Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Już krwawię, po sprawie
No nie zgodzę się z tą betą do końca, bo poszłam a przynajmniej uniknęłam paniki w gabinecie usg widząc pusty ekran...także.... muszę żyć dalej, ale nie wiem kiedy kolejne staraniaLea
-
Jula, to może być początek infekcji. Spróbuj się umówić do gina a do czasu wizyty clotrimazolum do smarowania i tantum rosa do podmywania, lactovaginal jest bezpieczny z tego co wiem, ale nie jestem pewna, czy pomoże.
Jula911 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny no to i ja się przywitam. 5 marca ostatnia miesiaczka. 17 marca owulacja i wtedy jedyny strzał- nie spodziewaliśmy się że się uda mimo że bardzo chcieliśmy:) dzisiaj 22 dzień po owulacji. Termin na 9 grudnia, wizyta u lekarza 10 kwietnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkiemagdzia26, A85K, Alxawl, Tizzi, Wachciowa, Nola, JaKa lubią tę wiadomość
-
Susana, jakbys miala ochote na kawe, pogaduchy, to wal. Umowimy sie gdzies na kawce, zeby o dupie Maryny pogadac. Katowice tuz obok mam, jak TŻ moj z pracy wroci, to dzieciaki moge mu zostawic i wolna jestem. Jutro ogolnie też wolna jestem, tylko Jarmark Rzeczy Ładnych w Chorzowie w MDK (polecam piekne robione rzeczy) chce z mama nawiedzic.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Kumrara wrote:Dziewczyny no to i ja się przywitam. 5 marca ostatnia miesiaczka. 17 marca owulacja i wtedy jedyny strzał- nie spodziewaliśmy się że się uda mimo że bardzo chcieliśmy:) dzisiaj 22 dzień po owulacji. Termin na 9 grudnia, wizyta u lekarza 10 kwietnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie
Witam i GratulujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka wrote:Jula, to może być początek infekcji. Spróbuj się umówić do gina a do czasu wizyty clotrimazolum do smarowania i tantum rosa do podmywania, lactovaginal jest bezpieczny z tego co wiem, ale nie jestem pewna, czy pomoże.
W sumie racja... 12.04 mam wizyte, ma nadzieje ze ten grzyb mi az tak nie zaszkodzi do tego czasu ;p
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Jula911 wrote:Dziewczyny, a macie sluz w formie jakby twarożku? ;p pojawil mi sie dzisiaj... nic mnie nie swedzi, nic nie smierdzi... pierwszy raz mam taki sluz i zastanawiam sie co to jest???Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Alxawl wrote:u mnie coś takiego było. w poniedziałek lekarka po badaniu stwierdziła że to może być albo od luteiny albo infekcja grzybicza (przy takiej infekcji nic nie smierdzi tylko jest dużo tego białego czegoś) więc przepisała pimofucin w globulkach i rzeczywiście od razu po pierwszej dawce pomogło;)
Biore luteine... ale od luteiny mialam zupelnie inny sluz. Wczoraj bylam u ginekologa i robilam usg - mam tylko nadzieje ze to nie On mnie zarazil tym grzybem!!!
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Kumrara wrote:Dziewczyny no to i ja się przywitam. 5 marca ostatnia miesiaczka. 17 marca owulacja i wtedy jedyny strzał- nie spodziewaliśmy się że się uda mimo że bardzo chcieliśmy:) dzisiaj 22 dzień po owulacji. Termin na 9 grudnia, wizyta u lekarza 10 kwietnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie
Gratuluję I witam w naszym gronie.
Ja też mam wizytę na 10.04.
A który to już tydzień ?
PowodzeniaLaura
-
Kumrara wrote:Dziewczyny no to i ja się przywitam. 5 marca ostatnia miesiaczka. 17 marca owulacja i wtedy jedyny strzał- nie spodziewaliśmy się że się uda mimo że bardzo chcieliśmy:) dzisiaj 22 dzień po owulacji. Termin na 9 grudnia, wizyta u lekarza 10 kwietnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkieLea
-
Susanna...przykro mi trzymaj się
Kumrara witaj
A ja dziewczyny jestem umówiona na jutro do szpitala...mój tato jak dowiedział się o mojej sytuacji od razu skontaktował się ze swoim kumplem, który jest ordynatorem w Lbn...i on chce mnie widziec jutro...ma zrobic bete, usg i badanie i sam oszacować co i jak...no cóż wydaje mi się, że konsultacja nie zaszkodzi...więc warto skorzystać...trzymajcie kciuki za jutroNola, Lady Savage, Tizzi, A85K lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Suzana tak mi przykro ( całuje xx Ja mam cały czas piersi trzy rozmiary większe niż wcześniej, dzisiaj padłam jak mucha po południu mimo pięknej pogody spałam od 16 do 19 nie wiem czy to dobrze... spacerowałam dziś dużo Wiec może dlatego, ja tez mam coś takiego jakby upławy czasem bezbarwne a czasem białe ale malutko.. mam nadzieje ze wszystko jest Ok.. jak myślicie? Jeszcze chciałam Wam napisać, ze tez pochodzę ze Śląska a dokładnie okolice Bielska Białej i mam 22 lata :* pozdrawiam Was i małe Groszki xxx
Nola, A85K lubią tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:A ja dziewczyny jestem umówiona na jutro do szpitala...mój tato jak dowiedział się o mojej sytuacji od razu skontaktował się ze swoim kumplem, który jest ordynatorem w Lbn...i on chce mnie widziec jutro...ma zrobic bete, usg i badanie i sam oszacować co i jak...no cóż wydaje mi się, że konsultacja nie zaszkodzi...więc warto skorzystać...trzymajcie kciuki za jutro
Super, że możesz liczyć na tak szybką pomoc. Musimy być dobrej myśli. będę 3mać kciuki
-
_darkblueberry wrote:Suzana tak mi przykro ( całuje xx Ja mam cały czas piersi trzy rozmiary większe niż wcześniej, dzisiaj padłam jak mucha po południu mimo pięknej pogody spałam od 16 do 19 nie wiem czy to dobrze... spacerowałam dziś dużo Wiec może dlatego, ja tez mam coś takiego jakby upławy czasem bezbarwne a czasem białe ale malutko.. mam nadzieje ze wszystko jest Ok.. jak myślicie? Jeszcze chciałam Wam napisać, ze tez pochodzę ze Śląska a dokładnie okolice Bielska Białej i mam 22 lata :* pozdrawiam Was i małe Groszki xxx
Ze mnie leci cały czas białe mleczko. Jeśli nic Cię nie piecze i nie swędzi to nie martw się na zapas,zapytaj lekarza podczas następnej wizyty. Dzisiaj akurat nie spałam, Mąż zorganizował mi dzień lekkich prac w ogrodzie, wiadro do siedzenia tron prawdziwej księżniczki nie miałam czasu żeby myśleć i się martwić na zapas.