Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż zauważyłam, że nasz wątek najaktywniejszy. Ale z drugiej strony fajnie. W sumie sie nie znamy, a czasem czuję sie, jakbym była w gronie najlepszych przyjaciółek.
Po prostu trafil się wątek rozgadanych gospodyń wiejskichLady Savage, salenne, emikey lubią tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Masakra tak subiektywnego artykulu dawno nie czytalam . Z artykulu na artykul traci w moich oczach. Dobrze sie matki po porodzie sn oburzyly pod artykulem.
editchen lubi tę wiadomość
-
k878 wrote:próbowałam się powstrzymać, żeby sobie oszczędzić stresu i nie wchodzić na wątek wrześniowy, ale nie dałam rady... masakra
w ogóle to mam taką obserwację, że grafomanki z nas
mamy już więcej stron niż październikówkijak się spotkało kilka babeczek co lubią pogadać, to tak jest xD
-
Odebrałam dzisiaj zdjęcia do dowodu, kur..... jaka ja brzydka jestem
chyba zrobię je jeszcze raz bo nie będę w stanie spojrzeć na swój dowód przez następne lata. Jedno oko wyźej, drugie niżej, zaciśnięte usta, kartoflany nos...masssakra.
Na pocieszenie dostałam przelew z Zusu -
Co do torby to okazało się, że jedna z naszych ma dziurę w spodzie. W zwiazku z tym mój małżonek przywiózł mi wczoraj torbę, którą znalazł u teściów w domu. Rany jest tak wielka, że na upartego bym cała z tym brzuchem do niej weszła
Muszę coś innego znaleźć
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIruletka-teraz tak się wygląda na tych zdjęciach. Mój mąż jak odbierał teraz dowód, to mimo że zdjęcie nie najgorsze, to i tak na dowodzie wygląda jakby wyszedł z więzienia. Ja się cieszę, że mój dowód traci ważność dopiero za 4lata, bo jakbym teraz miałam robić zdjęcie, to z ta kwadratowa twarzą wyglądałaby Jak fiona że Shreka.
Fajnie, że też masz już kasę z Zusu -
Te zdjęcia do dowodu są w ogóle jak z kryminału. Nie uśmiechać się, jak tu się kuźwa nie uśmiechać skoro mi smieszno i heheszki
fotograf miał ze mną ciężko
Zamówiłam ciuszki z allegro używane i masakra. Połowa poplamiona, zniszczona, zmechacona, z dziurami a w opisie stan bdb. To co zostawilam i tak się opłacało za tą cenę ale jak ludziom nie wstyd coś takiego sprzedawać
A z ładnych rzeczy to takie oto dziś sliczności do mnie doszły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ade1de364f9.jpgSzczesliwa_mamusia, Petitka, nataliamonika, magdzia26, Clarissa, Coco55, omii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż tu kiedyś pisałyśmy na temat używanych ciuszków albo na fejsie, jak to ludziom nie wstyd. Mnie by było głupio takie ciuchy oddać. Z reszta co co dostałam od siostry i było choć trochę z plama (to, akurat nie jej wina,przebarwily się do leżenia długi czas w reklamówce), to od razu powyrzucalam. Nigdy nie oddała, a już na pewno nie sprzedała szmaty zamiast ciuszka
-
Mala ja dużo zamawialam na olx ciuszki kaphal newbie bo w sumie te mam glownie, bardzo mi się podobały, a nówki jednak troche kosztują i wręcz przeciwnie, stan wszystkich ( a lacznie pewnie od 10 sprzedawców) byl rewelacyjny. Niektóre jak nówki, ani razu się nie rozczarowałam. Źle trafilas...
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
To nie mój pierwszy zakup z allegro czy olxa i też mi się nie zdarzyło żeby coś było brudne czy zniszczone. Kupilam kilka zestawów ubranek i nie wszystko mi się podobało więc odsprzedalam dalej ale absolutnie wszystko było w dobrym stanie. Jeszcze napisałam do babki jak jej nie wstyd i odpisała mi oburzona, że co ja się nowych spodziewałam za tą cenę?! No masakra.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Dzięki. Ból brzucha ogólnie już dużo mniejszy. Ale szyjka mnie caly czas boli. Czuję sie jakby cały czas miała kija w cipce. No cóż. Muszę jakoś wytrzymać.
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:To nie mój pierwszy zakup z allegro czy olxa i też mi się nie zdarzyło żeby coś było brudne czy zniszczone. Kupilam kilka zestawów ubranek i nie wszystko mi się podobało więc odsprzedalam dalej ale absolutnie wszystko było w dobrym stanie. Jeszcze napisałam do babki jak jej nie wstyd i odpisała mi oburzona, że co ja się nowych spodziewałam za tą cenę?! No masakra.