Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy to normalne, że na tym etapie boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym? Od wczoraj tak mam, a dziś w pracy, przy każdym wstaniu z krzesła jest to mocno uciążliwe.
-
Matleena89 wszystko jest możliwe
W poprzedniej ciąży miałam ból pośladka na początku i chodziłam od tamtej pory do fizjo urogin
Bardzo polecam,aby zadbać o siebie 🥰Matleena89 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Matleena89 wrote:Dziewczyny, czy to normalne, że na tym etapie boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym? Od wczoraj tak mam, a dziś w pracy, przy każdym wstaniu z krzesła jest to mocno uciążliwe.
Matleena89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny prosze o pomoc ! A mianowicie wczoraj przed snem poczułam dziwny bol gardła i przełyku, mieliście kiedyś tak ze wpadło wam jedzenie czy nawet picie w jak by zła dziurkę ale udało się przełknąć i poleciało wam to jak jakiś kamień aż do żołądka ? Bo ja tak miałam z ślina czułam przy przełykaniu jak by leciała jak ostry kamień i zatrzymywała się i bolało mnie tu na „końcu „ szyji (gardła) przestraszyłam się bardzo nie wiedziałam czy puchnie mi gardło czy o co chodzi miałam w zyciu milion razy anginę wiec to nie tak „guła” w gardle, w nocy aż się obudziłam z tego bólu poszłam siku i próbowałam usnąć gdy wstałam czułam się dziwnie i nadal tak się czuje plus po zjedzeniu śniadania czuje ze stoi mi gardle ale nie tak jak mdłości ze chcesz zwrócić po prostu stoi jak by w gardle, boli mnie brzuch cały mam takie skręty/skurcze i mam lekkie drgawki jak z zimna leżę pod kocem i jest nadal średnio, oczywscie jestem przerażona gdybym nie była w ciąży miałabym to pewnie gdzieś ale teraz myśle o tym z przerażenie doszedł mi bol po lewej strony lędźwi bardzo boli przy ruchu i dotyku masakra
-
Dzella, ja tak mam czasami z tabletkami takimi większymi. Poboli trochę, ale potem przechodzi. Może daj jeden dzień, może też Ci to minie.
-
Dzella, ja nie wiem,nigdy tak nie miałam...
Odnośnie wątku z kremami z filtrami któraś jeszcze pytała, więc dokładam swoje trzy grosze. Kupiłam Dax Sun (nie jestem zaznajomiona z asortymentem Rossmana, więc tak szukałam czegoś na półkach bio kosmetyków i tam było) i to jest ANTYREKOMENDACJA(!) Tzn.sklad może i ma spoko, ale pomimo zapewnień producenta na opakowaniu,że nie zostawia białego filmu - zostawia... Mam poczucie nałożonego płaszcza z kremu na sobie, nie wchłania się.
Nie mogłam niestety go sprawdzić na miejscu,bo był zafoliowany. Natomiast był jakiś krem z "oil" w nazwie, cały po niemiecku i fajnie się wchłaniał, więc może jest fajniejszy. -
Ja chyba powoli wychodzę ze swojej choroby, zostały mi jeszcze 2 dawki antybiotyku. Na szczęście crp z 7x ponad normę, spadło do 2x ponad normę. Za parę dni, może w piątek, zbadam się znów, z nadzieją, że będzie w granicach. Niestety nadal mam kaszel i wydzieline, ale byłam dziś u laryngologa i dostalam tym razem tylko coś do płukania nosa (jak nie pomoże, to wtedy steryd, ale wolałabym nie). Mam nadzieję, że za parę dni wszystkie objawy miną i będę mogła wyjść z domu i korzystać z tego, że nudności już mi nie towarzyszą codziennie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Te gardło minęło ale czuje się inaczej ciężko nawet powiedziec jak ogólnie czułam kamień na żołądku i doszło do wymiotów ale czułam jak bym zwymiotowała wszystko z tygodnia serio , nie zbyt się poprawiło wiec poszłam spac właśnie wstałam i brzuch nadal boli ale mniej znaczy ten żołądek i boli mnie cała lewa strona pleców muszę coś zjeść o chyba tobedzie banan
-
Madeline wrote:Dzella, ja nie wiem,nigdy tak nie miałam...
Odnośnie wątku z kremami z filtrami któraś jeszcze pytała, więc dokładam swoje trzy grosze. Kupiłam Dax Sun (nie jestem zaznajomiona z asortymentem Rossmana, więc tak szukałam czegoś na półkach bio kosmetyków i tam było) i to jest ANTYREKOMENDACJA(!) Tzn.sklad może i ma spoko, ale pomimo zapewnień producenta na opakowaniu,że nie zostawia białego filmu - zostawia... Mam poczucie nałożonego płaszcza z kremu na sobie, nie wchłania się.
Nie mogłam niestety go sprawdzić na miejscu,bo był zafoliowany. Natomiast był jakiś krem z "oil" w nazwie, cały po niemiecku i fajnie się wchłaniał, więc może jest fajniejszy.
Te kupiłam ten krem i stoi do dziś nieużywany
-
alex0806 wrote:Gdzie ja mam szukać tego tętna detektorem? 🤣 Z lewej strony przy kości słyszę i z prawej. To pewnie tętnice maciczne?
-
To pewnie za wcześnie. Po środku też coś w końcu znalazłam ale nie wiem czy to serce, muszę się wprawić. Mam nadzieję że bije ale jest po prostu zbyt trudno znaleźć. Mam od koleżanki angel sounds jupiter więc tylko słychać ale nie mierzyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:To pewnie za wcześnie. Po środku też coś w końcu znalazłam ale nie wiem czy to serce, muszę się wprawić. Mam nadzieję że bije ale jest po prostu zbyt trudno znaleźć. Mam od koleżanki angel sounds jupiter więc tylko słychać ale nie mierzy
-
Dziewczyny nie wiem co robic ?! Ucisk w gardle lekki jest najbardziej przy przełykaniu bol żołądka mniejszy ale jest i nie wiem czy pisać do mojej gin czy poczekac do jutra ?jestem dziś na bananie i nektarynce i już mnie mdli ze nie mam na nic ochoty chociaż możliwe ze może znowu zwymiotuje bo jest mi ciężko już
-
Morelka456 wrote:Wiewioora jak długo czekasz na wyniki posiewu i wymazu z pochwy?
Chce zrobić jutro czy mam tam czysto,bo jakoś ostatnio dziwnie tam u mnie na dole. A już nie chce czekać. -
Dzella19 wrote:Dziewczyny nie wiem co robic ?! Ucisk w gardle lekki jest najbardziej przy przełykaniu bol żołądka mniejszy ale jest i nie wiem czy pisać do mojej gin czy poczekac do jutra ?jestem dziś na bananie i nektarynce i już mnie mdli ze nie mam na nic ochoty chociaż możliwe ze może znowu zwymiotuje bo jest mi ciężko już