Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Staram się nie być przewrażliwiona w tej ciąży, ale jednak czasem pojawiają się objawy, które mnie niepokoją. Dziś zaczął mnie boleć prawy jajnik (z niego była owulacja). To jest taki ból jak torbiel, podczas jakiegoś ruchu, zginaniu nogi. Czy to może być coś groźnego?
-
Wachciowa gratulacje! Wspaniała wiadomość na początek tygodnia
Boże Dziewczyny,zwariuję do tej 8 rano jutro..
Jeszcze dziś w nocy miałam sen dla dorosłych, który zakończył się orgazmem i teraz umieram zr strachu że zrobiłam coś BąbllowiWachciowa lubi tę wiadomość
-
Nola wrote:3mam Kciuki za wizyty i gratuluje serduszek Dziewczyny! Czy moge dzis zrobic hybryde na paznokciach? Umowilam sie a teraz sie zastanawiam Prosze o odpowiedzi szczegolnie te ktore robily w ciazy
Nola lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
emilydread wrote:Wachciowa gratulacje! Wspaniała wiadomość na początek tygodnia
Boże Dziewczyny,zwariuję do tej 8 rano jutro..
Jeszcze dziś w nocy miałam sen dla dorosłych, który zakończył się orgazmem i teraz umieram zr strachu że zrobiłam coś Bąbllowiemilydread lubi tę wiadomość
Córeńka 5 latka (2013)
Wachciowa wrote:Dziewczynki mój Groszek ma 6.7mm długości, lekarz oznaczył ciążę na 6 tygodni + 3 dni. Słyszałam bicie serduszka. płaczę ze szczęścia mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić.
Wachciowa lubi tę wiadomość
Córeńka 5 latka (2013)
Nola wrote:3mam Kciuki za wizyty i gratuluje serduszek Dziewczyny! Czy moge dzis zrobic hybryde na paznokciach? Umowilam sie a teraz sie zastanawiam Prosze o odpowiedzi szczegolnie te ktore robily w ciazy
Nola, magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Dziewczynki mój Groszek ma 6.7mm długości, lekarz oznaczył ciążę na 6 tygodni + 3 dni. Słyszałam bicie serduszka. płaczę ze szczęścia mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić.
Gratuluje kochana
Ja wchodzę na fotosik.pl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 09:40
Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
Nola wrote:tez mam taki bol a wiem co to tobiel bo to moja przypadlosc
Też miałam kiedyś torbiel i to dokładnie tak bolało. Wizytę mam dopiero w piątek, chyba zwariuję do tego czasu. -
Nola wrote:a co sie dzieje?
Dz
W zasadzie nic mi nie jest ale 1000 myśli krążą mi po głowieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
cześć
ja miałam iść 19.04 na wizyte ale poszłam dzisiaj - miałam mały wypadek z jedną globulką (zasnęłam na niej i się rozwaliła ) więc chciałam żeby mi lekarz szybko przepisał nowe opakowanie. Zainteresował się tym, że mam 1 poronienie za sobą więc zrobił mi usg i stwierdził "wewnątrz pęcherzyka echo płodu" i CRL 5,2mm (= 6t2d)
Ale mam też mały krwiaczek lekarz mówił że to mogło się zrobić po zagnieżdżeniu i pewnie samo się wchłonie, ale do kolejnej wizyty dostałam l4 i zalecenie, żeby zlecić mężowi robienie porządków świątecznych
mam też zdjęcie z opisemNola, Tizzi, magdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019