X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zauważyłam, że nasz wątek najaktywniejszy. Ale z drugiej strony fajnie. W sumie sie nie znamy, a czasem czuję sie, jakbym była w gronie najlepszych przyjaciółek.

Po prostu trafil się wątek rozgadanych gospodyń wiejskich ;) :P

Lady Savage, salenne, emikey lubią tę wiadomość

• Iruletka Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Masakra tak subiektywnego artykulu dawno nie czytalam . Z artykulu na artykul traci w moich oczach. Dobrze sie matki po porodzie sn oburzyly pod artykulem.
    Powiem Ci, że z ciekawości przeczytałam i mi niesmak pozostał

editchen lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    próbowałam się powstrzymać, żeby sobie oszczędzić stresu i nie wchodzić na wątek wrześniowy, ale nie dałam rady... masakra

w ogóle to mam taką obserwację, że grafomanki z nas :P
    mamy już więcej stron niż październikówki
    no cóż :P jak się spotkało kilka babeczek co lubią pogadać, to tak jest xD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam dzisiaj zdjęcia do dowodu, kur..... jaka ja brzydka jestem :-/ chyba zrobię je jeszcze raz bo nie będę w stanie spojrzeć na swój dowód przez następne lata. Jedno oko wyźej, drugie niżej, zaciśnięte usta, kartoflany nos...masssakra.
    Na pocieszenie dostałam przelew z Zusu :-)

dhpclr4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do torby to okazało się, że jedna z naszych ma dziurę w spodzie. W zwiazku z tym mój małżonek przywiózł mi wczoraj torbę, którą znalazł u teściów w domu. Rany jest tak wielka, że na upartego bym cała z tym brzuchem do niej weszła :-P Muszę coś innego znaleźć

magdzia26 lubi tę wiadomość

dhpclr4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka-teraz tak się wygląda na tych zdjęciach. Mój mąż jak odbierał teraz dowód, to mimo że zdjęcie nie najgorsze, to i tak na dowodzie wygląda jakby wyszedł z więzienia. Ja się cieszę, że mój dowód traci ważność dopiero za 4lata, bo jakbym teraz miałam robić zdjęcie, to z ta kwadratowa twarzą wyglądałaby Jak fiona że Shreka.

Fajnie, że też masz już kasę z Zusu :)

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te zdjęcia do dowodu są w ogóle jak z kryminału. Nie uśmiechać się, jak tu się kuźwa nie uśmiechać skoro mi smieszno i heheszki :P fotograf miał ze mną ciężko :P

Zamówiłam ciuszki z allegro używane i masakra. Połowa poplamiona, zniszczona, zmechacona, z dziurami a w opisie stan bdb. To co zostawilam i tak się opłacało za tą cenę ale jak ludziom nie wstyd coś takiego sprzedawać :/

A z ładnych rzeczy to takie oto dziś sliczności do mnie doszły <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ade1de364f9.jpg

Szczesliwa_mamusia, Petitka, nataliamonika, magdzia26, Clarissa, Coco55, omii lubią tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona to cud miód przy moim ;-)

dhpclr4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już tu kiedyś pisałyśmy na temat używanych ciuszków albo na fejsie, jak to ludziom nie wstyd. Mnie by było głupio takie ciuchy oddać. Z reszta co co dostałam od siostry i było choć trochę z plama (to, akurat nie jej wina,przebarwily się do leżenia długi czas w reklamówce), to od razu powyrzucalam. Nigdy nie oddała, a już na pewno nie sprzedała szmaty zamiast ciuszka

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ja dużo zamawialam na olx ciuszki kaphal newbie bo w sumie te mam glownie, bardzo mi się podobały, a nówki jednak troche kosztują i wręcz przeciwnie, stan wszystkich ( a lacznie pewnie od 10 sprzedawców) byl rewelacyjny. Niektóre jak nówki, ani razu się nie rozczarowałam. Źle trafilas...

nataliamonika lubi tę wiadomość

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Fiona to cud miód przy moim ;-)
    ale Wy jestescie zabawne czasami :D siedzę i się śmieję do komputera :D

Iruletka lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa jak ból? Przeszło?

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie mój pierwszy zakup z allegro czy olxa i też mi się nie zdarzyło żeby coś było brudne czy zniszczone. Kupilam kilka zestawów ubranek i nie wszystko mi się podobało więc odsprzedalam dalej ale absolutnie wszystko było w dobrym stanie. Jeszcze napisałam do babki jak jej nie wstyd i odpisała mi oburzona, że co ja się nowych spodziewałam za tą cenę?! No masakra.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do lekarza, trzymajcie kciuki za dobre wieści! :)

Zołzimagic, k878, Szczesliwa_mamusia, Amus87, editchen, Iruletka, magdzia26 lubią tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to faktycznie czasami są ludzie bezczelni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupowałam używane ciuszki. Niby wyprane ale niektóre z plamami i co się okazało? Po praniu plamy zeszły...więc jaka ściema, że niby prane. Ludzie wstydu czasem nie mają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Szczęśliwa jak ból? Przeszło?
    Dzięki. Ból brzucha ogólnie już dużo mniejszy. Ale szyjka mnie caly czas boli. Czuję sie jakby cały czas miała kija w cipce. No cóż. Muszę jakoś wytrzymać.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia wrote:
    Dzięki. Ból brzucha ogólnie już dużo mniejszy. Ale szyjka mnie caly czas boli. Czuję sie jakby cały czas miała kija w cipce. No cóż. Muszę jakoś wytrzymać.
    haha miałam tak z Zuzą, mam i teraz xD dobre określenie xD haha

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My znowu na religii. A mala szaleje w brzuchu

• emikey Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaHD wrote:
    To nie mój pierwszy zakup z allegro czy olxa i też mi się nie zdarzyło żeby coś było brudne czy zniszczone. Kupilam kilka zestawów ubranek i nie wszystko mi się podobało więc odsprzedalam dalej ale absolutnie wszystko było w dobrym stanie. Jeszcze napisałam do babki jak jej nie wstyd i odpisała mi oburzona, że co ja się nowych spodziewałam za tą cenę?! No masakra.
    Spodziewałaś się stanu bdb jak w opisie :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
‹‹ 1255 1256 1257 1258 1259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ