Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eee cos mi chyba pierwszy raz suwak zaszwankowal
Niewazne w kazdym razie my na etapie malowania, remontu w domu wiec nerwowa jestem że nie zdążymy Ja już chcę skręcone mebelki i wszystko poprać poprasować poukładać ale u mnie takie rzeczy najwcześniej za 3 tygodnie a siły coraz mniej
najbardziej chyba daje sie we znaki kręgosłup w nocy. Co do porodu już coraz bardziej zaczynam o tym z przerażeniem myśleć. Nie mogę się doczekać zobaczyć naszą Ninkę z drugiej strony ciąża i dwupak to też miły i wyjątkowy stan ale jedno jest pewne im bliżej porodu tym będziemy się chciały już wszystkie wypakować
-
nick nieaktualnyNola-suwaczki najczęściej aktualizuje się po 6rano, a czasem dopiero ok 7, więc zaraz suwaczek Ci się poprawi.
Ja czekam jeszcze 2tygodnie i powoli też zaczynam prac. Mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia. Mimo,ze że ciuszki dla niemowlat są takie malutkie, to prasuje się i prasuje.
Moje dziecię wczoraj mało aktywne, Na noc mu się bardziej zachciało brykac. No i teraz świruje w brzuchu, ale i tak muszę wstać i jechać na pobranie krwi.
Magdzia- kąpiesz jeszcze swojego 3latka w wannience? Długo, mój jak będzie miał 2. To zamierzam go już myć normalnie w wannie. A jak będzie pewnie siedział, to wanienke będę wkładac do wanny i tak go myc.magdzia26, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie wiem czy na dlugo dziecku nie wyogdnie na lezaco w 84 cm a do siedenia daleko. Kazdy kupuje jaka chce
mlody majac rok poszedl do zwyklej wanny
Co do sexu to maz juz zaczyna swirowac jak z w 1 ciazyze tosia juz za mocno sie rusza i ma schizy :p
Spac nie umiemjutro echo serca i mam stresa. Raz ze cos wykryje a dwa ze mala za slabo rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 06:31
-
Pierwszą córkę normalnie w wannie kąpałam od hmmm 4 miesiąca, na dno tak samo kładłam pieluchę tetrową bądź później taką silikonową podkładkę
No pieluszka może i się ściąga z przewijaka, ale tak racjonalnie myśląc, do kiedy to dziecko przewijamy na nim? Zazwyczaj takie 3 miesięczne już się tam nie mieści, a przecież co to jest poprawienie pieluszki żeby była znów na swoim miejscu jak się coś przekręci, co zajmuje raptem pare sekund
Również idę dziś upuścić trochę krwi
Za to jaki miałam sen... No haha śniło mi się, że malutka tak się wypięła, że bolało mocno, ale było widać, że to rączka...
Miłego dniaNola lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas przewijak byl na dluzej na bank nie na 3 msc. Chodzi o to ze przewijak jest zimnu sam w sobie wiec dla dziecka to nie przyjemne jak pieluszka"lata". Wiem ze mozna poprawic
O 7 okienko
Ide jesc bo mnie skreca
Budzik mam na 7:30 do przedszkola ale juz nie wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 06:36
-
Co do wanienki to my chyba kupimy ta mniejsza. Mamy mikro lazienke bez wanny wiec na poczatek kapanie i tak bedzie w pokoju to latwiej bedzie nosic. A jak malutki zacznie siedziec to sie pewnie przerzucimy do brodzika prysznicowego, specjalnie wzielismy gleboki przy remoncie.
Jade dzis do kolezanki po ciuszkiNola lubi tę wiadomość
Synuś
-
Miłego dnia wszystkim.U nas cała nic padało i póki co wcale.lepiej sytuacja nie wygląda. Jednym słowem masakra...
Mi doskwiera okropny ból zęba - już nie wiem jak radzić sobie domowymi sposobami. Byłam prawie 2 tyg temu i dentysty I robiła mi ten ząb i od tego momentu jest słabo delikatnie mówiąc.... ; (
-
nick nieaktualnyCoco kurcze moze idz raz jeszcze do dentysty bo pol podnosi poziom kortyzolu co nie jest wskazane w ciazy. Moze musi ci ti poprawic??
Kuba juz w przedszkolu a ja kawke popijam
U nas tez lalo caly dzien i cala noc ale chyba sloneczko wychodziNola lubi tę wiadomość
-
A my nie mamy wanny i niski brodzik więc moje dziecie na pewno do 3 lat (jak nie więcej bo dopiero się rozglądamy za działką) będzie się kąpać w wanience
W Poznaniu piękne słoneczko od rana. Wczoraj było 20st mam nadzieję, że dziś podobnieLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A my nie mamy wanny i niski brodzik więc moje dziecie na pewno do 3 lat (jak nie więcej bo dopiero się rozglądamy za działką) będzie się kąpać w wanience
W Poznaniu piękne słoneczko od rana. Wczoraj było 20st mam nadzieję, że dziś podobnie -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ja Zuzię nadal na przewijaku przebieram.
Lady ale skoro.mala nie ma innej opcji to problemu nie widze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 08:36
-
MalaHD wrote:A my nie mamy wanny i niski brodzik więc moje dziecie na pewno do 3 lat (jak nie więcej bo dopiero się rozglądamy za działką) będzie się kąpać w wanience
W Poznaniu piękne słoneczko od rana. Wczoraj było 20st mam nadzieję, że dziś podobnie
Potwierdzam, kapitalnie było wczoraj, słońeczko jesienne, nie takie gorące jak letnie, ale było bardzo przyjemnie, dziś się też zapowiada piękny dzień -
A mój suwaczek aktualizuje się o północy.
My kupujemy mała wanienke. Jak tylko zacznie siedzieć będzie kapany w wannie.
PrZewijak na 3 miesiące? A potem gdzie? Ja dzieci mojego brata przewijalam na przewijaku bardzo długo. Coś około roku miały na bank. -
nick nieaktualny