Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Nic na to nie poradzimy..Na tym etapie to rzeczywiście co ma być to będzie, macie zdrowe dzieci a wiec duze szanse na zdrowe kolejne, ja mam totalną załamke wiec chociaz dobrze ze u was ok i nic sie nikomu nie dzieje...
Ściskam Cię mocnoPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Kurde ale macie szał na bete ale ja się uparłam i nie będę jej robić, bo miałam z nią cyrki w ciąży z córką. Czekam grzecznie (jak nie padne wcześniej to będzie dobrze) do piątku
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Niestety urodzenie zdrowego dziecka nie gwarantuje nic...ja urodziłam zdrowe dziecko w pierwszą ciąże zaszlam bez problemu... a w druga mało brakowało a już byłam jedna noga w klinice nieplodnosci a jeszcze po drodze straciłam maluszka więc nie ma reguły niestety
-
Jooozefka wrote:Dziewczyny ja już po wizycie...dzidziuś jest...ale serducho nie bije...a według gina już na bank powinno...czekamy 2 tygodnie...jak nie będzie to wiadomo...zabieg...ahhh...kolejny raz ...płakać mi się chce na myśl o samej sobie normalnie...człowiek po teście już imię wymyśla, obmysla ubranka, fyzury i wybiera studia..a tu ehhh...brak serducha...
Gin najlepszy w mojej miejscowości...sprzet nowiuśki...więc...wiadomoJooozefka lubi tę wiadomość
-
ja sobie dziś na wykładach z nudów policzyłam że gdyby przyrost np u mnie był co dwa dni o 100% to w 8t0d miałabym betę w milionowych wartościach co jest niemożliwe mi się wydaje że tak od tych 10tys wolniej rośnie. no i ja też jak miałam już betę ok 30tys to gdy miałam plamienia, chodziłam biegiem do lekarza bo usg wtedy było bardziej wiarygodne i albo była akcja serca albo nie
magdzia26 lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Dziewczyny jeśli beta rośnie to tylko się cieszyć wiadomo , że potem zwalnia.
Ja na Usg czekam z niecierpliwością I mam nadzieję , że zobaczę mojego groszka I jego bijące serduszko...Mój M powiedział , żebym nie czytała tyle I nie siedziała tyle na forum bo każda kobieta jak I ciąża jest inna I przebiega inaczej.
Dla niego liczy się poniedziałkowa wizyta.
Muszę się uspokoić .
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.magdzia26 lubi tę wiadomość
Laura
-
Jejku jakiś ten miesiąc nie jest szczęsliwy, kolejna lipcówka urodziła dzidzia 750 gramów, wczoraj mojej koleżance forumowej odeszedł czop też ma na lipiec termin, szyjka się jej skróciła, i czeka w kolejce na pessar czy jakoś tak, jej synek ma 880 gram.
-
A85K wrote:Dziewczyny jeśli beta rośnie to tylko się cieszyć wiadomo , że potem zwalnia.
Ja na Usg czekam z niecierpliwością I mam nadzieję , że zobaczę mojego groszka I jego bijące serduszko...Mój M powiedział , żebym nie czytała tyle I nie siedziała tyle na forum bo każda kobieta jak I ciąża jest inna I przebiega inaczej.
Dla niego liczy się poniedziałkowa wizyta.
Muszę się uspokoić .
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
prawdę mówi, każda z nas jest inna, mnie jednak pobyt na forum uspokaja, ale są osoby które to forum denerwuje. Musisz sama zdecydować, jak chcesz zrobić przerwę, aż do bezpiecznego tygodnia to zawsze tutaj miejsce dla ciebie jest i będzie czekać my miejsca też nie zmieniamyA85K lubi tę wiadomość
-
Żarłam 2 garście żurawiny, coś mnie pipka piecze od wczoraj, jakbym ją nad jakimś ogniskiem trzymała. Zastanawiam się czy w pon jednak moczu nie oddać i nie umówić się na wcześniejszą wizytę jakby wyszły jakieś bakteryje.
-
Lady Savage wrote:prawdę mówi, każda z nas jest inna, mnie jednak pobyt na forum uspokaja, ale są osoby które to forum denerwuje. Musisz sama zdecydować, jak chcesz zrobić przerwę, aż do bezpiecznego tygodnia to zawsze tutaj miejsce dla ciebie jest i będzie czekać my miejsca też nie zmieniamy
Mnie forum nie denerwuje...dowiaduję się wielu nowych rzeczy.
Cieszę się z pięknych bet I zdrowego zarodka z bijącym serduszkiem...mam nadzieję , że w poniedziałek zobaczymy z mężem naszego groszka I jego bijące serduszko.
Lady Savage lubi tę wiadomość
Laura