X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Emikey, poważnie chciałabyś wrócić? Moja siostra mieszka w Londynie ponad 10 lat, szwagier od ponad 20 i w życiu by do Polski nie wrócili.
    Nie ma opcji, żeby tu zostać. Przeprowadziłam się bo mamy wrócić. Taka była umowa. Dotrzymam swojej części zostanę 2-3 lata :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    wczoraj pobalowałam z moim mężem, synem i drugim synem w brzuchu na imprezie w domu u mojego szefa. Byla cała moja ekipa z pracy. Normalnie się stęskniłam za nimi. Fajnie było, ubawiłam się strasznie. Brzuch co chwila podskakiwał ze śmiechu. Wróciliśmy gdzieś koło 2 w nocy i tak mi się klimat pijanej ekipy udzielił, że zasypiając miałam helikopter. Czyli można nie pić i być pijanym ;-) Wstaliśmy dzisiaj wszyscy z łóżka dopiero w południe i teraz w lekkim niedoczasie jestem

Lady Savage lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka- grunt to się dobrze bawić, po to jest sobota,żeby "wytrzeźwieć"

Ja często żartuje do męża, jak pije sobie drinka wieczorem,że on piję,a ja w nocy mam kaca, tak mi się chce pić ;)

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha coś w tym jest, ja litr wody przez noc wciągnęłam :-)

dhpclr4.png
  • Nola Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny zjadlam wielki kawalek pizzy z podwojnym serem Bede sie smazyc w piekle :)

Lady Savage, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    Jeny zjadlam wielki kawalek pizzy z podwojnym serem Bede sie smazyc w piekle :)
    Ja z Tobą :) Po zdrowym śniadaniu, zdrowym obiedzie, zżarłam paczkę 140gr chipsów solonych i 6 ciastek kokosowych z dżemem. Juz nawet nie chcę mówić, jak mi teraz ciężko i niedobrze. Kolację mam z głowy. Jestem obżarciuchem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 19:09

Nola, Lady Savage lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ciągnie do drożdżówek z kruszoną, chodzą za mną już 3 dzień, kurde a nie mogę ;/

Nola lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyliśmy łóżeczko! Pościel i inne drobiazgi wysłane z Polski mają przyjść we wtorek to wtedy wstawie zdjęcie :)

Szczesliwa_mamusia, Petitka, Lady Savage, nataliamonika, magdzia26 lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    a mnie ciągnie do drożdżówek z kruszoną, chodzą za mną już 3 dzień, kurde a nie mogę ;/
    to zjedz jedną ;)

• ara Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i moją dietę dzisiaj szlag trafił - zeżarłam pizzę!

Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Nola lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    to zjedz jedną ;)

poczekam jeszcze z 2 tyg xD jak nie przejdzie mi ochota, to sobie kupię jedną.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dziś wszystkie grzeszą :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie chyba taki dzień osłabionej woli :P

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj grzeszą :) ja juz 3 dzień z rzedu jadlam pączka. Ale po ostrym ciagu do slodyczy jaki mialam w koncu udalo mi sie zaslodzic i juz mi sie nie chce . juhuuu. wracam do zdrowej diety, znowu mam ochote na warzywka. Czyli zasada ze jak cos ci sie chce to teoche mozna, bo jest szansa ze ci przejdzie - dziala!

Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • emikey Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo pokaże lol ... potem jak ubiorę pościel i przykleimy naklejki na ścianę to wstawię całość. Kacik Gabiego. Jego pokój jest za ściana ale przynajmniej do roku chce zeby spal z nami.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de69e44000bd.jpg

Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, dagii, nataliamonika, Jacqueline, Iruletka, Petitka, Edith lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wygląda :) też nie mogłas sie doczekać :) Kącik jak u nas, Tylko łóżeczkiem się różni;)

emikey lubi tę wiadomość

• emikey Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek prZyjdzie pościel, ochraniacze, zawieszki :) jeszcze musimy skołować zaslepke do kontaktu. Niestety mamy je na każdej ścianie.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z zaslepka zdążycie. Na razie na pewno nie włoży synek paluszków do środka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam dzień. Odwiedziły mnie 3 koleżanki, wesoło było. Jeszcze od jednej dostałam wieeeeeeeelką pakę ubranek po jej córce. Moje dziecko do 2 roku życia ma garderobę zapewnioną :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Z zaslepka zdążycie. Na razie na pewno nie włoży synek paluszków do środka.
    Już upatrzylismy nawet zaslepki - lampki. Mogą się przydać do karmienia piersia nocy :)

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ