Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a my dzisiaj pomalowalismy pokoik. Jak wyschnie to kolej na naklejki. Jutro mężu zacznie skręcać mebelki. Powoli ogarniemy temat, bo czas ucieka a my organizacyjnie jesteśmy w lesie
mam kupione łóżeczko, komode, ciuszki, wozek i pampersy. Wszystko jeszcze w kartonach. Muszę wybrać dodatki i tekstylia do pokoju. O torbie do szpitala nie wspomnę bo mam tylko koszule do karmienia. Także tego... Potrzebuję kopa na rozpęd.
Nola, Lady Savage, Edith lubią tę wiadomość
-
A ja dołączam do "skurczowych ciezarowek"
od paru dni mam takie dziwne uczucie jakby dzidzia się wypinala tak jakby miał mi brzuch peknac za chwile i taka gula się w tym miejscu robi... rozmawiałam dzisiaj z siostrą i powiedziała że to nie dziecko a skurcze
mówi że ona też tak miala w każdej ciąży. A ból przy tym taki ze ciężko ustac na nogach do tego dzisiaj cały dzień czuje ból w szyjce
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Albo pokaże lol ... potem jak ubiorę pościel i przykleimy naklejki na ścianę to wstawię całość. Kacik Gabiego. Jego pokój jest za ściana ale przynajmniej do roku chce zeby spal z nami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de69e44000bd.jpg
Chciałam to samo łóżeczko+ komoda właśnie z gwiazdkami
Apolonia ❤️
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Oby tylko mój sen nie okazał się proroczy w którym urodziłam synka z waga 1700 g przed terminem...(a taka wagę to on gdzieś za tydzień będzie już miał
)
Mi się ciągle sni, że moje dziecko oplatalo się pepowina, a na usg u lekarza jest dobrze. Za dużo o tym myślimy. Mow do synka, że ma przyjść na świat wtedy, kiedy lekarz powie, że już jest gotowymagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w końcu pospałam. Nie powiem, że jestem wyspana, bo w nocy dużo wstawałam siku, ale nie miałam problemu z zaśnięciem. Mydle, ze dużo dał scopolan na noc.
No i dziś rozpoczynamy 30tydzienLady Savage, k878, [m]alina, salenne, Aztoria, Iruletka, ara, Petitka lubią tę wiadomość
-
A noc miałam masakryczna jedna z gorszych mały tak szalał że myślałam że przez brzuch wyjdzie do tego ból okresowy i skurcze...mało brakowało a byśmy na IP pojechali
bo juz się martwilam że Teosc taki aktywny że może coś mu się dzieje...
-
U mnie też w nocy był epizod z okropnym okresowym bólem do tego było mi taaaak niedobrze i odbiło mi się kilka razy sokami żołądkowymi. Mały się ruszał, ale ciągle bardzo nisko. Też już miałam myśli żeby jechać na IP, ale jakoś zasnęłam. Zazdroszczę 3 z przodu! Nie mogę doczekać się aż u mnie przeskoczy suwaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 08:37
-
nick nieaktualnyChialabym juz 36 tc
Witam z lozka
Dzisiaj mnie dopadly bole biodra masakrs
Mama mnie wczoraj pocieszyla ze juz mi sie buzia zmienia nos mam szeroki itp. W 1 ciazy wygladalam jak murzynka.moja sasiadka w 8/9 msc jest i ma strasznie szeroki nos. Wyglada dziwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 08:39
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:A noc miałam masakryczna jedna z gorszych mały tak szalał że myślałam że przez brzuch wyjdzie do tego ból okresowy i skurcze...mało brakowało a byśmy na IP pojechali
bo juz się martwilam że Teosc taki aktywny że może coś mu się dzieje...
-
Hej dziewczyny, ale miałam durnowaty sen, nie wiem skąd się wziął
Śniło mi się, że spotkałam Michała Wiśniewskiego, zrobiłam sobie z nim zdjęcie i on dał mi 70 zł, żebym kupiła coś dla mojego dziecka, powiedział, że może jakiegoś pajaca albo bodziaka. No tak się śmiałam w nocy po przebudzeniu. To chyba znak, że chyba trzeba coś kupić, jakiś ciuszek. Tylko dlaczego to Wiśniewski daje mi wskazówki
Ciągle martwię się tą moją macicą. Nic się nie podnosi. Po twardnieniu brzucha idealnie widać jak nisko mam jej dno. Miałam w ostatnich dwóch latach 2 razy hsg i nie wyszły żadne wady, dwurożność, przegroda, itd. No to dlaczego ona nie rośnie normalnie. Ruchy czuję najwyżej na poziomie pępka. Mam taką schizę, że dzidziuś nie urośnie z powodu braku miejsca. Nie wiem czy nie pójść jeszcze do jakiegoś innego ginekologa.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka 85 wrote:Hej dziewczyny, ale miałam durnowaty sen, nie wiem skąd się wziął
Śniło mi się, że spotkałam Michała Wiśniewskiego, zrobiłam sobie z nim zdjęcie i on dał mi 70 zł, żebym kupiła coś dla mojego dziecka, powiedział, że może jakiegoś pajaca albo bodziaka. No tak się śmiałam w nocy po przebudzeniu. To chyba znak, że chyba trzeba coś kupić, jakiś ciuszek. Tylko dlaczego to Wiśniewski daje mi wskazówki
Hahaha
-
Ja dziś przespałam całą noc! Ręce dały ni spokój. Mąż wyczytał, że wapń pomaga. Wychlalam poł litra mleka przed snem. Nie wiem, czy to to czy pi porostu taki przypadek.
Mąż mi trochę przychorowal. Jakaś infekcje jelit ma. Wczoraj pokladal się cały wieczór więc, żeby mu nie przeszkadzać wyszorowalam całą kuchnie. Może lękiem na,ręce jest zapieprz -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Opolanla-ja myślę,ze jest wszystko w porządku. Na pewno lekarz by coś zauważył.Widocznie taka masz budowe macicy. Ale jak masz sie denerwować, to może uda do innego na konsultacje. Niech Cię uspokoi.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
W pierwszej ciąży co rusz miałam sny że urodziłam Downa, albo córkę z 3 nogami, rogami itd xD teraz się z tego śmieje, ale wtedy się tak martwiłam.
Teraz ze zmeczenia (chyba) nic mi się nie śni.
Ciężą noc miałam dzisiaj, i sąsiedzi z góry również, non stop się nasze dzieci budziły, jak Zuza przestała beczeć, to po kilku minutach Gabrysia z góry, Gabrysia przestała, to moja wstała i chciała się bawić, i tak na okrągło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 10:05
-
nick nieaktualnyJa tez mysle ze wszystko okej
ale jak ma cie to uspokoic to skocz do innego dr
jak leze czje rivhy albo na dole albo po bokavh jak siedze czuje 5 cm pod piersiami. Wczoraj w kinie Tosia mnie bombardowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 10:06