Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się 27tc
wczoraj wróciliśmy z urlopu. Było cudownie, choć trochę martwiłam się o mój brzuch. Chodzenie powoduje, że robi się twardy, napięty i czasem boli. Taaak dużo pisałyście, że chyba nie nadrobię, ale postaram się. Maluch kopie mnie prawie bez przerwy
a jutro idę na drineczka, już się boję.
Dzisiaj się zważyłam z myśla, ze przybylo mi 5kg od tego pysznego wegierskiego jedzeni, a tu tulko niecaly 1kg.Aztoria, [m]alina, ara, Iruletka, Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to jak pijecie, to spoko - ale chyba najlepsza jest średniozmineralizowana, źródlana podobno może wypłukiwać minerały, wysokozmineralizowana kumulować; ja sobie ciągle zmieniam piję na przemian żywca, cisowiankę, mineralkę i źródlaną z lidla...
a jak badać sód i potas czy to z krwi czy z moczu, tego nie wiemwiem, że nieprawidłowy poziom elektrolitów wpływa na ciśnienie i serce
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyk878 wrote:no to jak pijecie, to spoko - ale chyba najlepsza jest średniozmineralizowana, źródlana podobno może wypłukiwać minerały, wysokozmineralizowana kumulować; ja sobie ciągle zmieniam piję na przemian żywca, cisowiankę, mineralkę i źródlaną z lidla...
a jak badać sód i potas czy to z krwi czy z moczu, tego nie wiemwiem, że nieprawidłowy poziom elektrolitów wpływa na ciśnienie i serce
ta mi zasmakowała
ja keidys tam badałam z krwi sód potas i chlorki ale to przed ciążąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 10:28
-
Szczesliwa_mamusia wrote:ja to piję cały czas wodę, 3 litry to min. Z racji tego,że nic innego mi nie wchodzi. Poza sokiem pomarańczowym. No i 2 razy dziennie piję pokrzywę. Potasu dostarczam sobie dużo.
A jaką konkretnie pijesz pokrzywę? Zaparzasz liście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też próbuję podciągnąć wyniki morfo pokrzywą, sprawdzę za 2 tyg czy działa
co do twardnień dziś u ginki dowiedziałam się, że są normalne o ile nie boli okresowo przy okazji, zapobiegawczo mam wrócić do lutki ze względu na dwurożną macicę, szyjka nadal ponad 4cm więc ponoć wszystko ok...
mnie kopniaki malutkiej generalnie nie bolą ale raz przywaliła tak centralnie pod cyckami, że konkretnie zabolało, wystraszyłam się ażbrzuch za to skacze często przy tych kopniakach mimo, że łożysko na przedniej ścianie... śmieszny widok
aaa co do spania to też dobrze mi się śpi na plecach, ew. lewy bok, prawy w ogóle odpada bo od razu wszystko ciągnie i boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 12:37
-
Amus87 wrote:ja pije 2,5- 3 l
wmuszam ale nie zwracam uwagi na rodzaj wody pije zwykle żywiec zdrój gazowaną ( wiem wiem gazowana jest ble ale po niegazowanej mam odruch wymiotny)22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
emikey wrote:Mówisz o nim czy o sobie?
ja dzisiaj pierwszy raz odkąd mam swój samochód i odkąd zaczęłam znowu jeździć sama wybrałam się samochodem żeby zawieźć nikosia do przedszkola
nikogo nie rozjechalam więc jest ok
ara, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
, uwielbiam wychodzić o 6.20 i wracać po 13.00. Ale mam l-4 na 2 tyg, potem wezmę od mojego ginekologa prywatnie, o ile nie zadzwonią do mnie i nie odwołają wizyty, błagam dziewczyny trzymajcie kciuki, bo już za dużo tego los mi zsyła.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Wróciłam
, uwielbiam wychodzić o 6.20 i wracać po 13.00. Ale mam l-4 na 2 tyg, potem wezmę od mojego ginekologa prywatnie, o ile nie zadzwonią do mnie i nie odwołają wizyty, błagam dziewczyny trzymajcie kciuki, bo już za dużo tego los mi zsyła.
Powiem Ci Lady, że to trochę niepoważne, że masz takie problemy z nieobecnością swojej lekarki. Nie wyobrażam sobie. Mam nadzieję, że już nie będziesz miała więcej takich akcji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny