Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Opolanka85 ładny i nie czarny:) U nas na ulicy same czarne można ostatnio spotkać i już mi się opatrzyły.
CO do tycia przytyłam 10,5 kg ale ostatnio zgubiłam 2 kg wiec jestem na plusie tylko 8,5. Ciekawe co będzie dalej. Jem cały czas tak samo ale ograniczyłam wysiłek fizyczny poszłam wkońcu na L4 no i mam zakaz chodzenia bez potrzeby więc więcej leże niż chodze i pewnie dobije kilka kg na koniec przez to.
Może nie przybędzieleżę juz drugi tydzień i 2 kg w dół. Wczoraj osiągnęłam wage z przed ciąży. Tylko nie wiem czy to akurat dobrze, ze chudne na tym etapie ciąży.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura niby chudniecie na naszym etapie ciąży nie jest dobre a jest miedzy nami 5 dni roznicy z tego co widzę.
darkblueberry to widzę że się przeprowadzamy w tym samym czasieJa też od jutra zaczynam przewozić kartony na nowe mieszkanie. Także będzie się działo:)
JA mam zwolnienie od jakiś 2-3 tygodni dopiero mimo iż chciałam pracować do końca nie dało się. Z dnia na dzień opadłam z sił, miałam bóle jakbym się nie mogła załatwić i lekkie rozwarcie się zrobiło. Tydzień szpital i już niestety przystopowałam z pracą.
Teraz szukam jakiegoś zajęcia domowego żeby się uczyć czegoś fajnego i pożytecznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 12:08
-
nick nieaktualnyJa na ostatniej wizycie byłam +13kg. Niestety (albo może dobrze) nie mam wagi w domu więc ważyć się będę za tydzień w piątek na wizycie. Mam nadzieję, że za wiele kilogramów mi już nie przybędzie. W zastraszającym tempie tyję w biodrach i udach (w biodrach mam +7cm!). Cellulit mam okropny...
-
Salenne - w biodrach dość normalne, że sie poszerzamy, w końcu miednica musi sie przygotować do porodu to i dupka rośnie12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 7albo 8 cm w biodrach na plusie, już dokładnie nie pamiętam.
Ale śmiałam sie przy zakładaniu pasa do holtera, bo pani musiała co chwilę poszerzać pasNo cóż. 117w pasie, to nie byle co;)
Wczoraj gadałam z koleżanka, która przytyła 14kg w ciąży. 7kg to jej zeszło od razu, jak mała wyciągnęli. 3kg zeszło jej do tygodnia po porodzie. Zostało jej 4kg, jest 6tyg po porodzie. -
nick nieaktualny
-
Discret wrote:Lura niby chudniecie na naszym etapie ciąży nie jest dobre a jest miedzy nami 5 dni roznicy z tego co widzę.
darkblueberry to widzę że się przeprowadzamy w tym samym czasieJa też od jutra zaczynam przewozić kartony na nowe mieszkanie. Także będzie się działo:)
JA mam zwolnienie od jakiś 2-3 tygodni dopiero mimo iż chciałam pracować do końca nie dało się. Z dnia na dzień opadłam z sił, miałam bóle jakbym się nie mogła załatwić i lekkie rozwarcie się zrobiło. Tydzień szpital i już niestety przystopowałam z pracą.
Teraz szukam jakiegoś zajęcia domowego żeby się uczyć czegoś fajnego i pożytecznego.mam tyle do ogarnięcia żenię mogę się doczekać aż wszystko będzie już gotowe... w łazience mam tylko kilka rzeczy w kuchni tez Wiec żyje teraz tylko czekając na sobotę bo w sobote przewieziemy już łóżko... szkoda ze przeprowadzam się na wieś, a teraz żyjemy w dużym mieście.. Hmm będzie ciekawie xd a Ty gdzie się przeprowadzasz?
ja jestem w domu od poniedziałku
-
Ja przytyłam 4-5 kg ale jestem przerażona dupskiem. Jakieś nieforemne się zrobiłowczoraj widziałam swoje zdjęcie zrobione od tyły. Szok. I jeszcze majtki mi się roluja i wrzynaja tworzac drugi tyłek ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 13:19
-
Do mam, które karmiły piersią: jak to jest z tym karmieniem przy innych ludziach? Ja sobie nie wyobrażam np przy teściach wywalić cyca i karmić. Przy znajomych też jednak głupio. Jak sobie radziłyście?
-
nesairah wrote:Do mam, które karmiły piersią: jak to jest z tym karmieniem przy innych ludziach? Ja sobie nie wyobrażam np przy teściach wywalić cyca i karmić. Przy znajomych też jednak głupio. Jak sobie radziłyście?
A jaki jest problem wyjść do drugiego pokoju ?Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Kamcia1988 wrote:Uuuuu...
To musiałaś być wcześniej kościotrupkiem, bo nadal jesteś szczupłą laską
ale jakoś większych problemów z wagą nie miałam bo ja wysoka jestem 180cm wzrostu i normalnie około 62kg wagi. Mam nadzieje ze szybko uda mi sie wrócić do tej wagi
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny