Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyModrzewiowa wrote:Hej hej!!!
Po wizycie jesteśmy
Moje Dziecko nie lubi się fotografować, więc buzi nie obejrzeliśmy, ale wiem już, że ma włoski, prawie 1 cm
szacowana waga 1200g, więc idzie środkiem - gites!
Tylko znowu ta moja hemoglobina...tym razem dostałam inne leki, może na nie pójdę.urodzil sie 3480
gratki wieści !! a ile masz hemoglobiny ??
-
hej hej witam sie i ja
Wczoraj była u mnie koleżanka z dwójką dzieci z tym jednym chorym no i co wstaje dzisiaj rano z gorączką i bolącym gardłem. Poleciałam do lekarza ale wypisał mi tylko bioaron dla dzieci i jakieś tabletki do ssania. Jak nie przejdzie to antybiotyk.
Jednym słowem jestem nieżywa dzisiaj.
Moja teściowa mieszka poza polską ale niestety przyjeżdża do nas na święta i się zacznie jazda wtedy. Otóż moja teściowa będzie zapraszać do nas wszystkie swoje dzieci z rodzinami a ja będę zapierdzielać przy nich jak co roku. Do tego lubi sobie wypić więc zawsze robi mi popijawę w domu. No ale w tym roku zamierzam się postawić jak będzie małe dziecko i najwyżej się obrazi ale mam to w poważaniu dalekim i głębokim. Powiedziałam mężowi że nie chce jej na tydzień u nas że może przyjść w gościnę ale ma spać u kogoś innego z jego rodzeństwa. Wkońcu jest ich 6 razem.
Jeśli chodzi o kocyki to ja mam z lulalove i minky plus bawełna kupione na necie od jakiejś babeczki co się handmade zajmuje. Materiały ma tej samej jakości co lamillou więc po co przepłacać
A mam jeden do sprzedania bo nie trafiłam z kolorkiem tzn przesłali mi nie ten co chciałam i nie opłaca mi się go odsyłać.
-
nick nieaktualnyDiscret wrote:hej hej witam sie i ja
Wczoraj była u mnie koleżanka z dwójką dzieci z tym jednym chorym no i co wstaje dzisiaj rano z gorączką i bolącym gardłem. Poleciałam do lekarza ale wypisał mi tylko bioaron dla dzieci i jakieś tabletki do ssania. Jak nie przejdzie to antybiotyk.
Jednym słowem jestem nieżywa dzisiaj.
Moja teściowa mieszka poza polską ale niestety przyjeżdża do nas na święta i się zacznie jazda wtedy. Otóż moja teściowa będzie zapraszać do nas wszystkie swoje dzieci z rodzinami a ja będę zapierdzielać przy nich jak co roku. Do tego lubi sobie wypić więc zawsze robi mi popijawę w domu. No ale w tym roku zamierzam się postawić jak będzie małe dziecko i najwyżej się obrazi ale mam to w poważaniu dalekim i głębokim. Powiedziałam mężowi że nie chce jej na tydzień u nas że może przyjść w gościnę ale ma spać u kogoś innego z jego rodzeństwa. Wkońcu jest ich 6 razem.
Jeśli chodzi o kocyki to ja mam z lulalove i minky plus bawełna kupione na necie od jakiejś babeczki co się handmade zajmuje. Materiały ma tej samej jakości co lamillou więc po co przepłacać
A mam jeden do sprzedania bo nie trafiłam z kolorkiem tzn przesłali mi nie ten co chciałam i nie opłaca mi się go odsyłać.
antybiotyk nic tutaj nie da
zdrówka !
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny pakujecie juz powoli torby do szpitala?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyZgodziłam się pożyczyć mojej siostrze fotelik samochodowy. Mam nadzieję,ze nie będę żałować. I,ze będą dbać. Bo u nich to trochę z tym ciężko. Jak mi zniszczą fotelik,to karze odkupić. Samochód dostana na razie zastępczy, Ale zapowiedziałam,ze mają fotelik zabierać do domu. Samochodu to może nie ukradna zastępczego, Ale jakby szybę im wybili i ukradli mi fotelik,to bym się wściekła. No,ale sama im to zaproponowałam. Nawet kurcze nie podziękowali. Po trochę Żałuję,ze jestem taka pomocna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 19:54
-
Coco55 wrote:Melduję się już w domu.
BPD 80mm
HC 282mm
AC 257mm
FL 62,2 mm
Waga 1662
Niby jest trochę przymala. Jak patrzeć na ten szacunkowe wagi które Natalia dzisiaj wrzucala?
Czego ja sie mogę spodziewać ?
Coco, waga u nas podobnie, czyli jest gitesPozostałe wymiary, które wypisałaś też mamy praktycznie takie same. Czemu uważasz, że mała? Wszystko jest na 50 centylu albo nawet trochę wyżej.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Kurcze ale kumpela wiedząc, że jesteś w ciąży przyszła z chorym dzieckiem
Ja ostatnio byłam umówiona z mamą to do mnie zadzwoniła, że ma katar i mam nie przyjeżdżać. Ja mam zamiar prac pod koniec pazdziernika, i torbę spakuje na początku listopada.
-
Zołzimagic - najpierw trzeba mieć rzeczy do torby i samą torbę. Zbieram się do tego jak "pies do jeża"12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety to taka koleżanka co widzi czubek własnego nosa tylko. Chociaż ja też się nie spodziewałam że tak szybko mnie rozłoży, myślałam że może jakiś katar czy coś dostanę.
No nic wypiłam bioaron i zjadłam tabletkę na gardło czekam na jakieś chociaż minimalne efekty.
Ja torbę miałam spakowaną wrazie czego ale że trafiłam na 4 dni do szpitala to musiałam się przepakować. Musze od nowa się spakować ale mam dobrą listę więc nic mi nie zabraknie raczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Już mi źle z tym brzuchem. Jakoś mi ciężko sobie wyobrazić,ze będzie większy. Dziś byłam zmuszona skorzystać z publicznej toalety i na "malysza" ciężko było mi się wysikać. Czuję,ze to, będę najgorsze 2mce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Ja na malysza nie daje rady. Cala deske ukladam papierem. Co zajmuje mi czasami wieki hehhe
-
Ja dzis zaczelam zauważać że zaczela mnie dotykać choroba "lustrzyca"
Wiecie jaka to, czesto dotyka facetow po 50stce
Coraz ciezej idzie z goleniem. Kuuuurcze zawse robilam to codziennie, jeszcze daje rade ale jeszcze z tydzien, dwa i czuje ze pozostanie lusterko.
Dzis zapytalam kolezanke co trzeba wziac u nas w DE w naszym szpitalu ze soba. Wychodzi na to ze bardzo malo rzeczy, wszystko mam w domu wiec moge powoli spakowac torbe. Ja nie wiem czemu ale ja od poczatku ciazy czuje ze urodze wczesniej, w 36 tyg. Caly czas mam takie przeczucie.