Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚmiesznie te czuprynki wyglądają. Najchętniej poszłabym spać i obudzila pod koniec listopada. Jak tak na niego dziś patrzyłam, to z checia bym go do siebie przytuliła. Potem mógłby wrócić do brzuszka i czekać do tego grudnia
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Cześć ;)zazdroszczę szyjek tych na 5cm i współczuję krótkich jak moja. Ale tyle pozytywnych historii ze spokojnie mozna wylezec z taką krótką i rozwierajaca się szyjka.
Dziewczyny pytanie - wizytę mam w tym tyg Ale oczywiście wolę zapytać już teraz.
Co to może być za dolegliwośc - brzuch miękki nie boli(spina się w ciągu dnia Ale niezalezni od tych ciagniec) Pod brzuchem(tu gdzie jakby kończy się brzuch ciążowy ze tak powiem) pod pepkiem tak jak idą mięśnie skośne i w pachwinach ciągnie rwie i kluje. Jak leżę jest ok. Jak wstaje prostuje się przekrecam z boku na bok to ciągnie.
Nospa nie pomaga na te dolegliwośc.
Więzadła ? Czy jakiegoś typu skurcze ?
Oczywiście wiadomo że nie powiecie mi na pewno Ale może podpowievie co to może być.
Już od kilku dni tak mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 22:17
-
Lunk_a wrote:Cześć ;)zazdroszczę szyjek tych na 5cm i współczuję krótkich jak moja. Ale tyle pozytywnych historii ze spokojnie mozna wylezec z taką krótką i rozwierajaca się szyjka.
Dziewczyny pytanie - wizytę mam w tym tyg Ale oczywiście wolę zapytać już teraz.
Co to może być za dolegliwośc - brzuch miękki nie boli(spina się w ciągu dnia Ale niezalezni od tych ciagniec) Pod brzuchem(tu gdzie jakby kończy się brzuch ciążowy ze tak powiem) pod pepkiem tak jak idą mięśnie skośne i w pachwinach ciągnie rwie i kluje. Jak leżę jest ok. Jak wstaje prostuje się przekrecam z boku na bok to ciągnie.
Nospa nie pomaga na te dolegliwośc.
Więzadła ? Czy jakiegoś typu skurcze ?
Oczywiście wiadomo że nie powiecie mi na pewno Ale może podpowievie co to może być.
Już od kilku dni tak mam.
Nie jestem lekarzem, ale dla mnie to zdecydowanie więzadła -
MalaHD wrote:Ja obstawiam więzadła. Dr mówił, że mogą być w pachwinach właśnie takie ciągnięcia do końca ciąży. Mnie boli też pępek czasami a raz tak mnie bolał, że nie spałam i już sobie przepuklinę przepowiedziałam
Podobno pępek też ma prawo tak boleć
Już mi kilka dni dokucza.
Może rzeczywiście więzadła lub rozciąganie.
Bo na skurcze pewnie nospa by pomogła albo przynajmniej zlagodzila
A może też od kręgosłupa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coco55 wrote:WITAM SIĘ W 30 TYGODNIU
Dzisiaj nawet udało mi się w miarę.
Dzisiaj mam dosyć stresujące spotkanie biznesowe i 10. Podobno baba nieprzyjemna bardzo...
Mam nadzieję ze dzisiaj jakoaxtak w miarę szybko mi zleci
Przybijam piątkę 30-tygodniowąCoco55, Szczesliwa_mamusia, k878, ara, Aztoria, Lady Savage, Nola, [m]alina lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Przybijam piątkę 30-tygodniową
Miałam dzisiaj przetrudny dzień. Coraz szczęściem się męczę. Wieczorem to już jest Armagedon dosłownie