Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[QUOTE=[m]alina]Dziewczyny z Krakowa, gdzie chcecie rodzic? Ja dzisiaj wybieram sie na zajecia z przegladu porodowek w Krakowie. Najbardziej kusi mnie szpital Żeromskiego.[/QUOTE]
Ja też obstawiam Żeromskiego, ale jeszcze tam nie byliśmy. Ponoć nie mają dni otwartych, tylko trzeba zadzwonić się umówić. -
[QUOTE=[m]alina]Dziewczyny z Krakowa, gdzie chcecie rodzic? Ja dzisiaj wybieram sie na zajecia z przegladu porodowek w Krakowie. Najbardziej kusi mnie szpital Żeromskiego.[/QUOTE]
Mam lekarza z Kopernika i tam też bede rodzić, 2 dzieci tam rodziłam w trudnych warunkach remontu, ale opieka lekarska była na najwyższym poziomie. Teraz jak już jest wszystko odnowione, to przynajmniej bedzie wygodniej
Poza tym jestem po usunięciu śledziony, dlatego musze tam rodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 11:45
Karol 1.09.2010
Gosia 21.11.2012
Wojtek 21.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Jak Ci tylko zależy na pomiarze "ludzkim". Ja to się zdecydowałam na microlife ze względu, że można nim mierzyć również temperaturę otoczenia, mleka, wody, potraw,no i czoła
teraz chciałam porządny dla dziecka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Fajnie, to może się spotkamy
Zajęcia będą o 17.00. Co do Zimoląga, zapytałam pół żartem pół serio, bo to postrach wielu częstochowskich rodziców
Teraz bym chyba już do niego nie poszła z własnym dzieckiem, bo ma ze sto lat
ale był to mój i mojej siostry lekarz od urodzenia do 18 r.ż., a nawet i później na usg do niego jeżdziłam. Uratował w zasadzie moją nowonarodzoną siostrę, nigdy nic do niego nie miałam, ale ma ogólną opinię dziwaka. Lekko mówiąc
Z tymi wkładkami zgłupiałam, bo w takim razie informacja o specjalnym miejscu na nie to lipa, bo wychodzi, że nie ma takiego. Ja mam wielorazowe wkładki.
O kurcze, a miałam nadzieję, że zajęcia będą się odbywały do południa. Mam potem problem ze starszym, muszę szukać dla niego opieki. Zobaczę może się uda.
A jeśli chodzi jeszcze o Zimoląga to faktycznie opinie są bardzo podzielonemoja mama była pielęgniarką i była przerażona jego metodami, potrafił zlecać mocne zastrzyki bez prób. Akurat mnie jako dziecko doprowadził do ciężkiego zapalenia płuc. Także jak moi rodzice usłyszeli, że byłam z Adasiem u niego na wizycie to aż ich zatkało
Ale gość jest niezniszczalny bo na bank jest już grubo pi 70-tce a nadal pracuje w przychodni i ma gabinet na Brzeźnickiej. Ja też u niego na usg jamy brzusznej byłam jakieś półtora roku temu. Od momentu wejścia do gabinetu usłyszałam od niego tylko 4 zwroty: dzień dobry, proszę nabrać powietrze, proszę wypuścić powietrze i do widzenia. A siedziałam tam grubo ponad pół godz
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
MagO31 wrote:Najlepsze wkladki laktacyjne jakie mialam sa z johnsona, nie przeciekaja. I chyba wszystkie przykleja sie do miseczki.
-
nick nieaktualnyIruletka wrote:Ja byłam właśnie taką studentką
aż się rozmarzyłam na samo wspomnienie. Bardzo dobrze wspominam ten czas i mieszkanie w Krakowie
fajny akademik mialam
ja mieszkałam w Akropolu a mąż niedaleko bo w Filutku
cudowne czasyEdith, [m]alina lubią tę wiadomość
-
Ja już z pessarem. Zakładanie trwało minutę, było nieprzyjemne, ale nie bolesne. Nie czuję, że coś tam mam, tylko chwilami takie rozpieranie lekkie, ale gin mówił, że tak ma.być. Co do zaleceń - pdzez pierwsze dni mam głównie leżeć, później już w miarę normalnie mogę funkcjonować, ale bez dźwigania, obciążania się i długich spacerów. 10.10 wizyta kontrolna.
editchen, Lady Savage, salenne, Szczesliwa_mamusia, ara, Edith, emikey, k878, Aztoria, magdzia26, [m]alina lubią tę wiadomość