Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jooozefka wrote:Dziewczyny zaraz doczytam co u Was...tylko się pochwalę...serduszko wolniutko pika...więc jest duża szansa, że do zagnieżdżenia doszło później i ciąża jest po prostu młodsza a nie martwa...ale to już będę wiedziała za 10 dni czekam jeszcze dziś na wyniki bety i się zobaczy
Wszystko będzie dobrze.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jooozefka, serduszko się dopiero rozpędza i to zupełnie normalne, że bije jeszcze wolniutko. Z dnia na dzień będzie biło coraz szybciej żeby w 9tc osiągnąć około 175 uderzeń na minutę.
Także gratulacje Kochana!!!A85K lubi tę wiadomość
-
Jozefka gratulacje!
Ja zmieniam lekarza na innego wiec nie wiem czy mi sie uda jutro dostac ^^Jooozefka lubi tę wiadomość
-
Nachodzą Was takie nagłe bóle głowy? Mnie tak czasem coś gdzieś uciśnie, że aż mam stracha. Czasem ten ból zostaje na kilka minut, czasem na kilka godzin. Mam nadzieje, ze to hormony, nic groznego.
-
magdzia26 wrote:Mnie atakują ostatnio bóle brzucha wystarczy że trochę się przejdę albo postaje chwile i zaczyna mnie bardzo brzuch boleć
-
magdzia26 wrote:Może trzeba się bardziej oszczedzac...ja też mam synka 2,5 roku więc rozumiem Cię tylkoze ja nie pracuje jestem na wychowawczym jeszcze
Jak tylko lekarz potwierdzi, ze wszystko dobrze, to pojde na l4, przy Małej na szczęście pomoze babcia, chociaż na spacery wyjda to już dużo, bo moja cora lubi nadal być noszona i to najlepiej przez mame ;)Od jutra w pracy obowiązkowe oszczędzanie, chyba napomknę koleżankom, ze jednak musze trochę na siebie uwazac. -
magdzia26 wrote:Eli jak można wiedzieć rodzilas cc czy sn? Bo miałam cc i zastanawiam się czy te bóle brzucha nie są związane z tym
Wlasnie tez miałam cc. Zmienilam dzis luteinę na duphaston i teraz weczorem zdecydowanie lepiej (pytałam dziś na forum, co biora dziewczyny, bo w poprzedniej ciąży brałam duphaston). Może luteina na mnie słabiej działa, a może faktycznie po cc ten brzuch bardziej boli. Teraz tez będziesz mieć cc czy myślisz o sn? Ja na pewno znowu cc, wiec na sama myśl mam już stracha, bo wiem jak to wygląda -
Eli wrote:Wlasnie tez miałam cc. Zmienilam dzis luteinę na duphaston i teraz weczorem zdecydowanie lepiej (pytałam dziś na forum, co biora dziewczyny, bo w poprzedniej ciąży brałam duphaston). Może luteina na mnie słabiej działa, a może faktycznie po cc ten brzuch bardziej boli. Teraz tez będziesz mieć cc czy myślisz o sn? Ja na pewno znowu cc, wiec na sama myśl mam już stracha, bo wiem jak to wygląda
-
magdzia26 wrote:Ja cc miałam niestety na szybko praktycznie po przejściu całego porodu sn... niestety synuś tracił puls... nie wiem sama dla mnie cc było dużo lepsze niż sn ( 12 h skurczy+1h skurczy partych)...ale dla dziecka lepsze jest sn...ehhh balabym się tylko zeby sytuacja się nie powtorzyla
Ja nie wiem co to choćby jeden skurcz. Mialam cc w 37 tc ze względu na hipotrofie i malowodzie. Generalnie sama cesarka szybka, ale bol po pamiętam jak dziś To mialas trudny porod, najważniejsze, ze szybko lekarze zareagowali i wszystko skonczylo się dobrze.
magdzia26 lubi tę wiadomość