Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja już po wizycie Teoś nadal jest Teosiem
i raczej się już to nie zmieni
poza tym waży 1431 g, i wszystko ok u niego
Ja się urodziłam z waga 2200 i 57cm długa byłam. I w terminie. Przynajmniej lekki poród miała moja mama -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Niesamowita już waga. Robi wrażenie. Gdzie te dzieciaczki się u nas mieszcza. Może 4kg klocusiem, to nie będzie
Ja się urodziłam z waga 2200 i 57cm długa byłam. I w terminie. Przynajmniej lekki poród miała moja mamaja mialam chyba nie cale 2100 ale 43 cm i podobno 38 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 15:39
-
k878 wrote:czytałam o snuza,
też rozważałam, bo sądzę, że mała może sobie życzyć spać z nami w łóżku, albo w kołysce zawinięta w rożek, więc taki do łóżeczka będzie niepraktyczny; ale opinie różne widziałam, że jak się źle założy to spada (a zdarza się często), więc jeszcze nie zdecydowaliśmyhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:To chudzinka ale dluga bylas
ja mialam chyba nie cale 2100 ale 43 cm i podobno 38 tc
43cm- matko święta, to musiałaś wyglądać jak Kg cukru. Mój siostrzeniec miał 53 i wydawał się kropeczka -
nick nieaktualnyBeti- będzie dobrze,ja nie biorę innej opcji pod uwagę.
Też mam w piątek usg 3trymestru. Jedynie co mi przyszło do głowy, to żeby się upewnić, że mój syn pozostaje synemreszta na pewno jest dobrze. Trzymam się tego. Jesteśmy na ostatniej prostej.
Za niecałe 2tyg, październikowe mamy zaczną się rozwiązywać. Potem tylko listopad i my: D
-
Poszłam sprawdzić czym różni się amortyzacja pojedyncza od podwójnej i wróciłam z zakupami...
Mówiłam ostatnio, że brakuje mi polarowego kocykano to już nie brakuje. Kocyk nr 6 jest żółty
tak dla odmiany od mietowych odcieni
chociaż teraz jak Eli vwspomniala, że kupiła akrylowym to zdałam sobie sprawę, że nie mam akrylowego
czyżby kocyk nr 7????
Kupiłam jeszcze wielorazowy podkład w kaczuszki i dwa smoczki lovi 0-3mWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 16:14
Szczesliwa_mamusia, Petitka, Iruletka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz po
mala ma 960 gramow, tetno z tych wyzszych ale w normie
) (150-167)
Czkawke miala caly czas heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 16:22
Szczesliwa_mamusia, ara, k878, Aztoria, nataliamonika, Jacqueline, Petitka, Iruletka, Wachciowa, Lady Savage, magdzia26, Coco55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę się wyżalić... bo mi jakoś ciężko. Wczoraj mąż powiedział coś co sprawiło mi przykrosc. Ma reorganizację w pracy i obecnie nienawidzi swojej roboty. Za bardzo zmienić nie może no bo dziecko... i nie najlepsZy cAs na zmiany i ryzyko. tak mnie podkusiło zapytać czy gdyby wiedZiałam co zrobią u niego w pracy w lipcu to nadal chciałby dziecko. Na co on odp, że tak naprawdę to on nie chciał, chciał jeszcze pocZekać ale ja chciałam, a on chciał żebym była szczęśliwa. Potem próbował jakoś to odkręcić mówiąc, że czekanie i tak by nic nie dało bo nigdy nie wiadomo co przysZłość przyniesie. Ale co powiedZiał to powiedZiał. Odbija mi się echem w głowie. ZawsZe chciałam żeby druga połówka tez o tym marzyła... wasi marzyli o dZiecku?
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Muszę się wyżalić... bo mi jakoś ciężko. Wczoraj mąż powiedział coś co sprawiło mi przykrosc. Ma reorganizację w pracy i obecnie nienawidzi swojej roboty. Za bardzo zmienić nie może no bo dziecko... i nie najlepsZy cAs na zmiany i ryzyko. tak mnie podkusiło zapytać czy gdyby wiedZiałam co zrobią u niego w pracy w lipcu to nadal chciałby dziecko. Na co on odp, że tak naprawdę to on nie chciał, chciał jeszcze pocZekać ale ja chciałam, a on chciał żebym była szczęśliwa. Potem próbował jakoś to odkręcić mówiąc, że czekanie i tak by nic nie dało bo nigdy nie wiadomo co przysZłość przyniesie. Ale co powiedZiał to powiedZiał. Odbija mi się echem w głowie. ZawsZe chciałam żeby druga połówka tez o tym marzyła... wasi marzyli o dZiecku?
marzyliśmy wspólnie całe 5 lat