Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia ja rodzilam sn ale jak za bardzo szaleje z mala albo ja za czesto dzwigam tez m bole brzucha, ale wierze ze dzidzia jest silna i da rade, a ja staram sue oszczedzac jak tylko mojs 20 miesueczna córa mi pozwoli
-
Joozefka super bardzo się cieszę. Wiedziałam, że wczoraj u ciebie na to serduszko to za wcześnie. Jak byłam na wizycie to się zapytalam jak duży musi być zarodek żeby było widać serduszko i gin powiedział, że najczęściej jak ma 5mm to widać. A u ciebie było jak dobrze pamiętam 4,5mm. Przez jeden dzień dzidzia podrosla i już dzisiaj było serduszko. Także gratuluję!
Jooozefka lubi tę wiadomość
Lea
-
Lady Savage wrote:Wrocilam z spotkania z dziewczynami z ovu ale fajnie bylo, bardzo fajnie
Super, często macie takie spotkania?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Zazdroszczę spotkania jak mieszkałam w Warszawie to tez organizowalysmy spotkania a teraz na Mazurach to nie liczę że trafi się jakaś zablakana duszyczka z z tego samego miejsca co ja
Jakieś to nie a ja?będę w Polsce pod koniec czerwca i możemy umówić się na jakieś wypasione lody:-)magdzia26 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
magdzia26 wrote:Mnie atakują ostatnio bóle brzucha wystarczy że trochę się przejdę albo postaje chwile i zaczyna mnie bardzo brzuch boleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 06:28
-
Angie 31 wrote:Jakieś to nie a ja?będę w Polsce pod koniec czerwca i możemy umówić się na jakieś wypasione lody:-)
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że takiej przemiany materii dawno nie miałam. Nie mam pojęcia co to zaparcia, mam nadzieję, że mnie nie dopadną. Dziś obudziłam się z lekkimi mdłościami, muszę coś zjeść.Cycki bolą jeszcze bardziej przy każdym kroku. Ehh nie chce mi sie iść do pracy...