Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyminie
miałam zespol cieśńi w poprzedniej ciąży
wyłamz bólu spać w ost msc moglam jedynie na pionowo bo dziecko uciskało
juz powoli sie cos zaczyna dziać i strasznie się boję ze będzie jak w 1 ciąży ;( na samą myśl o spaniu łzy mi leciałyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 08:13
-
Mnie też nie budzi, ja to raczej prawie nie czuje kopniakow. Ale położyłam się o 23, spać mi się nie chciało a o północy zaczęła mi tak buszować, że w ogóle mi się odechcialo. Sto myśli na raz i jakkolwiek bym się nie położyła to niewygonie. A jak juz prawie śpię to siku
i od nowa...
Jeśli mi się dobrze leży na plecach to mogę tak leżeć czy koniecznie muszę na boku? Na lewyn jest mi ewidentnie niewygodnie, wytrzymuje chwilę i daje na prawy ale najlepiej mi się leży na wznak -
nick nieaktualnyemikey wrote:Szczęśliwa mamusia, Ty masz problem z nadgarstami i dłońmi. Ten zespół nadgarstka to minie po ciazy prawda? Dobre duszę już mnie straszą mówiąc, że ten i ten to musiał mieć na to operacje. Mnie palce dretwieja i bolą tylko rano, ale i tak mam już dość.
-
nick nieaktualnyemikey spij tak, jak ci wygodnie
Mała ty również jak dziecko bedzie niewygodnie da wam znac albo sie obróci bo jeszcze ma miejsca dość. Pod koniec juz sie nie przekreci wiec was będzie kopał az sie obrócicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 08:16
-
78beti wrote:Ja mam wizytę u lekarza 06.09 i dopiero wtedy dostanę skierowanie wiec pewnie tez będę robić dopiero około 8.09
-
Amus87 wrote:minie
miałam zespol cieśńi w poprzedniej ciąży
wyłamz bólu spać w ost msc moglam jedynie na pionowo bo dziecko uciskało
juz powoli sie cos zaczyna dziać i strasznie się boję ze będzie jak w 1 ciąży ;( na samą myśl o spaniu łzy mi leciały -
Z ta glukoza to madzia ma racje. Mi jak robili w szpitalu na karowej, przy badaniu cyklu, to cale dwa.dni przed zabronili jesc slodyczy i owocow i moglysmy pic tylko wode.
Ja dzisiaj pierwsza noc spalam z poducja ciazowa. w pozycji na lewym.boku rzeczywiscie swietna,podparcie plecow dawalo.spora ulge, ale mniw nie uchronila przed bolem lewego biodra a brak mozliwosc polozenia sie na plecach jednak uwieral.
Ja mam dzisiaj te konsultacje. Strasznie sie denerwuje. Jeszcze mala od 2 dni jest nozkami do dolu i kazdy jej ruch i kopniak potwornie mnie boli...czuje sie tak skopana od srodka ze jsk facet mi dotknie podbrzusza to chyba nede wyla z bolu...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyja bym chciała spać jak mi wygodnie,ale mojemu coś ostatnio nie pasują boczki. Kopię skubaniec i szaleje. Czasem sie go pytam, jak szybko jest się w stanie obrócić, bo odnoszę wrażenie,że ma nogi na górze i na dole. Wierci się okrutnie i czuje,że mu to przeszkadza, bo jak tylko zmienię pozycje, to od razu przestaje.
-
nick nieaktualnymalysmok84 az tak CIę boli ??? kurde u mnie to przyjemne jest
czasami caly brzuch skacze itp ale boli jedynie czasem jak w pęcherz i szyjkę
a skad wiesz ze nóżki masz na dole? a nei rączkami uderza? bo ja się czasem zastanawiam czym mi tam tak uderza :p -
emikey wrote:Mi lekarz kazał zrobić tydzień przed kolejna wizyta, a nie zaraz po otrzymaniu skierowania. Więc może ta przyjemność Ci się jeszcze odwlecze.
Ja wczoraj cały dzień w pracy i dziś tez muszę iśćhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:szczęśliwa ale jak kopie to tez nie zawsze dlatego ze dziecku źle
ogólnie dzieci maja w zwyczaju uaktywniać się w momencie jak mamusia lezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 08:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:szczęśliwa ale jak kopie to tez nie zawsze dlatego ze dziecku źle
ogólnie dzieci maja w zwyczaju uaktywniać się w momencie jak mamusia lezy
-
nick nieaktualnyja dzień przed testem glukozy starałam się nie jeść nic słodkiego i nie pić, a na wieczór nie jadłam słodyczy. W szpitalu jak leżałam na diagnostyce, to mieliśmy zakaz przez 2 dni jedzenia słodkich i picia soków, a tak to normalna dieta, bez udziwnień.