Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też mam problem ze stanikami, kupiłam od Canpol Babies - jest za duży i pod biustem i w miseczce; i tak nie było mojego 70 sprzed ciąży; będę musiała go jakoś przeszyć chyba, żeby nie spadał;
postanowiłam, że za jakiś czas przejadę się, żeby przymierzyć przed kupnem, bo to kompletny niewypał przez internetCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
MagO31 wrote:Hej
Mnie tez leci troche siara, ale to jak nacisnę mocniej.
Ogólnie lepiej nie sciskać sutków, bo to pobudza wydzielanie oksytocyny, która odpowiada za skurcze. Po porodzie przy karmieniu właśnie najbardziej boli obkurczająca się macica.
zaryzykowałam i zamówiłam piżame do karmienia na aliexpres.. aż się boję co to przyjdzie
-
Ja tego nie ruszam, jedynie co to odkażam gazikami, i potem maść nagietkowa na to, potem łapska myję i dezynfekuję. Od wczoraj to mam, i kurde wydaje mi się że z dnia na dzień większe. A do lekarza iść teraz? Czy czekać do tego szpital?
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ja tego nie ruszam, jedynie co to odkażam gazikami, i potem maść nagietkowa na to, potem łapska myję i dezynfekuję. Od wczoraj to mam, i kurde wydaje mi się że z dnia na dzień większe. A do lekarza iść teraz? Czy czekać do tego szpital?
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
U mnie torba spakowana, ale to ze wzgledu na nadcisnienie, ktore mi ostatnio robi dziwne numery (od 90/60 do 150/100 w ciagu np. 2 godzin).
Cycki niestety mu urosly i z 90G zrobilo sie 95H - kupilam juz 2 staniki do karmienia i nie wiem, czy sie nie pospieszylamza to siary zero... coraz czesciej sie zastanawiam, czy w ogole bede miec pokarm. moja mama nie miala w ani jednej ciazy.
z ciekawostek, wracalam dzis ze zdjecia holtera, mocno mnie boli spojenie i podbrzusze ciagnie, wiec ide w tempie babcinym. no i "przemily" pan trabil na mnie na przejsciu (pomijam, ze szlam przez przejscie, bylam juz za polowa, a on podjechal na 20 cm ode mnie......), zebym szla predzej i wymachiwal na mnie lapami...
Sny coraz glupsze i coraz dziwniejsze, nocne wstawanie srednio 4-5x. poza tym mimo, ze przenioslam sie glownie na FB, to tutaj Was codziennie podczytywalam caly czas i jak zobaczylam Wasze wyprawki, to zaczelam wpadac w panike, bo mi oczywiscie mama powiedziala, ze tych 56 to mam praktycznie miec 2-3 rzeczy...
-
editchen wrote:
Cycki niestety mu urosly i z 90G zrobilo sie 95H - kupilam juz 2 staniki do karmienia i nie wiem, czy sie nie pospieszylam.
Gdzie kupilas takie duze staniki? Tez potrzebuje.
A ta pizama ma na wysokosci piersi suwak, dlatego do karmienia.
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Muszę się Wam pochwalić moim świetnym lekarzem.
Kazał mi się zapisać na koniec października na usg i wizytę do niego na ten sam dzień najlepiej, jednak jak sie zapisywałam to pani w rejestracji powiedziała że nie ma wolnych miejsc do niego na usg że może mnie zapisać tydzień później.
I tak to końcówka na ust 3 trymestru to jeszcze tydzień później...
no ale co poradzić zapisałam się na ten termin.
Napisałam dziś do dr sms że nie dało rady na ten sam dzień że ma komplet itp i czy nie będzie za późno na 31,
odpisał mi że i tak i tak zrobi mi usg na wizycie, nawet jak będzie musiał dłużej zostać i żebym się nie martwiła
no aniołSzczesliwa_mamusia, editchen lubią tę wiadomość
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny