Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Discret wrote:Wyniki pappa miałam ok ale na te ryzyko przedwczesnego porodu nawet uwagi nie zwróciłam muszę na necie poszukać. Ja mam prawie wszystko brakuje mi właściwie wózka. CO kupiłyście ciekawego bo ja jakoś nie mogę się ogarnąć i nie wiem co bym chciała. Teraz przeprowadzamy się od soboty na parter więc waga już mi nie będzie przeszkadzać wózka.
https://www.smykolandia.pl/pl/p/WOZEK-WIELOFUNKCYJNY-BABY-DESIGN-HUSKY-2017-2w1-07/3538
Już kupiony, ale 3 tygodnie musimy poczekać, bo chcieliśmy zapakowany, a nie z ekspozycji. Prawie się poryczałam w sklepie, kiedy zobaczyłam mojego męża jak go prowadzimagdzia26, editchen lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
HEj Kobietki!!!
Ja dziś musze nawiedzić aptekę, po kolejne żelazo...aż mnie mdli na samą myśl. Nam na szkole polecała położna jednorazowe, ale siateczkowe majty jednorazowe, bo faktycznie w tych flizelinowych nam się tyłeczki gotują. Właśnie o takie też będę pytać.
Torba...to mnie wystraszyłyście. JA mam zaledwie kilka paczek "podpasek" poporodowych i klapki pod prysznic -
Opolanka85 ładny i nie czarny:) U nas na ulicy same czarne można ostatnio spotkać i już mi się opatrzyły.
CO do tycia przytyłam 10,5 kg ale ostatnio zgubiłam 2 kg wiec jestem na plusie tylko 8,5. Ciekawe co będzie dalej. Jem cały czas tak samo ale ograniczyłam wysiłek fizyczny poszłam wkońcu na L4 no i mam zakaz chodzenia bez potrzeby więc więcej leże niż chodze i pewnie dobije kilka kg na koniec przez to. -
Discret wrote:własnie co do przeczuć ja ostatnio jak układałam dokumentację ciążową to zajrzałam do prenatalnych z 12 tygodnia i mam coś takiego jak możliwość porodu przedwczesnego 1:66. Macie coś takiego??? nigdy na to nie zwróciłam uwagi jakoś a teraz mnie to zaintrygowało bo mam wrażenie od jakiegoś czasu że nie donoszę do 40 tygodnia31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
magdzia26 wrote:ja bym wołała plus 20 kg miec i wygladać tak jak wy niz miec 0 kg na plusie a wazyc tyle co ja .... ehhh no ale po porodzie biore sie za siebie ... i pomyslec ze kiedys wazyłam 62 kg ...
magdzia26 lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nesairah wrote:ja sobie nazbierałam okropnego cellulitu
Na tyłku, udach, nawet na rękach go mam!
już kupiłam żel antycellulitowy, ale to po porodzie.i mam wrażenie że większość z tych + 20kg u mnie to zatrzymana woda. Nigdy w życiu nie miałam takiego cellulitu - trenowałam kiedyś wyczynowo pływanie wiec nie miałam z tym świństwem jakiś większych problemów
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Ja tez
i mam wrażenie że większość z tych + 20kg u mnie to zatrzymana woda. Nigdy w życiu nie miałam takiego cellulitu - trenowałam kiedyś wyczynowo pływanie wiec nie miałam z tym świństwem jakiś większych problemów
Ja nigdy nie miałam cellulitu. Część pewnie z nas 'spłynie', a z resztą trzeba będzie stoczyć walkę. -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:ja bym wołała plus 20 kg miec i wygladać tak jak wy niz miec 0 kg na plusie a wazyc tyle co ja .... ehhh no ale po porodzie biore sie za siebie ... i pomyslec ze kiedys wazyłam 62 kg ...
niestety moja waga mimo otylosci rosnie. Juz mam 1,7 na +
Discret a jakie mialas wyniki pappa i bety ?? -
Yyyy ja mam straszny cellulit na pupie i udach o masakra... Chodziłam wczoraj chwilkę w bieliźnie zanim przebrałam się w koszule, a mąż do mnie żebym przestała tak tym cellulitem machać
Na wadze jakieś +16,5kg. Liczę, że spadnie równie szybko co po ciąży z OląA to my dziś z rana
Malutka tak się niemiłosiernie rozpycha czasem, że to na prawdę już potrafi bolećJeszcze troszkę
Ale kręgosłup już wysiada, biodra pobolewają, w lędźwiach boli, bardziej z jednej strony przy chodzeniu czy jak "złą" pozycje przyjmę, pewnie gdzieś mała uciska na jakieś nerwy. Jeszcze troszkę, jeszcze chwila i będziemy po kolei tulić te małe różowe ciałka
Modrzewiowa, nesairah, Opolanka 85, k878, aga1402, Aztoria, Szczesliwa_mamusia, editchen, nataliamonika, magdzia26, salenne, ara, Edith, Iruletka, Petitka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
To ja i moje + 20kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c76ed5f14c56.jpg
Jacqueline, nesairah, k878, aga1402, Aztoria, Szczesliwa_mamusia, editchen, nataliamonika, magdzia26, salenne, ara, Edith, dagii, Iruletka, Petitka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Gdzie ty chowasz te 20kg ?
Ale spoko, jestem skłonna uwierzyć, z Olą "tyłam" po 4kg miesiąc w miesiąc w ostatnim trymestrze, a ogólnie było +25... po tygodniu 11kg mniej, do wagi z przed ciąży wróciłam po hmm 5-6 miesiącach
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja już sobie nawet zdjęć nie robię. Okropnie się czuję i tak też wyglądam. Najgorzej z biustem, nawet już nie mam stanika w odpowiednim rozmiarze, więc chodzę w sportowych topach. Dzisiaj zamówiłam jeden do karmienia 75I, mam nadzieję, że będzie dobry.