Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula911 wrote:Dziewczyny a od jakiej wielkosci widoczny jest zarodek na usg na dobrym sprzecie?
Nola, magdzia26, Wachciowa, Jooozefka lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
No wlasnie jestem ciekawa czy lekarz jest w stanie zobaczyc zarodek ktory ma ma 1-2mm. Gratuluje Alxawl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:21
Alxawl lubi tę wiadomość
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Alxawl wrote:cześć
ja miałam iść 19.04 na wizyte ale poszłam dzisiaj - miałam mały wypadek z jedną globulką (zasnęłam na niej i się rozwaliła ) więc chciałam żeby mi lekarz szybko przepisał nowe opakowanie. Zainteresował się tym, że mam 1 poronienie za sobą więc zrobił mi usg i stwierdził "wewnątrz pęcherzyka echo płodu" i CRL 5,2mm (= 6t2d)
Ale mam też mały krwiaczek lekarz mówił że to mogło się zrobić po zagnieżdżeniu i pewnie samo się wchłonie, ale do kolejnej wizyty dostałam l4 i zalecenie, żeby zlecić mężowi robienie porządków świątecznych
mam też zdjęcie z opisem
Gratulacje kochana Niech maluszek rośnie zdrowy
PowodzeniaAlxawl lubi tę wiadomość
Laura
-
Jula911 wrote:Dziewczyny a od jakiej wielkosci widoczny jest zarodek na usg na dobrym sprzecie?
A85K lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Jula911 wrote:No wlasnie jestem ciekawa czy lekarz jest w stanie zobaczyc zarodek ktory ma ma 1-2mm. Gratuluje Alxawl
u mnie dokładnie z wydruku z usg CRL=0,523cm i powiem Ci , że na zdjęciu nieźle to widać. Myślę że nawet o połowę mniejszą rzecz na takim powiększeniu dałoby się zobaczyć.
Ja się zastanawiam, co ja będę na tym l4 robić, już mi się nudzi ;/A85K lubi tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Alxawl wrote:Dziękuję dziewczyny
u mnie dokładnie z wydruku z usg CRL=0,523cm i powiem Ci , że na zdjęciu nieźle to widać. Myślę że nawet o połowę mniejszą rzecz na takim powiększeniu dałoby się zobaczyć.
Ja się zastanawiam, co ja będę na tym l4 robić, już mi się nudzi ;/
Ale życzę z całego serca by jak najszybciej spał babelek cała nocWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:44
A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za pozostałe wizyty. Ja od paru dni mam plamienia takie brązowe i martwię się czy to nie zły znak. Na usg w sobotę lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.
-
emka29 wrote:Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za pozostałe wizyty. Ja od paru dni mam plamienia takie brązowe i martwię się czy to nie zły znak. Na usg w sobotę lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.
Czasem takie plamienia nie znaczą nic groźnego. Dobrze, że to nie czysta krew! A w sobotę było już ? -
emka29 wrote:Gratuluję serduszek i trzymam kciuki za pozostałe wizyty. Ja od paru dni mam plamienia takie brązowe i martwię się czy to nie zły znak. Na usg w sobotę lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Piękna pogoda aż żal iść spać. Hehe
Lady Savage lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny. Witam się baaardzo nieśmiało. U mnie to samiutki początek więc jeszcze się wszystko moze wydarzyć ale jestem dobrej myśli
Yoselyn, Beti, Emka fajnie, że ww końcu spotykamy się na fioletowej
Dziewczyny mam pytanie odnosnie farbowa ia włosów. Jestem na czwartek umowiona do fryzjera i nie wiem czy iść czy sobie lepiej odpuścić i mieć na wielkanoc odrost na pół głowy co myślicie?emka29, Nola, Tizzi, magdzia26, Wachciowa, Jooozefka, JaKa lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Cześć dziewczyny. Witam się baaardzo nieśmiało. U mnie to samiutki początek więc jeszcze się wszystko moze wydarzyć ale jestem dobrej myśli
Dziewczyny mam pytanie odnosnie farbowa ia włosów. Jestem na czwartek umowiona do fryzjera i nie wiem czy iść czy sobie lepiej odpuścić i mieć na wielkanoc odrost na pół głowy co myślicie?
Witaj powodzenia Ci zycze. A co do fryzjera... Idź niech Ci uzyja farby bez amoniaku
23dpo bHCG 7493 mIU/ml
25dpo bHCG 15 400 mIU/ml
27dpo bHCG 23 411 mIU/ml -
Ja wreszcie wróciłam do domu z laboratorium. 3 pobrania mi zrobili, na jakiś czas mam spokój. Jeszcze nie zdążyłam dojechać do domu a już był wynik bety 9112.3 więc przyrosty znów są bardzo duże, średnio 192% na 48h. Gdzieś czytałam, że przy dziewczynkach przyrosty są większe, ciekawe czy się sprawdzi
Nie mogę się doczekać wizyty i USG. Zaczęłam się zastanawiać czy nie pójść gdzieś wcześniej na USG, chyba nie wytrzymam do 21.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:24
magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Cześć dziewczyny. Witam się baaardzo nieśmiało. U mnie to samiutki początek więc jeszcze się wszystko moze wydarzyć ale jestem dobrej myśli
Dziewczyny mam pytanie odnosnie farbowa ia włosów. Jestem na czwartek umowiona do fryzjera i nie wiem czy iść czy sobie lepiej odpuścić i mieć na wielkanoc odrost na pół głowy co myślicie?
-
Mamaokruszka wrote:Ja wreszcie wróciłam do domu z laboratorium. 3 pobrania mi zrobili, na jakiś czas mam spokój. Jeszcze nie zdążyłam dojechać do domu a już był wynik bety 9112.3 więc przyrosty znów są bardzo duże, średnio 192% na 48h. Gdzieś czytałam, że przy dziewczynkach przyrosty są większe, ciekawe czy się sprawdzi
Nie mogę się doczekać wizyty i USG. Zaczęłam się zastanawiać czy nie pójść gdzieś wcześniej na USG, chyba nie wytrzymam do 21.04
ps doczytałam, idz wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:33
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
-
dzisiaj o 20:00 moja pierwsza wizyta, trzymajcie kciuki by było widać ładny pęcherzyk
A85K, Nola, Tizzi, magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho