Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Ja dziś dzień zaczęłam od ryku. Ręce mnie już tak nawalaja w nocy, że nie mogę spać. Dzis nie byłam w stanie nakryć się kołdrą bo ból sparalizowal mi kciuk. Wyczytałam, że to może dojść aż do łokcia i ustępuje po porodzie. Ale to jeszcze 3 miesiące!
Mąż wyczytał, że w Anglii przysługują mi usztywniacze w których mogłabym przynajmniej spać. W poniedZiałek mam zapytać się o nie położonej.
Mąż chcąc mnie pocieszyć zasugerował, żebyśmy pocwiczyli polski i wracali do Polski. Kiedyś mówił płynnie po polsku ale od jakiś 15 lat go nie używa. Ale nie taki był plan. WytrZymam te 2-3 lata.
Jeśli się chce uczyćto go ucz, nie musicie koniecznie od razu wracać przecież
-
Lunk_a wrote:Dzięki Dziewczyny:)
-
nesairah wrote:Cześć mamuśki! Spałam dziś 12h! Ostatnio mogę spać non stop, ale za to miewam okropne mdłości i bóle głowy. Dosłownie jak w I trymestrze. Zjadłam śniadanie i odrazu drugie
chciałam przed komputerem posiedzieć trochę, ale mały zaczął okropnie napierać na krocze. Uczucie jakby chciał już wyjść
martwię się okropnie. Kłuje mnie w szyjce i to uczucie napierania. Leżę teraz i zastanawiam się co robić.
Niestety nic z tym nie zrobisz, teraz każda będzie się tak czuła, uroki 3 trymestru, non stop masz uczucie że główka jest między nogami, dlatego się mówi że mamy kaczy chód xD -
nataliamonika wrote:Przyszedł nasz śpiworek do wózka i fotelika, cały z bambusa. Taki milutki, że siedzę i go miętolę
Zazdroszczę małej, że będzie w tym leżeć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e978db66f7c.jpgnataliamonika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mąż przyniósł mi ciasteczka kokosanki z dżemem truskawkowym. Dzien stał się od razu o niebo lepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 16:07
emikey lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:A macie specjalny kocyk do wózka? Taki mały 50x70? zastanawiam się czy nie wziąć 75x100 bo to dłużej posłuży po myślicie? I jak z podusia? na początku w ogóle bez poduszki w wózku? od kiedy można tą płaska?
-
nick nieaktualnyNola wrote:Tez obstawiam więzadła Mam to samo az dziisaj na IP wyladowalam wystraszylam sie strasznie bo po stosunku z mezem mega mnie rwalo i cala noc ale to chyba wiezadla. Do tego dolączam do tych ze zgaga i niespaniem od nadranem juz
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Nola-a co na izbie Ci powiedzieli?
tyle co mala mi pokazal ale sprzet jak z PRL nic nie bylo widac mimo ze prywatny szpital to jest. Wziernik metalowy wlozyl i badal niedelikatnie ale nic sie dla mnie bardziej nie liczy niz to zeby mała sie ruszala i bylo ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz kiedys pisalam ze obserwuje fb dziewczyny w ciazy z trojaczkami za pare dni ma miec cesrke w 33/34 tc bo ona ma cos z serduchem i od paru dni sciaga pokarm, jestem w szoku bo ja 2 strzykawek nawet pp porodzie nie mialam :o a ona w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 17:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny