Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj bardzo szybko, teraz będą przybierać masę
ja wczoraj zerknęłam w kartkę z USG i szacunkowy wzrost mojego syna to 41 cm, ja coś czuję w kosciach że będzie długi i owłosiony xD
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Mój tydzień temu 1200g, ciekawe ile przybrał
ostatnio spotykam się z opiniami, że chłopacy zwykle podobni są do matek, a córki do ojców... ja bym wolała jednak żeby synek był podobny do tatusia. Taki prawdziwy facetNola lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Mój tydzień temu 1200g, ciekawe ile przybrał
ostatnio spotykam się z opiniami, że chłopacy zwykle podobni są do matek, a córki do ojców... ja bym wolała jednak żeby synek był podobny do tatusia. Taki prawdziwy facet
-
nick nieaktualny
-
ostatnio spotykam się z opiniami, że chłopacy zwykle podobni są do matek, a córki do ojców... ja bym wolała jednak żeby synek był podobny do tatusia. Taki prawdziwy facet
Mnie sie wydaje, że pierwsze dziecko podobne jest do ojca, a drugie do matki. u nas tak jestciekawe do kogo bedzie trzecie podobne?
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
Ja chciałam by jedno dziecko było podobne do mnie, ale oboje to wykapane tatusie -
Jeszcze co do chusty, to wiązanie jej jest bardzo proste. Wygodnie jest wyskoczyć do sklepu, albo równie blisko.
Ja mam taką http://allegro.pl/bawelna-chusty-chusta-tkana-do-noszenia-nosidelko-i5049319340.html
kupiłam nie znajac sie kompletnie na tym i jest ok.
Córę urodziłam pod koniec listopada, to wiązałam chuste na polar, potem wkłądałam dziecko, a kurtkę miałam rozpiętą. Córa i tak mnie grzała, a ona miała kombinezon, wiec jej tez nie było zimno.Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
Lady masz jeszcze szanse na 3
Ja właśnie po drineczku, teraz 2 godziny czekania tutaj, mogliby łóżko postawić żeby się zdrzemnacsam smak ok ale siedzi mi na żołądku i głodna jestem, na czczo 81 więc myślę, że będzie dobrze. Wepchnelam się bez kolejki, ktoś przychodzi i pyta kto ostatni a jakiś pan, że ja to mu mówię, że ja wchodzę pierwsza i chyba mu się głupio zrobiło
I w luxmedzie wystarczyła ta kartka co ona mi dała, na tej podstawie zrobili skierowanie. -
nick nieaktualnynesairah wrote:Mój tydzień temu 1200g, ciekawe ile przybrał
ostatnio spotykam się z opiniami, że chłopacy zwykle podobni są do matek, a córki do ojców... ja bym wolała jednak żeby synek był podobny do tatusia. Taki prawdziwy facet -
MalaHD wrote:Lady masz jeszcze szanse na 3
Ja właśnie po drineczku, teraz 2 godziny czekania tutaj, mogliby łóżko postawić żeby się zdrzemnacsam smak ok ale siedzi mi na żołądku i głodna jestem, na czczo 81 więc myślę, że będzie dobrze. Wepchnelam się bez kolejki, ktoś przychodzi i pyta kto ostatni a jakiś pan, że ja to mu mówię, że ja wchodzę pierwsza i chyba mu się głupio zrobiło
I w luxmedzie wystarczyła ta kartka co ona mi dała, na tej podstawie zrobili skierowanie.
Wątpie -
MalaHD wrote:A w ogóle zamówiłam tą fride i dopiero patrzę, że te gile trzeba zasysac ustami
trochę to obrzydliwe hehe
-
Mala - dla mnie np. nei było to obrzydliwe tylko bałam się czy nie za mocno ciągnę
Ola koszmarnie nie lubiła wyciągania kataru.
Ciekawe jak będzie teraz. Jak Ola się urodziła to kropka w kropkę tatuś, taki miniaturowy odlew tatusia12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
emikey wrote:Może jakbyś miała to robić obcemu dziecku to i tak. Ale przy swoim to nic nie jest obrzydliwe. Mój mąż nawet nie chciał spojrzeć na obrazek na pudelku bo powiedział, że to ochydne. Jak jego bratanica się slini bo ząbki jej rosną i slini wszystkich w koło to też go wzdryga. Mam nadzieję, że jak będzie miał swoje to mu przejdzie.
MalaHd, ale przecież to wszystko zostaje we fridziea co do odciagania, moja corka nie pozwolila sobie niczym odciagac, a mam tez elektroniczny aplikator, ale nie wiem czy dZiała,no wszystkp co wydaje dzwiek bylo zle do pewnego momentu
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A w ogóle zamówiłam tą fride i dopiero patrzę, że te gile trzeba zasysac ustami
trochę to obrzydliwe hehe
tam masz po drodze filtr, więc spokojnie
ja na początku swojemu siostrzeńcowi wyciągałam gile fridą, a potem kupila moja siostra katarek do odkurzacza i to było super:)
-
Wiem, że tego się nie wciąga i że gile mojego dziecka nie będą dla mnie problemem ale mimo wszystko to obrzydliwe dość
Miałam po tej godzinie taki zjadz, że prawie tu zasnelam. Teraz już jest dobrze tylko głodna jestem niesłychanie. Daliby ciastka albo czekolady a nie tak męczą te biedne ciężarne