Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Już krwawię, po sprawie
No nie zgodzę się z tą betą do końca, bo poszłam a przynajmniej uniknęłam paniki w gabinecie usg widząc pusty ekran...także.... muszę żyć dalej, ale nie wiem kiedy kolejne starania
Bardzo nam przykro ;(
Przyjdź na ploty, nie zapominaj o nas.
Zrób badania i staraj się jak najszybciej jeśli tylko lekarz wyrazi zgodę. Musi być w końcu dobrze -
A ja sprawdziłam w swoim kalendarzu ciąży z synkiem i byłam dokładnie na takim samym etapie (6t2d) na USG jak teraz będę we wtorek i było widać już dzidzia 3mm i serduszko ehhh ciekawa jestem czy teraz już też maluszka zobaczę
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Dostałam wynik progesteronu 16.80. Wg norm w laboratorium do 12. tygodnia ciąży 9 - 47 ng/ml. Nie martwię się na zapas. Zobaczę co gin mi powie jutro. Silne bóle ustąpily, czuję tylko znośne ciągnięcie w pachwinie. Wierzę, że Groszek rośnie i marzy mi się zobaczyć jego serduszko
Dobranoc :*A85K lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No to zapewne dostaniesz ja pomimo że biorę luteine to progesteron też mam średni Ale nie ma się co stresowac na zapas miescisz się w normach na pewno jutro będzie piękna fasoleczka na USG
Masz już doświadczenie. Co jest lepsze, doustne czy dowcipne? -
Teraz doczytałam w książce że progesteron powinno badać się kilka razy dziennie z powodu wyrzutów hormonu i wtedy bada się średnią. E tam. Jutro się dowiem. Teraz już tylko Bozia może mi pomóc. Nic nie zrobię. Natura wie co robi. Wierzę że Groszek jest dobrze ułożony w moim brzuszku i rozwija się prawidłowo.
-
Cześć dziewczyny Wachciowa trzymam kciuki za wizytę! Co do tej luteiny to ja mam doświadczenie bo bralam i podjęzykowa i dowcipną dowcipna jest bardziej skuteczne ale moze robić podrażnienia a podjęzykowa w posmaku jest mega gorzka ale właśnie teraz na niej jade Pewnie lekarz ci dzisiaj przepisze koniecznie powiedz mu wynik Progesteron masz w normie ale ja miałam taki nie będących w ciąży tylko po prostu w fazie lutealnej takze skonsultowalabym z nim wynik Powodzonka :*
-
Ja się dzisiaj czuję paskudnie po wczorajszych awanturach z mezem i calodniowych klotniach o stresach tak że bolała mnie głowa jak szłam spać boli mnie teraz jest mi niedobrze boli serce tak strasznie się boję że to mogło zaszkodzic groszeczkowi taka jestem na siebie zła
-
Hej dziewczyny
Nola w ciąży powinien być biały albo żółty. Zazwyczaj jak zasycha jest żółty to wszytsko ok
Jula racja to może być początek grzybicy ale przez 3 dni spokojnie. Jak zaczni swedzac możesz kupić maść clotrimazolum w 2 ciąży lekarz mi przepisał
Joozefka oczywiście konsultacja najważniejsza no i super ze tak szybko trzymam kciuki.
Susanna straszne mi przykro
Witam nowa ciężarówkę
Ja miałam tam tragiczne wczoraj popołudnie że pól wieczora przeryczalam..
-
Wachciowa wrote:Masz już doświadczenie. Co jest lepsze, doustne czy dowcipne?
-
Wachciowa wrote:Teraz doczytałam w książce że progesteron powinno badać się kilka razy dziennie z powodu wyrzutów hormonu i wtedy bada się średnią. E tam. Jutro się dowiem. Teraz już tylko Bozia może mi pomóc. Nic nie zrobię. Natura wie co robi. Wierzę że Groszek jest dobrze ułożony w moim brzuszku i rozwija się prawidłowo.
-
Wachciowa wrote:Masz już doświadczenie. Co jest lepsze, doustne czy dowcipne?
Ja mam dowcipnie i ostatni mój progesteron był 17Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Niby tak ale ja badalam kilka razy o tej samej godzinie i nigdy szału nie było w każdej ciąży miałam taki bidny ten progesteron nie wiem co on teraz na wizycie zdecyduje bo biorę luteine 3x1 a wczoraj badalam prog to był 31 ...przy pierwszej becie był poziom 20
31 to ładny poziom progesteronu, chciałabym taki mieć. Ja przy pierwszej becie miałam 12 więc nie martw się na zapas no ładny maszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 07:52
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️