Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Powodzemia na wizytach, mnie sutki bola masakrycznie, boziu dziewczyny jestem w ciazy, ale fajnie
-
Dziewczyny, może któraś z Was zmaga się z alergią? Ja od wczoraj cierpię - katar sienny, klucha w gardle i inne przyjemności. Zazwyczaj w takich sytuacjach przyjmowalam amertil lub allertec, ale mam wątpliwości, czy są dozwolone w ciąży - na jednej ze stron przeczytałam, że tak, z kolei na ulotkach jest napisane, aby nie przyjmować w ciąży. Macie może jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Poza tym zastanawiam się, czy nie przełożyć wizyty z 18.04 (5t6d) na 27.04 (7t1d). Obawiam się, że jeśli nie będzie serduszka tego 18.04 (a zapewne nie będzie, bo to statystycznie za wcześnie), to zacznę panikować, mimo racjonalnego tłumaczenia sobie, że przecież jest za wcześnie.
5.12.16 - pusty pęcherzyk, 7 tc
-
Dziewczynki mój Groszek ma 6.7mm długości, lekarz oznaczył ciążę na 6 tygodni + 3 dni. Słyszałam bicie serduszka. płaczę ze szczęścia mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić.
bebloszka90, Jula911, emilydread, Lady Savage, Eli, Nola, Justya85, 78beti, A85K, Mamaokruszka, Mamabyc3, migiem, magdzia26, Jooozefka, Angie 31, Monal, Tizzi, Anuśka...G, JaKa lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Dziewczynki mój Groszek ma 6.7mm długości, lekarz oznaczył ciążę na 6 tygodni + 3 dni. Słyszałam bicie serduszka. płaczę ze szczęścia mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić.
Gratuluję kochanaWachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staram się nie być przewrażliwiona w tej ciąży, ale jednak czasem pojawiają się objawy, które mnie niepokoją. Dziś zaczął mnie boleć prawy jajnik (z niego była owulacja). To jest taki ból jak torbiel, podczas jakiegoś ruchu, zginaniu nogi. Czy to może być coś groźnego?
-
Wachciowa wrote:Dziewczynki mój Groszek ma 6.7mm długości, lekarz oznaczył ciążę na 6 tygodni + 3 dni. Słyszałam bicie serduszka. płaczę ze szczęścia mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić.
Ale cudownieWachciowa lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Mam nadzieje ze u mnie na wizycie w piatek bylo za wczesnie i teraz w srode tez zobacze moje Dzieciatko bede tez w 6t 3dWachciowa lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
A jeszcze mam pytanko, kiedy mialas ostatnia @ i kiedy byla owulacja?
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, może któraś z Was zmaga się z alergią? Ja od wczoraj cierpię - katar sienny, klucha w gardle i inne przyjemności. Zazwyczaj w takich sytuacjach przyjmowalam amertil lub allertec, ale mam wątpliwości, czy są dozwolone w ciąży - na jednej ze stron przeczytałam, że tak, z kolei na ulotkach jest napisane, aby nie przyjmować w ciąży. Macie może jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Poza tym zastanawiam się, czy nie przełożyć wizyty z 18.04 (5t6d) na 27.04 (7t1d). Obawiam się, że jeśli nie będzie serduszka tego 18.04 (a zapewne nie będzie, bo to statystycznie za wcześnie), to zacznę panikować, mimo racjonalnego tłumaczenia sobie, że przecież jest za wcześnie.bebloszka90 lubi tę wiadomość
-
Wachciowa lubi tę wiadomość