Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie o dziwo nie bola nic plecy a mam co dzwigac bo 89 kg przy 152 cm. Pamietam jak mnie neurolog straszyl, ze przez te 4 przepukliny bede miala przewalone i bede cala ciaze przez ból lezec. Odpukac ale poki co jest swietnie nie liczac dwoch razow jak bolalo ale podbrzusze
No ale cos za cos: jak dlugo postoje to dretwieje lewe udoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 17:21
-
Fajna opcja z ta chusta i wiazaniem brzucha, choc ceny zaporowe :o. Na razie poprubuje z dlugaśnym szalem jaki mam w domu.
Szczesliwa - oj wiem, tez bym.pochodzila do fizjoterapeutki, ale tez mnie finanse przygniotly. Wyprawka dla malej, dla mnie, dentysta, leki, zasem dodatkowe wizyty u lekarza prywatnie i moje konto placze, a oszczednosci nikna w oczachTrzeba szukac domowych sposobow poki co...Moze przed porodemm sie szarpne
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyMnie boli strasznie dolny odcinek kręgosłupa i cała miednica. Wystarczy, że trochę po chacie pochodzę a już boli.
A na mojego listonosza napisałam skargę. Nie przyniósł mi paczki mówiąc, że to gabaryt. Właśnie ten gabaryt zmierzyłam i ma 20x17cm... -
Skończyłam dziś kurs w szkole rodzenia. Było mycie noworodka i przebieranie. Ja tego nie ogarne
Ale próbki też dali:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ba18b64e519.jpg
Miałam też dziś wizyte w luxmedzie. Dzisiejsza dr trochę lepsza ale oni tam wszystko na odpier. robią. Ale usg zrobiła, choć pokazała mi tylko serce a fotek to chyba tam nie mają w zwyczaju dawać. Ale była miła, chociaż coś. Wydaje mi się też, że źle zmierzyla bo coś jej sie skasowało i NIBY mierzyła drugi raz i wyszło jej 1200. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że przez 2 tyg przybrała pół kilo. W przyszły piatek usg 3 trynestru u mojego doktorka to się wszystko dowiemLady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Aztoria, Nola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Tych co pakują na kopercie dla inwalidów to jeszcze mozna sprawdzić, i moga dostać mandat. Tych parkujacuch na miejscach dla kobiet i dzieci nikt nie sprawdza bo plakietka "baby on board" się nie liczy. Więc hulaj dusza piekła nie ma. Pakują ludzie jak chcą.
-
nick nieaktualnyMagdzia-bo to był burak, a nie facet. A takich burakow niestety nie brakuje. A synek pewnie wyrośnięty jak kon. Ale dziecko. Straszni są ludzie. Widzą czubek własnego nosa. A już słowa przepraszam nie używają w ogóle. Pchają się, byle być pierwszym. A co do parkowania, to zauważylam,ze niektórzy to najchętniej pod samymi kasami chcieliby zaparkować.
-
Im lepsza fura tym większy buc. U mnie w pracy podjeżdżali pod same drzwi, mimo, że tam parkować nie wolno a 5 metrów dalej duży parking ale on nie może stracić cennej minuty ze swojego życia.
Dziś też stałam w luxmedzie w kolejce. A kartka jak wół ciężarne poza kolejką. Ja się wpychać nie mam ochoty. Babka by się prawie pozabijala tak gnała żeby tylko być przede mną w kolejce -
Spędziłam dziś w kuchni pół dnia! Zostaw faceta na 2 tyg! Nie ma do czego wracać. Pusta lodówka. Byly tylko jabłka, pieczarki i czosnek. Do tego zużyl całą zastawe jaka mamy. Wszystkie łyżki i widelce. Patelnie zaschniete kilkudniowe. Drewniane łyżki to chyba do wywalenia pójdą. Pojemniki tłuste jakby rope naftowa w nich przechowywal. Teraz muszę się zabrać za sypialnię....
Nola lubi tę wiadomość
-
Mój mąż zabił nasze kwiaty....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/282e48d920f9.jpg
I weź tu zostaw faceta samegotak je podlewal, że az warstwa kurzu w doniczce jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 19:01
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Faceci są jednak zasami upośledzeni, a moi teściowie na równi. W niedziele M. musi jechać do nich,a jest też umówiony ze znajomą babeczką,na ogladanie rzeczy dla małej. Jego matka to załatwiła. No wszystko fajnie,tylko ja sobie niedziele posiedzę sama w domu, bo nie mamy samochodu, a oni nie wpadną na pomysł żeby po nas podjechać. A kolejką to jest godzina i ja już nie daję rady. Milutko co...no, to ja się wyżaliłam tym razem.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny