Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Pianki termoplastyczne nie są polecane te wysokoelastyczne już tak. Ale każdy gada co innego i już nie wiem nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 13:19
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Ja jak kładę rękę na żołądku, który mam wypchniety jak cholerne to czuję, że mały tam kopie. Ale to nie możliwe bo macicy tam nie mam. Też mam schizy dotyczące pepowiny
i jeszcze tego, że mały się zakleszczy podczas porodu i nie da rady ani się cofnąć ani iść na przód! To obecnie moje dwie schizy. Tydzień temu miałam.schizy na temat hemoroidow po porodZie. Dziś w sumie doszedł ten pomarańczowy śluz. Zawsze coś. No zawsze coś!
Jeszcze dodatkowo po orgazmie moim najpierw bardzo sie ruszala a pozniej przestala a mnie chwycilo napiecie macicy i 3ma dlugo
-
78beti wrote:My już w drodze do Zakopanego
3 prenatalne trwało ponad godzinę
Wszystko OK, młody wazy 1530gSzczesliwa_mamusia, Lady Savage, Aztoria, Petitka, Wachciowa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:To ja nawet wychodząc do biedry się szykuje jak na wielkie wyjście i przebieram 8 razy dziennie
a jak nie wychodzę to pół dnia chodzę w dresie a przrd przyjściem męża się przebieram, też sto razy bo we wszystkim jestem gruba wiadomo
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:To zobaczycie jak po porodzie będziecie się szykowaly "po mleko" do spozywczaka na dół zostawiając dziecko z mezem...pierwsze takie wyjścia niezapomniane
ja czasami sobie wychodzilam autem pojezdzic bo swira w domu dostawalam :p do ludzi mnie ciagnelo !)
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spodnie się nie dopinaja a 3/4 bluzek jest mi za krótkich i widać mi gacie. Brakuje zdecydowanie tunik u sukienek. Ja lubiłam takie odcinane w pasie i rozkloszowane dalej a teraz w nich wyglądam strasznie a obcislych mam niewiele, tych odcinanych pod biustem wcale. Więc muszę kombinować w co się tu ubrać
A czy mięśnie w ciąży zawsze się przesuwają? Ja jak leżę i podniose łopatki jak do "brzuszka" to mięśnie się napinaja a po środku mam mięciutkio, że wsadze tam paluchy. Czy to rozejscie mięśni czy niekoniecznie i po porodzie one mogą wrócić na swoje miejsce? -
nick nieaktualnyNo ja do sklepu też się maluje. Jakoś lepiej się czuję. Ale do lekarza, to się szykuje jakbym szła na wielką randkę
Mój mąż czasem żartuje, czy aby na pewno idę do lekarza i jemu wszystko jedno, czy będę ogolona, czy nie. Ale ja się osobiście lepiej czuje.
Czekam na męża pod praca i jedziemy na wizytę. -
nick nieaktualny
-
wow, to widzę, że jestem tu wyjątkiem; od początku w jednych ciążowych jeansach, dwa swetry, dwie koszule ciążowe; pod spód ubieram dawne przylegające topy, zawsze się zbieram na ostatnią chwilę bo jakoś nie mogę nadążyć za wszystkim;
no ale ja to się nachodzę po tych lekarzach, u siebie na pobraniu krwi już dwa razy się nasłuchałam, że co ja tak często chodzę - a chodzę w dwa miejsca bo mi tak wygodnieCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Jacqueline wrote:Należy się zastanowić ile dziecko musiałoby napompować w pieluchę żeby ją przesikać i żeby materac zmoczyć? Zasikanie czy zabrudzenie materaca przez noworodka/niemowlaka jest praktycznie niemożliwe. A dla starszaków jak uczy się spać bez pieluchy to raczej większość rodziców kładzie też podkłady nieprzemakalne bądź prześcieradła takie od razu.
Nesairah - ja w pierwszej ciąży którą poroniłam od początku właśnie załatwiałam się na dość luźno. Raz dziennie raczej, ale luźno. W obecnej od owulacji to samo, raz, max dwa razy dziennie, na luźno, czasem to tak dosłownie, jak przy biegunce, ale pójdę raz i spokój, żadnego bólu przed czy po nie czuję czy dyskomfortu w brzuchu/jelitach, ostatni miesiąc widzę, że właśnie gorzej mam z tym, że luźniejI to niezależnie od tego co zjadam.
Nie zgodzę się z tym. Mój starszy synek był taki chudy że nawet najmniejsze pieluszki nie przylegaly jak należy. Często po prostu mu wyciekalo i gdyby nie podklady ochronne na materac to by nam ten kokos chyba splesnial