Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa - o kurcze... ale to sa takie bole jak na okres czy takie ciagnace? Ja mam od paru dni takie ciagnace w podbrzuszu, chodzenie sprawa mi spory problem (plus spojenie)...
Ps. spoznione zyczenia!!!! dobrego, szybkiego porodu, pociechy z Wojtka i mezaSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja teraz leżę i czekam na działanie scopolanu. Mam wrażenie,że brzuch mi eksploduje z bólu.
A tak na poważnie to współczuję. Oby przeszło szybko.Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja teraz leżę i czekam na działanie scopolanu. Mam wrażenie,że brzuch mi eksploduje z bólu.
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualnyScopolan to jednak silny lek. Boli, ale powoli ustępuje. Da się wytrzymać.
Czasami myślę sobie,ze chętnie polezalabym w szpitalu, żeby być pod opieka w razie czego. A z drugiej strony, to skonczyloby się pewnie tylko środkami rozkurczajacymi, Jak teraz.
Ale, w między czasie kupiłam na blizejciebie.pl podkłady do przewijania, krem na zimę do buzi dla małego. Wzięłam happy-calkiem porządny skład. Masc na brodawki i woreczki na zużyte pieluchy. No i kupiłam fride. Na mniejszy katarek. Także leżenie ma też plusy;) -
nick nieaktualnyNie ma co się nastawiac negatywnie. Codziennie sobie to powtarzam. Mimo, że podświadomie Mysle, ze trafię na jakiegoś idiotę lekarza na IP. Bo ja to takiego pecha mam.
Październikowe mamy zaczynają się rozpakowywacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 12:22
-
emikey wrote:Wlazłam na wrześniowy wątek żeby zobaczyć czy wszystkie rozpakowane. No i przeczytałam historię porodu z koszmarów. Po co ja łażę po innych wątkach
tylko się zestresowałam myślą o takim porodzie sn
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus-Niestety. Co zrobić. Jak byłam w przychodni zalatwiac położna, to dziwnie mi było, bo w przychodni na NFZ, to kawał czasu mnie nie było. Zawsze tylko po prywatnych łaziłam. Nawet do internisty, to do enel medu, ale abonament tam mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 12:29
-
nick nieaktualnyNo ja się właśnie tego boję, że trafię na takiego idiotę na IP. Z reszta pod koniec ciaży, Jak moje dziecko z usg będzie miało ważyć więcej niż 3800, to od razu powiem mojemu lekarzowi o cesarce, żeby mi skierowanie wypisał. Na żaden proznociag, ani kładzenie się na brzuch na pewno sie nie zgodzę.
-
a co do biustonoszy. Właśnie się pomierzyłam i według tabeli na intymna.pl mam rozmiar 70I - no to czas szukać stanika w rozmiarze 75J
nie cierpię swoich cycków, teraz szczególnie...