X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Ja wczoraj byłam pierwsza przy kasie, za mną stanąl pan z paroma mydelkami.wiec pytam się go,czy tylko to ma (my cały wózek). A on,ze tak, więc go przepuszczam przed siebie. On przechodzi i wolą żona, a ona z zakupami. Ręce mi opadły. Powiedziałam mu co myślę,ze nie ładnie, Jak go tu puszczam choć nie musiałam, a on mi taki numer. Wzruszył ramionami, stwierdził,ze mało ma zakupów i nawet nie przeprosił ani nie podziękował. Pieprze to, już nikogo nie przepuszcz w ciąży, nawet z jedna rzeczą. Cham i prostak

Co za buc...

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na miejscu żonki bym mu kazała się jebnac w łeb żeby sie wpychać przed ciężarną :/

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonka chyba nie lepsza sądząc po opisie ... :/

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięliśmy tego:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef796eb0a76f.jpg

Byliśmy w Zakopcu i znajomi mieli właśnie tego a wcześniej mieli tego
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cfab3e63a25.jpg
    I ten drugi sie nie sprawdził bo miał tylko jeden typ szumu który młodemu nie odpowiadał. Ten pierwszy ma ich piec i jeden z nich bardzo mu podrasował. Choć podobała mi sie w nim funkcja magnesów co ułatwiałoby mocowanie do łóżeczka

A ze w smyku była promocja 20% taniej to nawet był za dobra cenę

magdzia26 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Żonka chyba nie lepsza sądząc po opisie ... :/
    Czasem mam wrażenie ze częściej facet przepuści kobietę ciężarną niż kobieta :(

• nataliamonika Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Generalnie w tym roku nie życzę sobie nic innego, Jak tylko szybkiego, szczęśliwego porodu i zdrowego maluszka :)

Tego Ci życzę i jak najmniej buców na zakupach!

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostawiam pranie, prasowanie i wszelkie czynności może i mycie okien tych których nie zdążę na "po 37tc" co bym miała co robić żeby przyspieszyć poród :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za pranie sie zabiore kolo 35 t . 2 miesiace to za dlugo bu to lezalo w szafie

• emikey Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Inna strefę czasowa więc z małym porannym poślizgiem ale wszystkiego naj naj Szczęśliwa :)

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Modrzewiowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja dziś powinnam pójść na pocztę. Swoją drogą, czy listów poleconych nie dostarcza już listonosz???

Ciekawa jestem czy będę niewidoczna czy ktoś zauważy mój brzuch.
    Aaaaa...bo ja się Wam nie pochwaliłam...w trakcie pobytu na urlopie Franek wypchnął mi brzuch :D
    Zaczęły się bóle pleców :-/ zastanawiam się czy to wyłącznie ciąża czy poniekąd skutki mojego upadku, wprawdzie kilka miesięcy temu, ale...

k878...jakoś nie widzę tego w kategorii "syndromu wicia gniazda", sądziłam, że go nie mam, ale może masz rację Kobieto ;)

dev358pr___.png

Franciszek :*
    10.05.2017 r. serduszko naszego Serduszka :)

cbpregz2jivxh5d2.png

Me­dicus cu­rat, na­tura sa­nat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    Wzięliśmy tego:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef796eb0a76f.jpg

Byliśmy w Zakopcu i znajomi mieli właśnie tego a wcześniej mieli tego
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cfab3e63a25.jpg
    I ten drugi sie nie sprawdził bo miał tylko jeden typ szumu który młodemu nie odpowiadał. Ten pierwszy ma ich piec i jeden z nich bardzo mu podrasował. Choć podobała mi sie w nim funkcja magnesów co ułatwiałoby mocowanie do łóżeczka

A ze w smyku była promocja 20% taniej to nawet był za dobra cenę

Też mamy tego oryginalnego szumisia, ale zdecydowaliśmy się na wersję takiego okrągłego z uszkami :)

Wysłany: 26 września 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam pierwsza przy kasie, za mną stanąl pan z paroma mydelkami.wiec pytam się go,czy tylko to ma (my cały wózek). A on,ze tak, więc go przepuszczam przed siebie. On przechodzi i wolą żona, a ona z zakupami. Ręce mi opadły. Powiedziałam mu co myślę,ze nie ładnie, Jak go tu puszczam choć nie musiałam, a on mi taki numer. Wzruszył ramionami, stwierdził,ze mało ma zakupów i nawet nie przeprosił ani nie podziękował. Pieprze to, już nikogo nie przepuszcz w ciąży, nawet z jedna rzeczą. Cham i prostak

To jest padalstwo do n-tej potęgi. Jestem w takim szoku, że mężowi nawet pokazałam co napisałaś, stwierdził tylko "skur****n"

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• 78beti Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie może pomysł na fajna stojącą lampkę nocną ? Jakoś nie mogę sie zdecydować

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu wszystkiego najlepszego! Bezproblemowego donoszenia ciąży, błyskawicznego, bezbolesnego porodu i zdrowego dzieciątka ;*

No a my po wczorajszej udanej misji zakupu fotelika dziś jedziemy na wózkowy rekonesans. Pan który nam sprzedawał fotelik polecił nam hurtownię wózków, która jak się okazało jest tuż pod poznaniem. Jedziemy to sprawdzić :)

Szczesliwa_mamusia, nataliamonika lubią tę wiadomość

• emikey Autorytet

Wysłany: 26 września 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prania ... ja zamierzam prac w ręku. Przynajmniej póki ciuszki są nowe i nie upapran kupa, mlekiem czy marchewka. Tak nauczyła mnie mama. Zresztą mam porównanie tego jak wyglądają ciuszki po automacie i po praniu ręcznym. Moja mama prala dużo rzeczy mojej bratowej w ręku, a bratowa praca w pralce. Narazie mam siły i czas więc po parę ciuszków dziennie będę przepierac

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mój mąż się aż zapienil. Ale nie było szans,zeby przed nich przejść. A kłócić i bić się nie zamierzalismy. Żonka to udawała,ze nic nie widzi, była zadowolona,ze jest pierwsza przy kasie. Kasjerka też nic nie powiedziała,bo w końcu zgodziłam się ich przepuścić. Brak słów. Co zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Co do prania ... ja zamierzam prac w ręku. Przynajmniej póki ciuszki są nowe i nie upapran kupa, mlekiem czy marchewka. Tak nauczyła mnie mama. Zresztą mam porównanie tego jak wyglądają ciuszki po automacie i po praniu ręcznym. Moja mama prala dużo rzeczy mojej bratowej w ręku, a bratowa praca w pralce. Narazie mam siły i czas więc po parę ciuszków dziennie będę przepierac
    Powodzenia i trzymam kciuki. Ja bym się zachatala, jakbym miała to, prac ręcznie :)

Nie tylko ja wczoraj nie wytrzymałam z zakupami dla małego. Mama mi przysłała zdjęcia ubranek. Napisała mi,ze nie mogła się powstrzymać na zakupach w galerii,ze musiała kupić coś nowego. tak zostanę niedługo posiadaczką kolejnych bodziakow i polspiochow;) jeszcze ma dla malego kocyk (ale kocykow nigdy nie za wiele) i 2 kaftaniki. Bo ja nie mam w ogóle kaftanikow. Tyle szmat w kartonie i żadnego kaftanika :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    W biedronce widziałam fajne lampeczki dla maluszków z canpola. Po 30zl. Dające taki półmrok. I dodatkowo z pozytywka. Tylko to jakas wyprzedaż, więc pewnie dawno w ofercie mieli. Chyba sie skuszę, jak jeszcze będą. Ten tydzień jestem bez samochodu, więc uziemiona jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:

My mamy taką:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30af057ca97c.jpg

Plus dodatkowo będzie zawieszona taka mała lampka na ścianie.

Wysłany: 26 września 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:

Ale taka normalną z podstawa? Bo jak nienormalną, to ja takie coś wypatrzyłam :P

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6782389115

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

‹‹ 1229 1230 1231 1232 1233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ