Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
78beti wrote:Co do genów to modlę sie żeby młody miała włosy po tacie - bo dla mnie przystojny facet to tylko brunet
na tym punkcie mam chyba jakieś zboczenie / skrzywienie
trafił mi się mąż blondyn. Ale taki złoty blondynd. Dobrze, że nie ciemny blondyn
-
nick nieaktualnyk878 wrote:Szczęśliwa, ty to lubisz dzieci... nie mam siostry, ale nie sądzę, żebym była skłonna wysysać gile jej dzieciom
Jedynie czego nie lubiłam i nie lubię dalej, to jak mój siostrzeniec się ślini (ząbki mu wychodzą) albo jak je i jedzonko omemłane mu wypadnie z buzi
no cóż, ale i z takimi nieprzyjemnymi rzeczami trzeba było się zmierzyć, jak człowiek się opiekował
-
STUDNIÓWKA
Tylko albo jeszcze aż 100 dni do porodu wg miesiączki. Z usg mniej. A kiedy wyjdzie, to zobaczymy. Jednak nie sądzę, że dotrzymam do terminu jeśli miałaby być próba snk878, Szczesliwa_mamusia, kaka470, salenne, Wachciowa, Aztoria, [m]alina, ara, Lady Savage, Iruletka, Petitka, Coco55, magdzia26 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Oli przeziębienie przechodzi, chyba, za to mnie coś bierze
Gardło
Będziemy walczyć naturalnymi sposobami plus tabletki co by złagodzić to swędzenie (zresztą poprzednim razem jak coś gardło mnie brało, to pomogły)
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wczoraj poczyniłam pierwsze wyprawkowe zakupy
Bożesz, nie zdawałam sobie sprawy jaka to frajda wybierać ciuszki dla dziecka
chociaż faktem jest,że dla mnie zawsze większą frajdę sprawiało kupowanie ubrań dla męża niż dla samej siebie. No ale z dziecięcymi ubrankami to w ogóle bajka
Staram się powoli ogarniać listę tego, co trzeba kupić i jak patrzę też na Wasze zakupy, to ja jestem jeszcze ze wszystkim w lesie. Na razie mała będzie miała swój kącik z łóżeczkiem w naszej sypialni, jak trochę podrośnie to urządzimy jej pokoik.
Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość
-
Co do friday to ja przy każdym odciąganiu giluszkow byłam chora. Córa miała katar a ja gorączkę gardło i katar
Także kupiłam i wypróbowałam katarek do odkurzacza choć z początku mnie przerażał tak pózniej nie wyobrażałam sobie kataru bez tego urządzenia:)Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ałosy widać wyraźnie w 3/4d. U swojego jeszcze nie widziałam, bo jeszcze nie miał, ale jak kolezanka mi pokazywała zdjecie usg córki z 3 trymestru, to taką grzywę fajną miałahttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnyPrzyszły, po 2 tygodniach od złożenia zamówienia. Najważniejsze,ze dotarły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d1cb6e3cb34.jpg
Teraz muszę ogarnąć jakieś ładne ramkiAmus87, salenne, emikey, Aztoria, Lady Savage, Iruletka, Petitka, nataliamonika, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta, specjalnie dla Was znalazłam zdjecie z usg (z internetu) z włosami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d65d5730dbdc.jpg
Czy widzicie włosy? bo widać wyraźnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 11:02
Amus87, Kamcia1988, Iruletka, Nola, Petitka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja od kilku dni mam okropne problemy ze snem. Zasnąć nie mogę, do 5 rano zapadam tylko w takie krótkie drzemki, potem się budzę i do 7:30 oka nie zmrużę. Potem jakoś usypiam na jeszcze 2 godziny. Masakra, czuję się okropnie, jakby moja głowa ważyła tonę. I oczywiście co? Nie mogłam wczoraj zasnąć to oglądałam filmiki o noworodkach i ryczałam jak bóbr.
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:salenne- jak to mówi mój maż, kiedy nie mogę spać- Twój organizm przyzwyczaja się i przestraja na hasło dziecko. Powoli przyzwyczajasz się do permanentnego zmęczenia
Haha no to mnie pocieszyłaśSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość