Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Opolanka 85 wrote:Moja siostra urodziła 3 tygodnie przed terminem,odeszły jej wody w domu, ledwo ją dowieźli do szpitala, który oddalony był jakieś 3 km od domu. Miała planowany poród w wodzie, a urodziła na korytarzu szpitalnym
Pierwsza ciąża. Akcja błyskawica :)Jeszcze pamiętam jak mówiła, że nie zdążyło ją nawet boleć mocno, bo tak szybko urodziła. Fakt, że od 16 tygodnia miała pessar, ale szyjka była ok od tego momentu, ona normalnie pracowała do końca ciąży.
No to nie pocieszyłaśOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Aztoria wrote:Spokojnie dziewczyny, myślę że zdążycie do szpitala. Z tego co było u mnie na szkole rodzenia to takie szybkie akcje poza filmami zdarzają się głównie przy kolejnych ciążach i to też nie jakoś często. No ale wiadomo że każda chce jakoś się zabezpieczyć i być spokojniejsza
a ja wlasnie boję się tego stania w korkach że mogę przez to nie zdarzyć..Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Opolanka pozazdroscic siostrze szybkiej akcji
polożna ostatnio na zajęciach opowiadała jak jedna pani zaczęła rodzić właśnie na zajęciach, bo przegapiła pierwsze skurcze, myślała, że to jeszcze nie to. Też nie dojechała do szpitala, urodziła w karetce. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Iruletka dla mnie depilacja bikini to kosmos. Nic nie widzę tam jużalbo lusterko, albo na oślep
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny wszystkie kupujecie monitory oddechu? Ja jakos nie myslalam o tym ale widze ze to jest czesty zakup.
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie Teoś nadal jest Teosiem
i raczej się już to nie zmieni
poza tym waży 1431 g, i wszystko ok u niego
Iruletka, Petitka, Szczesliwa_mamusia, Jacqueline, Aztoria, [m]alina, ara, Wachciowa, k878, salenne, Edith, nataliamonika, Lady Savage, Coco55 lubią tę wiadomość
-
Iruletka wrote:Neisarah u mnie też lusterko poszło w ruch, inaczej nie dałabym rady.
A teraz pytanie z zupełnie innej beczki. Mam gorączkę 38,5, co mogę wziąć i ile? Nigdy nie brałam leków przeciwgorączkowych w ciąży i nie wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wyniki posiewu moczu, zrobiłam tak profilaktycznie i wyszło mi takie cos: Paleczki G- z rodziny Enterobacteriacae w ilości 10^3 CFU/ML
Co to oznacza? musze brać antybiotyk? gina mam dopiero za tydzień..
nie wiem czy nie powtórzyć badania.Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagO31 wrote:Dziewczyny mam wyniki posiewu moczu, zrobiłam tak profilaktycznie i wyszło mi takie cos: Paleczki G- z rodziny Enterobacteriacae w ilości 10^3 CFU/ML
Co to oznacza? musze brać antybiotyk? gina mam dopiero za tydzień..
nie wiem czy nie powtórzyć badania.