Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala a jakie masz ft4 ? Samo tsh nic nie znaczy
Ja zostawilam syna jak mial 10 msc na ziemi na 5 min w pokoju gdzie byl tylko stolnz przewijakiem, dywan i stojak z wanienka(pusta;) na stole byl 1 czysty pampers i sudocrem. Po 5 min sudocrem byl we wlosach, na ciuchach na dywanie i drzwiachLady Savage lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Magdzia ja chetnie zobaczę 3latka w tej malej wanience
Bo jak się mieści a wanna to wydatek rzędu 20zl to może się jednak skusze na małą jak wyrośnie to kupię większą bo każdy cm w małym mieszkaniu jest na wagę złota
Jak u was z tsh? czy 1,2 przy połowie letroxu jest ok czy powinnam zwiększyć? Bo nie wiem czy jest sens pisać do doktorka czy jest ok -
Noi pamiętajcie dziewczyny to ze my robimy "tak" a ktoś inny "inaczej" nie znaczy że to "inaczej" jest źle o ile jest to wygodne dla mamy i bezpieczne dla dziecka
będzie wiele tematów dot. Wózków, fotelików, wanienek, przewijakow, lozeczek, ubranek, pieluch itp... itd... każda ma inne warunki mieszkaniowe i potrzeby
tak samo będzie później po urodzeniu dziecka. Pamiętajmy że nasz "patent" na obsługę dziecka nie musi być jedynym słusznym...
Petitka, Iruletka, Opolanka 85, Edith, Aztoria, Marteczka93, Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość
-
Tak samo jak był temat "chust do noszenia" nikt nikogo nie zmusza żeby nosił dziecko w chuscie ale jak ktoś nawet nie spróbował i w temacie nie ma zielonego pojęcia to po co zniechęcać dziewczyny które są zainteresowane tym? Tak samo z pieluszkami wielorazowymi
Iruletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja straciłam głos. Byłam w piątek u gina i się go pytałam co na chrypę i drapanie. Powiedział, że sebidin. I dodał "niech pani nie czyta tylko ulotki, w której piszą że nie wolno go brać w ciazy. No i tego, że wolno tylko 4 dziennie. Można ssać jedna tabletkę za druga". No i teraz kto ma rację? Producent czy gin? Nie kupiłam i leczę się miodem i cytryną. Ale nic nie pomaga
-
nick nieaktualnyA próbowałas ten prenalen do ssania. Mnie jak tylko drapie,to od razu ssie ta pastylke.
Ja po pobieraniu krwi. Pojechałam do okulisty do enel medu, a tam im system padł (podobno w całej wawie) i nie mogą nikogo zarejestrować. Postałam 20min i zrezygnowałam. Idę właśnie do Ikei. Ciekawe z czyn wyjdę -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:emikey a to z leku mozna głos stracic?
lepiej sobie tandum verde kup piskałam i 20 razy i nic sie nie działozimno mokro i wieje. leku nie wzięłam bo mam dwa różne i sprzeczne wskazania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 10:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Mały dał mi dziś czadu. Tak się przekręcił, że nogami nawalał mi po szyjce. Ale nie tak normalnie jak to czasami miał w zwyczaju. Nawalał tak, że nie mogłam chodzić. Do tego zaczęło mnie piec jak przy pobieraniu cytologii. Mam dalej w głowie ta swoją znajoma, której córka zaklinowala tam nogę i przebiła pęcherz. Ile razy Gabi tam kopie boję się, że zrobi to samo. Robi się coraz silniejszy. Stałam i bujalam biodrami oby tylko go ululac. Trochę to zajęło ale chyba śpi
więc i ja mogę.
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Coco kurcze moze idz raz jeszcze do dentysty bo pol podnosi poziom kortyzolu co nie jest wskazane w ciazy. Moze musi ci ti poprawic??
Kuba juz w przedszkolu a ja kawke popijam
Już raz byłam mówiła że to może być nadwrażliwość bo wygląda ze jest ok, ale kurde no ja po ścianach prawie chodzę..
; (
Jutro mam wizytę...
U nas tez lalo caly dzien i cala noc ale chyba sloneczko wychodzi -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccbd54ae5b27.jpg
To buty czy skarpety?
Swoją drogą w reserved są niedrogie body dla niemowlakow (ok 12-14zł) z cieniutkiej i mięciutkiej bawełny. Dla dziewczynek są oczywiście ładniejsZe i więksZy wybórPetitka, Aztoria, Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość
-
O kurczaki, Ewka współczuję
chyba by mnie szlag trafił, gdybym musiała jeszcze raz to powtarzać. Ale sprawdzić trzeba.
Mnie też od wczoraj gardło pobolewa. Ale u mnie to przez wydzielinę spływającą z nosa. Póki co przepłukuję nos, psikam Hascoseptem i płuczę gardło wodę utlenioną. A i jeszcze dostałam od kolegi mojego taty miód malinowy i popijam go sobie. Oby pomogło bo od dzisiaj zaczynam maraton: zebranie w sprawie komunii, angielski syna 2 razy w tyg, basen, wizyta u gin, wyrobić nowy dowód. A jak na złość nadal auto męża stoi w warsztacie a on jeździ moim do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 11:48