Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria Anna... gdyby była dziewczynka tak wlaśnie by się nazywala. Swoją drogą Alicja to też piękne imię, dla mnie takie dostojne, na wszystkie Ale które znam nie mówie Ala tylko Alicja, strasznie mi sie podoba to imię. Więc na pewno jeśli kiedys będzie dziewczynka to będzie albo Maria Anna albo Alicja Anna. Anna po mnie
Dziewczyny już którys raz zauwazylam ze mam problem z chodzeniem. Chcialam sie teraz wybrac do sklepu po zakupki a glownie chcialam poprostu sie przejsc bo pogoda piekna. Wyszlam z domu i nie doszlam, zawrocilam... Zlapal mnie taki ostry bol po prawej stronie, troche podobny do kolki ale niżej. Juz ktorys raz zauwazylam ze lapie mnie ten ból przy chodzeniu dłuższym. W domu nigdy. To są wiązadła, czy jakieś skurcze? Ma któraś podobnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 14:08
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Emikey- musisz porządnie pogadać z tym Twoim wybrancem.
Ja nie wien, czy jestem już zmęczona, czy mam po prostu mega lenia. Ogólnie to nic mi się nie chce,ale jestem zła na sobie,ze nic nie robię. Fakt za dużo nie porobię, bo zaraz brzuch się robi twardy i zaczyna boleć. Czuję się jak staruszka
Ara- Mi to wisi. jestem właśnie z szokowana decyzja męża, bo on sam ma na imię tak jak jego wujek, który mieszkal za płotem i często gęsto listy trafiały nie do tego co trzeba. A nazwisko to samoAle jeszcze sie nie denerwuje, bo nie nalega. Narazie to tylko burczal, że nie chce. Nie przepadal nigdy za tym kuzynem. Znając życie, stanie na moim
Co do Zusu, to ciekawa jestem kiedy dostanę kasę. Zwolnienie miałam teraz do 13go. A teraz zaniosłam od 13do 3listopada. I ciekawe czy wypłaca teraz, czy na koniec m-ca za całość. Puki co kasy nie mam na koncie.
A..jutro przyjdzie komoda, więc w weekend będę mogła pochować ciuszkitylko trzeba zalozuc konto i telefonicznie na infolini ustaeic zeby widnial profil swiadczeniobiorcu i widac wszystko nasze l4 zaświadczenia od lekarzy wyplaty itd
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Zołzimagic wrote:
Dziewczyny już którys raz zauwazylam ze mam problem z chodzeniem. Chcialam sie teraz wybrac do sklepu po zakupki a glownie chcialam poprostu sie przejsc bo pogoda piekna. Wyszlam z domu i nie doszlam, zawrocilam... Zlapal mnie taki ostry bol po prawej stronie, troche podobny do kolki ale niżej. Juz ktorys raz zauwazylam ze lapie mnie ten ból przy chodzeniu dłuższym. W domu nigdy. To są wiązadła, czy jakieś skurcze? Ma któraś podobnie?
Od nich moze też krzyż boleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 14:19
Zołzimagic lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Teraz moja córeczka będzie miala imię po nich tak oryginalnie lub fonetycznie Maria Anna.
Lura82 lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
My już po lekarzu mały waży 2011 g
szyjka 3,5 cm, spojenie lekko się rozchodzi...ogólnie mam uważać i się oszczedzac...
Szczesliwa_mamusia, k878, nesairah, Lura82, Minionkowa, salenne, Petitka, Opolanka 85, editchen, Angie 31, ara, Lady Savage, [m]alina, aga1402, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nesairah wrote:Emikey mam tak samo. Jestem padnięta zaraz po tym jak wstanę. Jeśli muszę iść do sklepu to dyszę zanim tam dotrę (200m), a jeszcze żeby iść trzeba się ubrać, a to nie lada wyczyn! Do tego już wariuję od tego siedzenia w domu, a chodzić nie bardzo mogę
wszystko mnie drażni, frustruje, sama siebie nie poznaję chwilami. Taaak mi źle już...
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Melduje się i ja po usg , byłam 2 tyg temu i mała ważyła 1450g a dzisiaj 1950g powinna wazyc wg tabeli 2100 ale i tak się cieszę że nadrobila.
Ps ja też czuje się jak staruszka to chyba normalne bo co komu nie mówię to lżej już nie będzie hehek878, Szczesliwa_mamusia, Minionkowa, salenne, Petitka, MalaHD, editchen, ara, Lady Savage, [m]alina, magdzia26, aga1402, Iruletka lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnyZołzimagic wrote:Maria Anna... gdyby była dziewczynka tak wlaśnie by się nazywala. Swoją drogą Alicja to też piękne imię, dla mnie takie dostojne, na wszystkie Ale które znam nie mówie Ala tylko Alicja, strasznie mi sie podoba to imię. Więc na pewno jeśli kiedys będzie dziewczynka to będzie albo Maria Anna albo Alicja Anna. Anna po mnie
Dziewczyny już którys raz zauwazylam ze mam problem z chodzeniem. Chcialam sie teraz wybrac do sklepu po zakupki a glownie chcialam poprostu sie przejsc bo pogoda piekna. Wyszlam z domu i nie doszlam, zawrocilam... Zlapal mnie taki ostry bol po prawej stronie, troche podobny do kolki ale niżej. Juz ktorys raz zauwazylam ze lapie mnie ten ból przy chodzeniu dłuższym. W domu nigdy. To są wiązadła, czy jakieś skurcze? Ma któraś podobnie? -
Discret wrote:dopadł mnie jakiś płazliwy nastrój nie wiem cy to przez męża czy to ciąża. Siedze i rycze dzisiaj przez wszystko dosłownie. A to że mi ziemniak spadł a to że musze naczynia umyć. Nie wiem co jest ale czuje sie beznadziejnie.
-
nick nieaktualnyPetitka-dowcip mi się przypomniał o w*urwie.
Przychodzi baba do lekarza i mowi:-panie doktorze, wszyscy mnie w*urwia. To, że muszę wstać, to, że musze isc do pracy. W*urwiaja mnie ludzie i wszystko mnie w*urwia. A doktor na to:a próbowała pani jakiejś formy relaksu? Też mnie w*urwia panie doktorze. A próbowała pani seksu na rozluźnienie i rozladowanie emocji? A co tam seks panie doktorze? No, to ja pani zaprezentuje. Pacjentka się kładzie, doktor zabiera się do "pracy". Moja chwilą, a pacjentka mowi: niech się pan zdecyduje, czy pan wchodzi, czy wychodzi, bo już mnie pan w*urwiac zaczynaPetitka, magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Discret wrote:dopadł mnie jakiś płazliwy nastrój nie wiem cy to przez męża czy to ciąża. Siedze i rycze dzisiaj przez wszystko dosłownie. A to że mi ziemniak spadł a to że musze naczynia umyć. Nie wiem co jest ale czuje sie beznadziejnie.
Przybij piątkę! Masakra ten dzień, ryczę co chwilę od rana -
Mnie też wsZystko wkurza. Poszłam spędZić prZerwę lunchowa męża razem z nim. Wyciągnęłam go do h&m po bieliZnę dla niego bo już na te jego gacie z dziurami nie mogę patrZeć. Zrobił lache, że poszedł. Potem mówię, że musimy iść w weekend kupić rzeczy potrZebne do szpitala, pieluchy, kosmetyki, wanienke. Na co mój luby, mówi że czemu cZekam na niego i że jak się nie nauczę sama rzeczy robić to nigdzie nie zajdę. Wkurzył mnie bo wszystko prawie muszę sama robić. I on nie kuma, że ja nie potrzebuje go do towarzystwa a do tego by torby mi dźwigal!
-
ara przybijam piątke:)
takiego dnia w ciąży to ja jeszcze nie miałam.
Petitka zaraz mój z pracy przylezie więc i ja będę chodzi wk*rwiona ze muszę na niego patrzeć. Lepiej żeby się do mnie nie odzywał. od soboty mam alergie na tego człowieka. -
nick nieaktualnyDiscret- a może by tak usiąść i z nim pogadać? Bo tak długo to nie zajedziesz. Umeczysz się tylko. Czasem nawet dobrze jest się drugi raz pokłócić i oczyścić atmosferę. Albo spokojnie pogadać. Ja to się nie umiem długo gniewać. Nawet jak jestem bardzo,bardzo zła na P, to po jakimś czasie nawiazujemy dialog. W końcu cały czas sie kochamy.
editchen lubi tę wiadomość