:Przyszły moje wyniki pappa + wolna podjednostka beta HCG i PIGF. Nie mam pojęcia, jak czytać te wyniki, więc zostawiam je w spokoju do wtorku i nadal czekam na wynik Nifty 🤷🏻♀️
Z brzuchem jest trochę lepiej, ale jednocześnie wciąż boli podczas chodzenia.
Tego się nie czyta. Lekarz wpisuje to do programu i razem z USG program oblicza ryzyko wad.Nattttal lubi tę wiadomość
-
Nattttal wrote:Nie, USG mam we wtorek ☺️ chciałam, żeby wyniki były już na USG, żebym mogła od razu dostać wszystkie wartości. Wiem, że niektórzy lekarze zalecają robić w dniu USG, ale mój powiedział, że mogę zrobić max 5 dni przed USG i tak też zrobiłam.
Nattttal lubi tę wiadomość
-
Z brzuchem jest trochę lepiej, ale jednocześnie wciąż boli podczas chodzenia.
Też mam wizytę we wtorek i lekarz będzie interpretował odrazu pappe która dziś robiłam;)Nattttal lubi tę wiadomość
-
Też mam wizytę we wtorek musimy otrzymać same dobre wieści wtedy
Mnie wczoraj też tak ciągnął brzuch jak na okres trochę i krzyż. Miałam mniejsze mdłości a dzisiaj już wróciły. Także mam nadzieję że wszystko dobrze.Nattttal lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Morelka456 wrote:Dziewczyny jecie truskawki? Bo niby nie można
Ja się nimi zajadam, są nawet w zalecanych koktajlach na BellyBest. -
Dziewczyny, ja wczoraj miałam tak szalony dzień mamy jak nigdy. Zamieszanie z wizytami u gina (przez co trafiłam do innego,i chyba go wezmę na prowadzącego!), założenie karty ciąży, odebranie męża po miesiącu że szpitala,odwiedziny u obu mam! I jeszcze praca na zwiększonych obrotach od rana!
Ale co z wiadomości, nasz mini-muminek ma
1,75cm i usłyszałam po raz pierwszy bicie serca. Na moją prośbę,w ramach wyjątku doktor pozwolił mężowi też wejść także przeżycie nie z tej ziemi! ☺️☺️☺️
160 uderzeń/minutę.
Poza tym badanie było bezbolesne (nie trzymał we mnie wziernika jeśli go nie używał, co ostatnio mi się zdarzyło i miałam potem krwawienie małe...), Delikatny i dużo opowiadał.
Niestety dowiedziałam się też,że mam grupę krwi 0Rh- , więc jestem idealnym dawcą,ale jest ryzyko konfliktu serologicznego, także już na tym etapie wiem,że mam dodatkowe atrakcje zapewnione.
Jest tu ktoś jeszcze z taką grupą? Powiem Wam ,że jako ten idealny dawca raczej zawsze się czułam słaba, mdlałam po pobraniach,wiec czułam,że nie mogłabym oddawać krwi... Poza tym niby 0 to najstarsza grupa i mięsożercy(?!). Jak najstarsza,to jednak skłaniam się ku temu, że ludzie w takim razie jednak głównie jeśli rośliny, bo ja od dzieciństwa za mięsem nie przepadam,a warzywa i owoce to mogę non stop 😂
alex0806, _Hope, Morelka456 lubią tę wiadomość