Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis od rana się shizuję. Wstałam totalnie bez objawów (nie licząc cycków). Do tej pory miałam mdłości, zawroty głowy a teraz nic. Już wczoraj było tego mniej... no i to mi nie daje spokoju.
-
78beti wrote:Ja mam progesteron 60 ale biorę jego chyba końską dawkę bo 3x2 Lutinusa
Mi sie dzisiaj śniło ze miałam puste jajo no cóż do wtorkowej wizyty to pewnie tak już będzie z tymi schizami
Ten czas do wizyty serduszkowej nas wykończy...beti przestań tak myśleć bo zaraz przez kolano ci dupke spiore!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nesairah wrote:A ja dzis od rana się shizuję. Wstałam totalnie bez objawów (nie licząc cycków). Do tej pory miałam mdłości, zawroty głowy a teraz nic. Już wczoraj było tego mniej... no i to mi nie daje spokoju.
Ja nie mam żadnych objawów od początku z rana to jakbym wogole w ciąży nie była. Także nie jesteś sama:-) pocieszam się tym że z synkiem kiedyś było tak samo .
Dziewczyny ja nawet głodu nie czuje tylko pić mi się chce okropnie. Za to jjem bardzo dużo wieczorem może dlatego...
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ten czas do wizyty serduszkowej nas wykończy...beti przestań tak myśleć bo zaraz przez kolano ci dupke spiore!
Mi tez sie chce ciagle pichttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae70b567530c.gif
78beti, magdzia26, Lady Savage, Tizzi, A85K, Nola, Anuśka...G lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Lady Savage wrote:Mnie dzis sutki bola strasznie i spac mi sie chce
Hahahaha Lady Savage dopiero co niedawno wstalas i już byś spać poszła?? Ty śpiochu hihihiLady Savage lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Mnie dziewczyny obudziły przed ósmą a najchętniej spałabym do 10
Ja też mam taki białawy kremowy śluz.
Jutro wizyta I mam stracha...
Poprzednie ciąże prowadził mi gin ...bardzo fajny, można było z nim pogadać I doświadczony a teraz babeczka ... boję się ale mam nadzieję , że jutro zobaczymy naszego groszka z bijącym serduszkiem
Laura
-
A85K wrote:Mnie dziewczyny obudziły przed ósmą a najchętniej spałabym do 10
Ja też mam taki białawy kremowy śluz.
Jutro wizyta I mam stracha...
Poprzednie ciąże prowadził mi gin ...bardzo fajny, można było z nim pogadać I doświadczony a teraz babeczka ... boję się ale mam nadzieję , że jutro zobaczymy naszego groszka z bijącym serduszkiemhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
ja nie mam w ogóle mdłości, w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 razy, na widok barszczu czerwonego w wigilię (a to moja ulubione dane, moja mama zawsze dla mnie robi taki ogromny gar tej zupy, a wtedy nie ruszyłam w ogóle) i drugi raz miałam zachciankę na placki ziemniaczane z gulaszem, nagotowałam się zadowolona siadam biorę kawałek i pędem do ubikacji. i to tak było w zeszłej ciąży, teraz jak na razie w ogóle nic mnie nie dopadło.
-
A ja nie mam prawie żadnych objawów. Tylko sutki mnie bolą jakbym je poobcierała. W pierwszej ciąży 7 lat temu też tak było, tylko wtedy byłam zupełnie zdrowa a teraz trochę się posypałam:) ale mimo to mam nadzieję na zdrową dzidzię. Jutro usg to zobaczymy co tam widać -
nesairah wrote:Myślałyście kiedyś o zakupie detektora tętna płodu? A może któraś używała? Ja mam plan zainwestować, jeśli dotwamy szczęśliwie do 12 tygodnia.