Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edith wrote:A jaką wanienkę kupujecie? 84 cm czy od razu większą? Czy w tych większych trudniej wykąpać maluszka, czy to nie ma znaczenia?
małą, potem planuję kupić baby swimmer czy jak się to tam zwie i z Zuzką kąpać razem -
https://www.smallsmart.co.uk/karibu-baby-folding-bath--grey_p31234250.htm?gclid=CjwKCAjwuvjNBRBPEiwApYq0zlpjD9dTvOq1TQpwUQHA3SzRCt5KmT7AQZ9HrCtHL8tNhuwICgHrGhoCC7sQAvD_BwE
Mi ostatnio w oko wpadła taka wanienka. Najpierw dla noworodka a później można rozkładać dla trochę starszego. Fajną opcją jest to że można ją złożyć i nie zajmuje miejsca. Muszę jeszcze tylko poczytać opinie na jej temat żeby się upewnić, że to nie żadne badziewie xD
-
malysmok84 wrote:Ale dzisiaj buro na świecie. Wczoraj miałam okropny dzień. Pokłociliśmy się z M. ja się poryczałam jak bóbr, emocje były takie, chyba przez tę ciążę, że nie mogłam się długo uspokoić. Pogodziliśmy się, ale ja już do wieczora byłam wukończona - bolała mnie głowa od tego płaczu, serducho waliło..no masakra. Najgorsze, że jakoś zaraz po kłotni, zjadłam obiad, zmierzyłam cukier i wywaliło mi 170. Jestem przerażona,.bo do tej pory wszystkie pomiary miałam wzorowe i zastanawiam się na ile te emocje mogły wpłynąć na poziom glikemii?
Ja jak tak patrzę po was to prwie nie mam nic z wyprawki. Parę ubranek i tyle. Nic dla siebie do szpitala, wózka, łóżeczka...no masakra...a to już polowa września...jestem trochę przerażona
Wieczorem za to jak się położyłam to mała dała mi tak do vivatu ze myślałam ze mnie rozsaszi.
Ja ostatnio wkurzam się nawet o małą pierdole A potem myślę ze przecież mała to wszystko czuję...
-
Nie mam wskazań. Jeśli się nie pojawią a ja się uprę na cc to pójdę do psychiatry.
Ale ja jeszcze nie zdecydowałam jak chcę rodzić więc tak czysto teoretycznie pytałam
Ja kupię wanienkę na 102. Tylko nie wiem czy do środka ten leżaczek czy może taki hamak czy jeszcze coś innego?
Ogólnie to mam takie dylematy odnośnie wzorów/ kolorów, że nie mogę się zdecydowaćI na przewijak i wanienkę i rożek
Za dużo tego jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę jutro na krew. Ciekawa jestem jak wyjdzie moja hemoglobina, czy sie podniosło, czy znowu spadło.
No i chce podjechać do Ikei. Aż sie boję wejść na dział dziecięcyidę z nastawieniem kupić pojemniki z uchwytami na łóżeczko. Obym tylko z tym wyszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 22:54
-
Amus87 wrote:Dziewczyny cal czas mi drga powieka prawa albo oko ciezko stwierdzic biore juz 2x2 magnez b6. Przed ciaza badalam magnez i nie mialam niedoboru. Moze z nadmiaru mi skacze? Albo to niedobor potasu? Mam zacmienie ciazowe
-
Edith wrote:A jaką wanienkę kupujecie? 84 cm czy od razu większą? Czy w tych większych trudniej wykąpać maluszka, czy to nie ma znaczenia?
jest wygodniejsza bo mniej wody nalewasz i dzięki temu lżejsza
-
Mały dał mi dziś czadu. Tak się przekręcił, że nogami nawalał mi po szyjce. Ale nie tak normalnie jak to czasami miał w zwyczaju. Nawalał tak, że nie mogłam chodzić. Do tego zaczęło mnie piec jak przy pobieraniu cytologii. Mam dalej w głowie ta swoją znajoma, której córka zaklinowala tam nogę i przebiła pęcherz. Ile razy Gabi tam kopie boję się, że zrobi to samo. Robi się coraz silniejszy. Stałam i bujalam biodrami oby tylko go ululac. Trochę to zajęło ale chyba śpi
więc i ja mogę.