Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Myślałyście kiedyś o zakupie detektora tętna płodu? A może któraś używała? Ja mam plan zainwestować, jeśli dotwamy szczęśliwie do 12 tygodnia.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Kumrara wrote:A ja nie mam prawie żadnych objawów. Tylko sutki mnie bolą jakbym je poobcierała. W pierwszej ciąży 7 lat temu też tak było, tylko wtedy byłam zupełnie zdrowa a teraz trochę się posypałam:) ale mimo to mam nadzieję na zdrową dzidzię. Jutro usg to zobaczymy co tam widać
Ja też nie mam takich typowych objawów...w poprzednich ciążach było tak samo...żadnych mdłości, bólów piersi...
Jestem tylko trochę bardziej zmęczona...I jakoś nie chce mi się jeść.Laura
-
Wachciowa wrote:Dzień dobry Dziewczynki. jak dzisiejsze samopoczucie? ja niedawno się obudziłam.
Ale mam już tak pusty żołądek, że aż boli. Na obiad zamawiamy pizze bo mam taką zachcianke ale nie wiem jak ta pizza długo zostanie w żołądkuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 12:07
Lea
-
Tizzi wrote:Wymiotuje i już mam dość. Mam nadzieję, że dostanę kolejne l4 bo nie dam rady tak pracować
Ale mam już tak pusty żołądek, że aż boli. Na obiad zamawiamy pizze bo mam taką zachcianke ale nie wiem jak ta pizza długo zostanie w żołądku
Ja wczoraj miałam z tym spokój. Dzisiaj mnie muli, zobaczymy czy mi przejdzie. obiad chciała dzisiaj gotować teściowa, coś zapachy mnie drażnią
-
Witam Was, my jedziemy do tesciowej na obiad I dobrze bo nie mam wogole natchnienia na gotowanie, brak weny. Mnie muli, co chwile musze cos delikatnie przegryzc I przechodzi na chwilke. Cyc dalej boli I tyle.
Joooozefka kciukam mocno:)
A jutro zaczynaja sie wizyty serduszkowe:) ahhh czekamy na piekne zdjecia:)A85K lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
U mnie dziś tylko cycki bolą, poza tym w ogóle nie czuję się ciążowo. I tak jest odkąd biorę luteinę. Do tego moja cera woła o pomstę do nieba! Powyskakiwały mi jakieś pryszcze...
Nola lubi tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Wymiotuje i już mam dość. Mam nadzieję, że dostanę kolejne l4 bo nie dam rady tak pracować
Ale mam już tak pusty żołądek, że aż boli. Na obiad zamawiamy pizze bo mam taką zachcianke ale nie wiem jak ta pizza długo zostanie w żołądku
Ja bym chciała chociaż raz zwymiotować, tak dla zasady, żeby mieć dowód :pA85K, Nola lubią tę wiadomość
-
U mnie też będzie jeszcze za wcześnie na serduszko.. Ja muszę uzbroić się w cierpliwość. Mam nadzieję że maluszek dalej rośnie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lady Savage wrote:A ja sie poklocilam z swoim ;/ chlopa poprosic o pomoc przy obiedzie to sie slyszy non stop kur@# ;/ mam dosc, to po co sie pyta w czym pomoc jak potem wszystko go wkurza.
Tak to jest z nimi. Moj zamiast mnie odciazyc to jeszcze doklada mi obowiazkow. Wczoraj wysprzatalam kuchnie i poszlam spac. Nie chcecie wiedziec, jaki zastalam rano balagan nie wiem jak to bedzie jak juz brzuszek bedzie duzy i ciezko bedzie robic wiekszosc rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 14:28
-
hej dziewczyny nie było mnie cały dzień bo sprzątałam i ledwo nadrobilam zaleglłości.
Susanna bardzo mi przykro kochana że znów spotkała Cię ta straszna strata dwa razy to już chyba nie przypadek, nie daj się spławić lekrzowi i porób badania, na pewno następnym razem wszystko będzie już ok - nie opuszczaj nas, pisz co u Ciebie :*
Jooozefka trzymam bardzo mocno kciuki żebyś zobaczyła zarodek - daj koniecznie znać jak tylko wyjdziesz od lekarza
Kumrara witaj mamy podobne terminy wpisz się do naszej forumowej tabelki
LadySavage jak Ci ten brzuszek będzie tak szybko rosł to za miesiąc będziesz musiala robić zdjecia z użyciem kijka do selfie
ja nadal nie mam żadnych objawów, ale po wczorajszym maratonie sprzątania byłam wykończona. Zaczął mnie wieczorem pobolewać brzuch i wypadła ze mnie duża gruda twardego przeźroczystego śluzu - coś jak czop śluzowy... strasznie się zestresowałam że przez to cholerne sprzątanie i mysie okien mogłam zaszkodzic dziecku - nie plamię i na razie nic mnie nie boli, modlę się żeby tak pozostało...Nola lubi tę wiadomość