Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Tak to jest z nimi. Moj zamiast mnie odciazyc to jeszcze doklada mi obowiazkow. Wczoraj wysprzatalam kuchnie i poszlam spac. Nie chcecie wiedziec, jaki zastalam rano balagan nie wiem jak to bedzie jak juz brzuszek bedzie duzy i ciezko bedzie robic wiekszosc rzeczy.
mój tak samo! Mam dość, uważam że jak siedze w domu to mam czas na wszystko ;/ tłumaczę ;/ mu że ta ciąża jest inna, że mam zawroty głowy, że popolewa mnie jakoś inaczej brzuch, dziś złapał mnie za sutka ;/ przez przypadek, i mówie mu nie rób tak bo bolą jeszcze przez przypadek cię wezmę i uderzę, taki odruch bezwarunkowy. A on na to, że to nie penis ;/ to tak nie boli. Noż kurde!! Co oni mają w głowach ;/A85K lubi tę wiadomość
-
Mój M to też....też się nasłucham .
Byliśmy z dziewczynkami na spacerze a potem najstarsza pomagała tacie w myciu auta
Ja też nie mam natchnienia do obiadu...nie chce mi się a mój M narzeka , godzie ten obiad.
Ja też bym sobie zwymiotowała tak dla zasady ale u mnie to tylko zmęczenie.
Laura
-
Lady Savage wrote:mój tak samo! Mam dość, uważam że jak siedze w domu to mam czas na wszystko ;/ tłumaczę ;/ mu że ta ciąża jest inna, że mam zawroty głowy, że popolewa mnie jakoś inaczej brzuch, dziś złapał mnie za sutka ;/ przez przypadek, i mówie mu nie rób tak bo bolą jeszcze przez przypadek cię wezmę i uderzę, taki odruch bezwarunkowy. A on na to, że to nie penis ;/ to tak nie boli. Noż kurde!! Co oni mają w głowach ;/
Zgadzam się z Tobą ja mojemu też tłumaczę, że nie mam siły , że jestem zmęczona głowa mnie boli a on tylko , że ty zawsze jesteś zmęczona.
Oni chyba nie rozumieją tego stanu .Laura
-
Dziewczyny mam pytanie czy Wasi partnerzy, mężowie też nie umieją się przyznać do błędu, przeprosić ?
Mój M to często gdzieś położy a potem szuka I nie może znaleźć I na mnie bo ja gdzieś przełożyłam a potem się okazuje , że on zapomniał gdzie położył albo sam przelożył ale nie przyzna się ani nie przeprosi.Laura
-
Cześć dziewczyny Ja od rana mam mdłości, obudziłam się z ogromna ochota na rosół Wiec gotuje właśnie, śniadanie męczyłam dziś chyba 3 godziny, piersi bolą tak, ze czasem aż w nocy się budzę już nie mogę się doczekać lekarza, a to dopiero końcem kwietnia myśle żeby nie zajechać gdzieś do Polskiej kliniki... a z drugiej strony czuje się narazie nie najgorzej.. ale tyle się słyszy o poronieniach... moja koleżanka dowiedziała się o ciąży pozamacicznej w 11 tc... ja mam 7 tydzień.. oby to szybko zleciało ps. Super macie z tym l4 ja pracuje cały czas, tylko weekendy sobie odpuściłam bo są nie obowiązkowe.
-
Eli wrote:Dziewczyny jakie macie doswiadczenia z luteina podjezykowa a duphastonem. W pierwszej ciazy bralam do 20 tyg duhaston, teraz luteine, ale boje sie czy nie jest za slaba jednak.
-
Eli wrote:Dziewczyny jakie macie doswiadczenia z luteina podjezykowa a duphastonem. W pierwszej ciazy bralam do 20 tyg duhaston, teraz luteine, ale boje sie czy nie jest za slaba jednak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 17:10
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Dziewczyny zaraz doczytam co u Was...tylko się pochwalę...serduszko wolniutko pika...więc jest duża szansa, że do zagnieżdżenia doszło później i ciąża jest po prostu młodsza a nie martwa...ale to już będę wiedziała za 10 dni czekam jeszcze dziś na wyniki bety i się zobaczy
Wachciowa, magdzia26, Nola, Justya85, Lady Savage, Eli, A85K, Angie 31, Monal, emka29, Tizzi lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:Dziewczyny zaraz doczytam co u Was...tylko się pochwalę...serduszko wolniutko pika...więc jest duża szansa, że do zagnieżdżenia doszło później i ciąża jest po prostu młodsza a nie martwa...ale to już będę wiedziała za 10 dni czekam jeszcze dziś na wyniki bety i się zobaczy
Na pewno wszystko dobrze się ułoży. Trzymam kciukasyJooozefka lubi tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:Dziewczyny zaraz doczytam co u Was...tylko się pochwalę...serduszko wolniutko pika...więc jest duża szansa, że do zagnieżdżenia doszło później i ciąża jest po prostu młodsza a nie martwa...ale to już będę wiedziała za 10 dni czekam jeszcze dziś na wyniki bety i się zobaczy
To wspaniala wiadomosc trzymam kciuki za Twojego bobasaJooozefka lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Trzymam &&&&& za jutrzejsze wizyty.
Ja mam jutro ciężki dzień w pracy wiec pewnie w ciągu dnia nie będę miała szans zajrzeć na forumhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -