Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja wstałam jakiś czas temu. Coraz trudniej nawet się wylegiwac w wyrku
Macie jakas fajna stronke z koszulani nocnymi do karmienia ? Chciałabym żeby nie były jakieś takie szpitalne czy jak wory po kartoflach
Widziałam bardzo ladna w happy mum, ale 200zl to trochę przesada -
A ja od wczoraj mam jakieś uczucie mokrości. Oczywiście nic nie widać, wkładka ledwo wilgotna ale już mam atak paniki, ze wody. Polałam tą wkładkę płynem akwarystycznym - czerwona no ewidentnie nie są to wody. Przecież ja na łeb dostanę do grudnia jak będę tak schizować
Nawet zaczęłam się zastanawiać co jak to faktycznie wody (nim polałam tą wkładkę) to by mogli mnie trzymać w szpitalu d porodu a wyprawka nie gotowa do końca. Chyba zamówię resztę rzeczy do szpitala i w październiku spakuję torbę
-
nick nieaktualnyNo, placki ziemniaczane też bym zjadła. Ale staram się jeść w miarę lekkie dania.Juz tak nie szaleje jak w pierwszych miesiącach.
Gołąbki mam z mięska z indyka i brązowego ryżu. Zdrowsza wersja. Przez ostatni miesiąc przybyło mi 20dag, wolałbym,zeby tak zostało;) jeszcze galaretkę z indyka robie, tak mnie naleciało. -
nick nieaktualnyCocco-zobacz sobie na tej stronie naszsmyk.pl mają naprawdę fajne koszule i w rozsądnej cenie
Mala-wody plodowe, to moja druga schiza zaraz po tej pepowinowej. Wczoraj lekarz zee mnie sie śmiał,jak sie cały czas dopytywalam o te wody,czy na pewno jest ich odpowiednia ilosc -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A ja od wczoraj mam jakieś uczucie mokrości. Oczywiście nic nie widać, wkładka ledwo wilgotna ale już mam atak paniki, ze wody. Polałam tą wkładkę płynem akwarystycznym - czerwona no ewidentnie nie są to wody. Przecież ja na łeb dostanę do grudnia jak będę tak schizować
Nawet zaczęłam się zastanawiać co jak to faktycznie wody (nim polałam tą wkładkę) to by mogli mnie trzymać w szpitalu d porodu a wyprawka nie gotowa do końca. Chyba zamówię resztę rzeczy do szpitala i w październiku spakuję torbę
Ja też miałam akcje czy mi się wody nie sączą. Powiedziałam o tym lekarce na ostatniej wizycie, sprawdziła i teraz jestem spokojna, ale wkładek zużywam masę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coco55 wrote:I ja wstałam jakiś czas temu. Coraz trudniej nawet się wylegiwac w wyrku
Macie jakas fajna stronke z koszulani nocnymi do karmienia ? Chciałabym żeby nie były jakieś takie szpitalne czy jak wory po kartoflach
Widziałam bardzo ladna w happy mum, ale 200zl to trochę przesada
Ja zamówiłam taką koszulę i piżamę do karmienia z Dobranocka, na Allegro koszula 45, pizama 90 zł. Duzo ładnych wzorów jest z tej firmy.
http://idladziecka.pl/pol_pl_9326-Rozpinana-Pizama-Damska-Dobranocka-blue-23514_7.jpg
https://szykownamama.pl/pol_pl_1055-Koszula-Nocna-Dobranocka-royal-blue-19235_17.jpgGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś dzień zaczęłam od ryku. Ręce mnie już tak nawalaja w nocy, że nie mogę spać. Dzis nie byłam w stanie nakryć się kołdrą bo ból sparalizowal mi kciuk. Wyczytałam, że to może dojść aż do łokcia i ustępuje po porodzie. Ale to jeszcze 3 miesiące!
Mąż wyczytał, że w Anglii przysługują mi usztywniacze w których mogłabym przynajmniej spać. W poniedZiałek mam zapytać się o nie położonej.
Mąż chcąc mnie pocieszyć zasugerował, żebyśmy pocwiczyli polski i wracali do Polski. Kiedyś mówił płynnie po polsku ale od jakiś 15 lat go nie używa. Ale nie taki był plan. WytrZymam te 2-3 lata. -
nick nieaktualnyEmikey-ja próbowałam spać w tych usztywniaczach na nadgarstku, bo mnie ręce dretwieja okrutnie, Ale było jeszcze gorzej. Może Tobie pomogą.
A co Twojego męża tak ciągnie do Polski już teraz? Język możecie zawsze poćwiczyć.-to akurat nie zaszkodzi -
Szczesliwa_mamusia wrote:Emikey-ja próbowałam spać w tych usztywniaczach na nadgarstku, bo mnie ręce dretwieja okrutnie, Ale było jeszcze gorzej. Może Tobie pomogą.
A co Twojego męża tak ciągnie do Polski już teraz? Język możecie zawsze poćwiczyć.-to akurat nie zaszkodzi -
emikey wrote:Ja dziś dzień zaczęłam od ryku. Ręce mnie już tak nawalaja w nocy, że nie mogę spać. Dzis nie byłam w stanie nakryć się kołdrą bo ból sparalizowal mi kciuk. Wyczytałam, że to może dojść aż do łokcia i ustępuje po porodzie. Ale to jeszcze 3 miesiące!
Mąż wyczytał, że w Anglii przysługują mi usztywniacze w których mogłabym przynajmniej spać. W poniedZiałek mam zapytać się o nie położonej.
Mąż chcąc mnie pocieszyć zasugerował, żebyśmy pocwiczyli polski i wracali do Polski. Kiedyś mówił płynnie po polsku ale od jakiś 15 lat go nie używa. Ale nie taki był plan. WytrZymam te 2-3 lata.
Na wszelkiego rodzaju bóle tego typu bardzo dobry jest Perskindol, to chyba nawet angielska firma. Nie wiem tylko czy można go stosować w ciąży.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny