Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nesairah wrote:Jesteśmy po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Bardzo pozytywne wrażenia
prowadząca położna bardzo fajna babka. Bardzo wyczerpująco omawia wszystkie zagadnienia. Czuję, że sporo soę dowiemy
dostaliśmy też gratisy, w tym butelkę Avent ze smoczkiem 0, ktorego podobno nie da się kupić w sklepie.
-
Lady Savage wrote:Mogą zmieniać śmiało, jesteśmy na takim etapie ciąży ze na bank nie są w jednej pozycji
dopiero dziecko się już układa do porodu coś koło 34 tyg -36 tyg i wtedy już nie zmienia. Ale też są wyjątki. Widziałam jak na jednym filmiku kobieta przekręcała dziecko w łonie matki w 40 tyg.
A kopniaczki dopiero przybierają na sile i jeszcze nam dadzą popalić
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję. Następna kupię juz lisciasta
Ta mam przez przypadek w domu. Bratanica u nas ja zostawila, a ja myślałam, ze to mieta (nie czytalam etykiety, bo nic innego jak herbata i mieta nie kupuje) i tak z przypadku odkrylam, ze cuda dziala. Az chce sie ja pic do każdego posilku. A jaka smaczna jest22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyA mi pokrzywa ciężko wchodzi. Przed ciąża uwielbiałam. Z reszta nie pije żadnej herbaty (prócz pokrzywy), bo mam odruch wymiotny. Pije tylko wodę i ewentualnie sok pomarańczowy
Ja się cieszę, że mój dziec się kręci,choc mógłby sobie znaleźć dogodne miejsce. Przynajmniej dla mamusi. Czasem kręci takie piruety, iż myślę, że mam ośmiornica a brzuchu, bo odnoszę wrażenie, że nogi czuję jego wszędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 22:55
Petitka, Nola lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:Coco, ja dzisiaj też mam słaby dzień: nic mi się nie chce; humor mi poprawia to, że skończyłam 27 TC; świętowałam serkiem wiejskim Z ŁYŻKĄ PYSZNEGO MIODU (szaleństwo przy mojej cukrzycy)
pogoda jest wstrętna; nic tylko kocyk, herbatka i książka
Zrobiłaś mi smaka na serek wiejski z miodem -
No i wróciłam z Ikei - łóżeczko + materac kupiony. Do tego prześcieradło. Jutro mamy lekarza i liczę na fajne fotki z usg - to jeden z nielicznych pozytywów.
Aztoria, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, [m]alina, Petitka, k878, nataliamonika, Iruletka, Nola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
obudziło mnie słońce świecące mi prosto w twarz. Nie zaslonilam żaluzii bo wczoraj był tak "piękny" dzień, że uznałam że nie warto lol.
Dostałam mailaod Smyka. Skompletowali moje zamówieniePlanowana data dostarczenia paczki: 14.09 - 18.09
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dostałam też SMS-a z poczty, że pościel do łóżeczka jest już w drodze. Obecnie w Komornikach. I co najdziwniejsze dostałam maila od planetadziecka, że "
W dniach 09/09/2017 do 20/09/2017 przewidywana jest przerwa urlopowa.
W tych dniach zamówienia będą przyjmowane ale realizacja ich nastąpi po 20/09/2017.
Za utrudnienia przepraszamy." Tyle, że ja tam nic nie zamawiałam nawet. Nie mam pojęcia skąd mają mojego maila i o co chodzi.... -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Może nic nie zamawiałaś, ale może się tam rejestrowalas i chcieli Cię poinformować, że będą na urlopie
, gdyby Co przyszlo do głowy coś zamowic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 07:14
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Ja zawsze kupuje rzeczy w opcji bez zakładania konta. I nic tam nie kupowałam. Konta też nie zakładałam. Nawet nie wchodziłam na ich stronę.
-
nick nieaktualny
-
Zaczynamy 29 tydzien
jeszcze trochę I będzie 3 z przodu. Noc miałam wreszcie dobrą, przespaną. A o 10 30 wizyta, trzymajcie kciuki!
Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, [m]alina, Wachciowa, Aztoria, k878, Kamcia1988, Iruletka, Nola, Petitka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:W sklepie może nie, ale w necie już tak. Smoczek kosztuje 21,90
Tak też myślałam, że pewnie da się kupićja nawet już wcześniej kupiłam dwie butelki Avent, sprawdziłam w domu I smoczek niczym się nie różni, z tym, że te moje mają numerek 1 na smoczku, a ten ze szkoły rodzenia ma 0. Wyglądają identycznie
ale ta buteleczka ze szkoły rodzenia jest taka maleńka, że aż mnie rozczuliła
60ml ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 07:50
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny