Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliamonika wrote:Emikey, poważnie chciałabyś wrócić? Moja siostra mieszka w Londynie ponad 10 lat, szwagier od ponad 20 i w życiu by do Polski nie wrócili.
-
Witajcie,
wczoraj pobalowałam z moim mężem, synem i drugim synem w brzuchu na imprezie w domu u mojego szefa. Byla cała moja ekipa z pracy. Normalnie się stęskniłam za nimi. Fajnie było, ubawiłam się strasznie. Brzuch co chwila podskakiwał ze śmiechu. Wróciliśmy gdzieś koło 2 w nocy i tak mi się klimat pijanej ekipy udzielił, że zasypiając miałam helikopter. Czyli można nie pić i być pijanymWstaliśmy dzisiaj wszyscy z łóżka dopiero w południe i teraz w lekkim niedoczasie jestem
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola wrote:Jeny zjadlam wielki kawalek pizzy z podwojnym serem Bede sie smazyc w piekle
Po zdrowym śniadaniu, zdrowym obiedzie, zżarłam paczkę 140gr chipsów solonych i 6 ciastek kokosowych z dżemem. Juz nawet nie chcę mówić, jak mi teraz ciężko i niedobrze. Kolację mam z głowy. Jestem obżarciuchem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 19:09
Nola, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj grzeszą
ja juz 3 dzień z rzedu jadlam pączka. Ale po ostrym ciagu do slodyczy jaki mialam w koncu udalo mi sie zaslodzic i juz mi sie nie chce . juhuuu. wracam do zdrowej diety, znowu mam ochote na warzywka. Czyli zasada ze jak cos ci sie chce to teoche mozna, bo jest szansa ze ci przejdzie - dziala!
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Albo pokaże lol ... potem jak ubiorę pościel i przykleimy naklejki na ścianę to wstawię całość. Kacik Gabiego. Jego pokój jest za ściana ale przynajmniej do roku chce zeby spal z nami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de69e44000bd.jpgLady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, dagii, nataliamonika, Jacqueline, Iruletka, Petitka, Edith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny