Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa wszystkiego najlepszego! Nudnej ciąży do samego końca, lekkiego porodu i zdrowego synka
U nas też mgliście... aż się wstawać nie chce. Wczoraj prałam ubranka, dziś druga partia i prasowanie. Kiedyś trzeba się z tym uporaćpołożna mówiła żeby prać w 90stopniach (!!!) I już nie prasować, ale ja jakoś wolę w 40 i dodatkowo gorącym żelaskiem przejechać.
dagii, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, lekkiego porodu
nesairah, wow, szybko leciszja też zaczęłam, ale od pokrowca na fotelik, jakoś do mnie pomału zaczyna docierać, że to wszystko już się zbliża i zaczyna mnie to przerażać;
29 tc skończoneSzczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Eeee w 90?? Niee ja wole tak ajk tu w 40 i prasowac :p
Coś czuję, że po tych 90 stopniach niektóre ubranka mogłyby się rozlecieć, choć podobno te 100% bawełniane powonny to przeżyć.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
k878 wrote:Szczęśliwa, lekkiego porodu
nesairah, wow, szybko leciszja też zaczęłam, ale od pokrowca na fotelik, jakoś do mnie pomału zaczyna docierać, że to wszystko już się zbliża i zaczyna mnie to przerażać;
29 tc skończone
Mnie też przeraża ten galopujący czas. U mnie jutro zacznie się 31 tydzień! Z moją krótką szyjką wolę zrobić to teraz, póki jeszcze nie jest ze mną tak źle I mam trochę siły -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Wszystkiego naaaaaaj!!!!Sto lat Kochana
Ode mnie i Frania
A tak w ogóle...Dzień doberek z zamglonego dolnośląskiego
Podziwiam Was kobietki, że pierzecie już ciuszki i w ogóle. Ja mam wielkie postanowienie uprzątnięcia mojej pralni. tak, tak, pralni.
Wymyśliłam sobie zamykaną szafę na wszelkie środki chemiczne, do prania i sprzątania ( już tak na przyszłość). Żeby wszystko się udało, trzeba było przerobić przyłącza itd, więc był moment pt. "siwy dym". Teraz porządkowanie, potem zamówienie blatu i będzie cud malina.
Potem będzie już czas tylko i wyłącznie na Franka tzn. rozpoczyna się szkoła rodzenia, będą warsztaty m.in. chustowe ( mam nadzieję, że się załapię) no i wizytaSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
k878 wrote:Modrzewiowa, widzę, że instynkt wicia gniazda u Ciebie w formacie maxi
Maxi??? U mnie???
Eeee...chyba nie. Ja mam ledwo poskładaną komodę-przewijak, reszta czeka w kartonach. -
nick nieaktualny
-
Ooo pan w biedrze mnie przepuścil. Przede mna stała kobieta z wozkiem wyladowabym po brzegi, przed nią ten pan. ja z bułeczka, serkiem i bananami ale baba mnie nie widzi. W biedrze nasze brzuchy stają się cudownie niewidzialne
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj byłam pierwsza przy kasie, za mną stanąl pan z paroma mydelkami.wiec pytam się go,czy tylko to ma (my cały wózek). A on,ze tak, więc go przepuszczam przed siebie. On przechodzi i wolą żona, a ona z zakupami. Ręce mi opadły. Powiedziałam mu co myślę,ze nie ładnie, Jak go tu puszczam choć nie musiałam, a on mi taki numer. Wzruszył ramionami, stwierdził,ze mało ma zakupów i nawet nie przeprosił ani nie podziękował. Pieprze to, już nikogo nie przepuszcz w ciąży, nawet z jedna rzeczą. Cham i prostak
-
O fajnie że poruszacie temat prania bo tez już chciałam zacząć prać bo trochę obawiam sie wizyty u lekarza i co powie na te moje wyniki krwii a poza tym jeszcze chodzę do pracy wiec nie codziennie jestem w domu i boje sie że potem nie zdążę
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Ja wczoraj byłam pierwsza przy kasie, za mną stanąl pan z paroma mydelkami.wiec pytam się go,czy tylko to ma (my cały wózek). A on,ze tak, więc go przepuszczam przed siebie. On przechodzi i wolą żona, a ona z zakupami. Ręce mi opadły. Powiedziałam mu co myślę,ze nie ładnie, Jak go tu puszczam choć nie musiałam, a on mi taki numer. Wzruszył ramionami, stwierdził,ze mało ma zakupów i nawet nie przeprosił ani nie podziękował. Pieprze to, już nikogo nie przepuszcz w ciąży, nawet z jedna rzeczą. Cham i prostak
co za debile ....